Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו אני מת מת מת לקנות רובר 216 ידנית..

אני מכיר הרבה אנשים שאומרים לי לא לקנות אותה כי זה יביא רק לנזק וכי יש לה מלא מלא תקלות..

יש גם אנשים שאומרים את ההפך ושאם שומרים עליה כמו שצריך היא לא נהרסת ושהטיפולים שלה לא כל כך יקרים ושאלה שמועות..

אני חייב עצות ממכם בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה סתם לקנות ולהתקע איתו..

בבקשה רק אנשים שיש או שהיה להם נסיון עם הרכב הזה שיגיבו כי אני לא רוצה שסתם יטעו אותי..

תודה ודרך אגב אני חדש בפורום אז נעים להכיר..!

פורסם

אז גם אני הייתי מאוהב ברכב וחיפשתי לקנות אחד במשך תקופה ארוכה,

פשוט לא רציתי לשמוע על שום רכב אחר! הייתי נעול על הרכב.

אבל לאחר ביקור קצר במוסך המורשה אמרו לי שם "לא להתקרב לרובר!!!" והראו לי רכבים שכבר פעם שניה נשרף להם ראש מנוע במשך שבועיים!!! ושזו מחלה ברובר ועוד ים בעיות!!!

אחרי שהמוסך המורשה אומר דבר כזה אז לא צריך לשמוע שום חוות דעת נוספת, להתרחק כמו מאש.

למרות שיש פה ושם כמה רכבי 216 ללא בעיות כלל ותמיד יש יוצא מהכלל פשוט צריך לחפש בנרות ולדעת שבעל הרכב ידרוש מעל המחירון במקרה הזה, אבל לקחת רק רכב שהוא במצב כימעט מושלם לפחות מבחינה מכנית!

וראיתי הרבה מאוד רכבים מהסוג 216 ופשוט היו במצב נוראי!!!

החלקים מאוד יקרים ומאוד נדירים, אפילו משתמשים בחלקים של HONDA או במנועי HONDA בגלל מחסור בחלקים גם עקב זה שהחברה פשטה את הרגל ולא מתעסקת יותר ברכב הנ"ל, המלצה שלי תתרחק ואל תקח על עצמך פרוייקט שכזה.

אני הייתי מאוהב, אבל מצאתי אהבה חדשה.

שיהיה בהצלחה!

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

לא מדוייק.

כבר די נמאס לי להגן על הרכב (אני בעלים של R25, שהיא ה- 216 המודרנית, עם מנוע 1.8 ומספר שינויים נוספים).

כולם משמיצים - אפילו הבחור שמעלי לא היה בעלים של כזה רכב, רק שמע על צרות.

אני מכיר לפחות ארבעה בעלים של רובר (לסוגיהם, כולל 216) וכולם מרוצים. יש עוד כמה בעלי רובר בפורום הזה, שאני לא מכיר אישית, וגם הם מרוצים. תשמע לבעלים של הרכב ולא למי שמכיר, שמע, נודע לו וכו'.

נכון, צריך לקנות רק רכב משטופל במוסך מורשה.

נכון, אם לא תקפיד על נוזל קירור ייעודי ועל בדיקת נזילות - יילך לך אטם ראש מנוע. נכון, אם תזניח גם את ההתחממות של הרכב בעקבות זה- ילך ראש מנוע. אבל ההנאה מהרכב היא כלום לעומת בדיקת נוזל קירור דו שבועית שאני מבצע (וביצעתי גם ברכבים האחרים שהיו לי, לנטיס 1.8, פיג'ו למיניהם וכו').

לידיעתך, החזקת ה- R25 אוטומטית שלי זולה יותר (!) מהלנטיס 1.8 ידנית שהיתה לי.

כשאומרים לך שעושים שימוש בחלפים של הונדה ומצביעים בזה על בעייה באמינות ו/או על חוסר בחלפים זו בורות כפולה. ראשית, נכון שבחלק מדגמי רובר יש מנוע של הונדה - לדעתי זו סגולה לאריכות ימים ולא להיפך. שנית, אין בעיה של חלפים כלל בעשור הקרוב, מה גם שלדגם שלך יש גם תחליפיים בישראל (לדגם שלי אין).

אם מעניין אותך, תבצע חיפוש על "רובר" ו- "bar72", שזה אני, ותראה הודעות שלי, מפורטות יותר. לדעתי מחיר הרובר בארץ מייצג אפשרות לרכוש במחיר קטן רכב גדול, כלומר רכב מיוחד, זריז יותר מחבריו, מאובזר יותר מחבריו (סאן-רוף, ריפודים יפים, כסאות מתכוונים וכו'), ומהנה יותר מחבריו. אם תקנה אחד שמור שטופל במוסך מורשה גם רוב הסיכויים שאם תמשיך להתנהג אליו יפה הוא יכבד אותך בחזרה.

לגבי זה שבמוסך רובר רואים רובר תקולות - ומה רואים במוסכי רנו? או מזדה? אז נכון שרמת האמינות אינה כשל יפנית, אבל האם אי פעם ראית מישהו מאוהב באלמרה? מישהו שמאוד מאוד מאוד רוצה לקנות בלנו?

בקיצור, בהצלחה בכל מקרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מת על הרכב הזה חחח בגעתי למצב שחלמתי עליו כבר כמה פעמים..

הרבה אומרים לי לא להתקרב ונראה לי שזה מה שאני יעשה בסופו של דבר...

איזו אהבה חדשה מצאת לך?

והקורדובה SX איך היא.? אתה יודע אולי משהו עליה? חח זאת הייתה האהבה הקודמת שלי..

פורסם
לא מדוייק.

כבר די נמאס לי להגן על הרכב (אני בעלים של R25, שהיא ה- 216 המודרנית, עם מנוע 1.8 ומספר שינויים נוספים).

כולם משמיצים - אפילו הבחור שמעלי לא היה בעלים של כזה רכב, רק שמע על צרות.

אני מכיר לפחות ארבעה בעלים של רובר (לסוגיהם, כולל 216) וכולם מרוצים. יש עוד כמה בעלי רובר בפורום הזה, שאני לא מכיר אישית, וגם הם מרוצים. תשמע לבעלים של הרכב ולא למי שמכיר, שמע, נודע לו וכו'.

נכון, צריך לקנות רק רכב משטופל במוסך מורשה.

נכון, אם לא תקפיד על נוזל קירור ייעודי ועל בדיקת נזילות - יילך לך אטם ראש מנוע. נכון, אם תזניח גם את ההתחממות של הרכב בעקבות זה- ילך ראש מנוע. אבל ההנאה מהרכב היא כלום לעומת בדיקת נוזל קירור דו שבועית שאני מבצע (וביצעתי גם ברכבים האחרים שהיו לי, לנטיס 1.8, פיג'ו למיניהם וכו').

לידיעתך, החזקת ה- R25 אוטומטית שלי זולה יותר (!) מהלנטיס 1.8 ידנית שהיתה לי.

כשאומרים לך שעושים שימוש בחלפים של הונדה ומצביעים בזה על בעייה באמינות ו/או על חוסר בחלפים זו בורות כפולה. ראשית, נכון שבחלק מדגמי רובר יש מנוע של הונדה - לדעתי זו סגולה לאריכות ימים ולא להיפך. שנית, אין בעיה של חלפים כלל בעשור הקרוב, מה גם שלדגם שלך יש גם תחליפיים בישראל (לדגם שלי אין).

אם מעניין אותך, תבצע חיפוש על "רובר" ו- "bar72", שזה אני, ותראה הודעות שלי, מפורטות יותר. לדעתי מחיר הרובר בארץ מייצג אפשרות לרכוש במחיר קטן רכב גדול, כלומר רכב מיוחד, זריז יותר מחבריו, מאובזר יותר מחבריו (סאן-רוף, ריפודים יפים, כסאות מתכוונים וכו'), ומהנה יותר מחבריו. אם תקנה אחד שמור שטופל במוסך מורשה גם רוב הסיכויים שאם תמשיך להתנהג אליו יפה הוא יכבד אותך בחזרה.

לגבי זה שבמוסך רובר רואים רובר תקולות - ומה רואים במוסכי רנו? או מזדה? אז נכון שרמת האמינות אינה כשל יפנית, אבל האם אי פעם ראית מישהו מאוהב באלמרה? מישהו שמאוד מאוד מאוד רוצה לקנות בלנו?

בקיצור, בהצלחה בכל מקרה.

חחח עכשיו מה זה סיבכתם אותי...

אבל תודה זו התגובה שחיפשתי ונראה לי שזה האוטו שאני יקנה אבל רק עם ספר טיפולים וכמובן שאני הולך לטפל פה כמו שצריך כי זה באמת רכב גדול בכסף קטן וזה הרכב שאני הכי אוהב מבחינת יופי..

איך היא מבחנית יציבות ומהירות אתה יכול לתת לי עוד פרטים אולי?

גם את Vר25 אני אוהב אבל זה כבר לא לכיס שלי.. :(

פורסם

אמנם אתה חדש בפורום אבל די ברור שלא טרחת לקרוא את כללי הפורום אחרת אני מניח שלא היית עובר על כל כך הרבה מהם.

הכי טוב שתתחיל בלקרוא אותם, יש קישור על הסרגל הכחול למעלה.

אחרי שסיימת איתם, יש עוד כפתור שימושי על הסרגל הכחול למעלה, כתוב עליו "חפש" והוא מתכוון לשרשורים קודמים ולא לחברים שלך.

השאלות שלך כבר נשאלו ונענו כאן, קרא את מה שנאמר קודם.

בזמן קריאת כללי הפורום, שים לב במיוחד לכללים הנוגעים לצירופי אותיות כמו "חח", פתיחה של שרשורים שלא לצורך, כותרות מאפנות ופונטים מעצבנים לקריאה כמו גם הקפצות מיותרות של שרשורים.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...