Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזור בארץ יעזור מאד בהכוונה, הרי לא תרצי שאשלח אותך לעפולה כשאת מחפשת מכון בי-ם לדוגמה...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני מחפשת לקנות רכב, ומאד רוצה

גולף.הרבה אנשים מפחידים אותי שיש המון

בעיות איתם ושלא כדאי.

האם נכון הדבר? מה דעדכם?

שמעתי גם שבמוסך המרכזי לא יודעים לטפל כמו

שצריך ולא יודעים לפתור הרבה בעיות.

איפה כן יודעים לטפל בצורה הטובה ביותר?

אודה על חוות דעתכם.

פורסם

נתחיל בשאלה הגדולה : איזו גולף?

הרי יש 5 דורות. איזה שנתון?

לכל שנתון הבעיות שלו.

אין רכב שלא מתקלקל.

הטיפול במוסכים המרכזים נוראי , פשוט וככה, אצלי זה הגיע למצב של כתיבת מכתב לחברה בגרמניה.

מה שכן כיוון הפופולריות וסה"כ פשטות הרכבים המון מוסכים מתעסקים ויודעים לטפל בהם.

אם מוסך בת"א אז זה מוסך רון שאני מתקן אצלו , לא יותר זול בהרבה מהמרכזי אבל מקצועי פי מליארד!

נ.ב. אני נוהג על גולף.

פורסם

טוב אחרי שאוחדו הנושאים הבנתי לאיזה רכב את מתכוונת.

לאחותי יש בורה 2002 אוטו' שלפי מה שאני יודע זה אותה אמינות ומכניקה.

ישנן כמה תקלות שלפי המוסך היו ידועות ויש לבדוק:

1.מד חום האם כבר הוחלף - נוטה להתקלקל.

2.מרימי חלונות - תקלה בדגמים רבים לבדוק האם הוחלפו כבר ,האם היו מועמדים ל RECALL(אפשר לבדוק עם צ'מפיון) ,האם באחריות עדיין.

3.יש לבדוק שהשתמשו ברכב אך ורק במי קירור וורודים G12 המתאימים לפולקסווגן. אחרת תסבלי מבעיות במערכת הקירור ,ובעיקר בחלק שמפצל מים לפני המנוע . הבדיקה קלה , פשוט להבתכל שהצבע של המיכל מים עדיין בצבע של הפלסטיק ולא חום או למים יש צבע אחר מוורוד.

4.צריכת הדלק של הרכבים לא משהו.תלוי במנוע שאת מחפשת.

5. אני לא יודע אם היו עדיין בשנתון הזה אבל אם כן לא לקנות את ה 1.8 .

חוצמזה אחלה של רכב.

ממליץ לעשות את הבדיקה בצ'מפיון עצמם , אם זכרוני אינו מטעה אותי הם עורכים בסניף הראשי בדיקות. מומלץ כי יש להם מחשב של הרכב ויכולים לאתר תקלות שלא רואים בעיניים.

פורסם

הואיל והשואלת מתייחסת לגולף 2002, אין אפשרות שמותקן ברכב מנוע 1.8, אלא אם מדובר ב GTI. אגב, אודה לקודמי באם יואיל להסביר מדוע הוא מזהיר ממנוע 1.8 של VAG, שנחשב עד קריאת תגובתו, לאחד המוצלחים והנפוצים במכוניות VAG.

פורסם

מנוע מאוד מאוד ישן.

הופסק ייצרו כמו שאמרתי לא זכור לי אם ב 2001 או 2002 עקב שלא היה יעיל , חלש (75 או 90 כ"ס) טחן דלק , בקיצור היה אחלה לפני שנות ה 2000.

ה GTI הוא עולם אחר. משהו אחר,אין מילה אחת רעה.

פורסם

corwin, נעשה קצת סדר בשטויות שלך -

1.8 20 שסת', 125 כ"ס!

בגולף המנוע הנ"ל היה עד 00 (אם זכרוני אינו מטעה אותי) ואח"כ הוא הוחלף ב-2.0 8 שסת', 115 כ"ס.

ואגב,

G12 = צבע אדום.

G12Plus = צבע ורוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המנוע 1.8 שמותקן בגולף דור רביעי הוא אותו מנוע שמותקן באאודי a3 והוא מנוע מאוד מוצלח שמפיק 125 סוסים.

אופק.

עריכה- rs הקדים אותי...

• תוכן חדש...