Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שדיי מציקה לי

לדוגמא יש לי מגבר שיכול לעבוד עם רדיו דיסק מ0.2 עד 6 וולט מה יתן לי עם בכלל מכשיר עם יציאה של 2 וולט ומכשיר עם יציאה של 6 וולט

והעם רק שהמגבר מקבל את ה6 וולט (לפי הדוגמא למעלה) אז הוא נותן את שיא העוצמה שלו?

ומה יקרה עם אני יחבר למגבר ליין דרייב בעל וולט גבוהה ממה שהמגבר מוצהר?

תודה ויום טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

x-ent'

1. אם היית מבצע חיפוש בפורום לצמד המילים PRE OUT, היית מגלה דיי הרבה מידע בנושא הנ"ל.

2. למגבר יש כיוון של GAIN ולכן אין למגבר בעיה לקבל מיגוון רחב של מתחים בכניסה.

3. היתרון של מתח PRE OUT גבוה הוא, מניעת רעשים!

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לפי הבנתי כמה שהוולט של המכשיר יותר גבוהה במגבר הגיין יהיה יותר נמוך

אז השאלה היא לדוגמא המכשיר שלי 2 וולט והמגבר פועל על פול בגיין אז עם אחליף מכשיר בעל יציאה בעלת 4 וולט

אני יקבל עוד עוצמה?

וקראתי שירשורים אבל לא מצאתי פיתרון מלא לשאלה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
לפי הבנתי כמה שהוולט של המכשיר יותר גבוהה במגבר הגיין יהיה יותר נמוך נכון מאוד ולכן היחס בין אות לרעש S/N מישתפר.

אז השאלה היא לדוגמא המכשיר שלי 2 וולט והמגבר פועל על פול בגיין אז עם אחליף מכשיר בעל יציאה בעלת 4 וולט

אני יקבל עוד עוצמה? במידה ותשאיר את פוטנציומטר ה - GAIN באותו המצב, ללא שינוי, תקבל עוצמה חזקה יותר, עד שתגיע למצב של עיוות.

וקראתי שירשורים אבל לא מצאתי פיתרון מלא לשאלה

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...