Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני דיברתי עם אחד האנשים בלדיקו הוא אמר שאפשר ללכת לדוגמא לחנות ולהזמין את המוצר מהחנות שיזמין מלדיקו

פורסם

לא דרך כל חנות אלה דרך המפיצים שלהם, אגב הבחור נתן לי את הפרסי בתור אחד המפיצים כאשר היתעמקתי יותר במפיצים,אגב גם אני רציתי לקנות צלחות שלהם בשבילי אבל אז היתברר המחיר, פי 1.5-2.5 ממחיר צלחות מקוריות או אפטר מארקט של החברות המובילות

פורסם

אני לא יודע על איזה "אפטר מארקט של החברות המובילות" אתה מדבר,

ברמבו, נכון להיום, הוא היצרן הטוב בעולם של מערכות בלימה לרכבים ואופנועים

לאיזה מחירים ציפית ?

בכל מקרה אם אתה חושב שהמחירים של הרוטורים גבוהים, עדיף שלא תדע כמה עלה הסט השלם של הברמבו גראנד טוריסמו באימפרזה של אחי

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

ברמבו אינו היצרן המוביל בעולם, לא צריך להסחף. יש לפחות עוד 2 - 3 יצרנים שהם באותה רמה אם לא יותר, כגון ATE, KNORR, WABCO, LUCAS, ROCKWELL, LOCKHEED ועוד רבים אחרים. אפשר לרכוש אותן ולא צריך דווקא להידבק ל- BREMBO, אפילו ש BREMBO מופיעים הרבה ע"ג אופנועים וכו'...

פורסם
ברמבו אינו היצרן המוביל בעולם, לא צריך להסחף. יש לפחות עוד 2 - 3 יצרנים שהם באותה רמה אם לא יותר, כגון ATE, KNORR, WABCO, LUCAS, ROCKWELL, LOCKHEED ועוד רבים אחרים. אפשר לרכוש אותן ולא צריך דווקא להידבק ל- BREMBO, אפילו ש BREMBO מופיעים הרבה ע"ג אופנועים וכו'...
אני מדבר מניסיון ולא משטויות שאני רואה בפרסומות ובאינטרנט

יצא לי לנסות המון מערכות בלימה על אופנועי ספורט 600\1000 וספורט טיורינג כבדים

גם מערכות מקוריות וגם אפטרמקט

בשום מערכת אחרת לא מצאתי נשיכה ומודולוציה כמו אצל ברמבו

ואפילו לא קרוב לזה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תוכן חדש...