Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי בעיה מאוד רצינית, אני כול הזמן שוכח את האוטו שלי פתוח.

לכן חשבתי לבנות לאוטו מערכת של נעילה אוטומטית.

יש לי באוטו נעליה מרכזית, אבל אין לי מערכת אזעקה .

אני בנתיים חשבתי רק על רעיון אחד:

לחבר סוג של טיימר אשר יתחבר למערכת נעליה מרכזית. ברגע שיעבור זרם במערכת של הנעילה המרכזית (פתיחת הדלתות), יידלק הטיימר ולאחר זמן של כדקה וחצי ישלח אות במערכת לסגירת הדלתות.

הבעיה ברעיון הספציפי הזה שאם אני נכנס לאוטו הדלתות גם יסגרו, יש לי כפתור בתוך האוטו לפתיחת הדלתות, אבל אני אשמח לקבל רעיון אחר בשביל שאני לא יצטרך להיות באוטו אם דלתות סגורות.

בתודה מראש,

יגאל.

פורסם

אני חושב לחבר טיימר לסוויץ,שברגע כיבוי האוטו ,לאחר פרק זמן שנקבע מראש הטיימר יעביר את זרם הסגירה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפי דעתי אתה מתסכן פה

תאר לעצמך במידה ושכחת את המפתח ברכב לזמן מסויים סגרת את הדלת ואז הטיימר ינעל לך את המפתחות בתוך הרכב, מה תעשה?

לפי דעתי זה פתרון בעל גורם סיכון גבוה, כמו שאתה שוכח לנעול את הרכב אפשר גם לשכוח דברים אחרים, כמו מפתחות בתוך הרכב כשהטיימר עומד לנעול לך אותו

זו דעתי

בברכה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

כאחד שמנוסה מעט במערכות האלה, אני מציע לך, ובשורה תחתונה ,זו ההצעה הטובה ביותר, פשוט מאוד, עזוב את כל האלקטרוניקה ,

עשה מנהג קבוע, שאתה יוצא מהאוטו:

אתה עושה סיבוב מסביבו ובודק שכל דלת נעולה.:-D

לא תשכח יותר לנעול. אהה, וגם זה יוצא הכי זול.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אני חושב לחבר טיימר לסוויץ,שברגע כיבוי האוטו ,לאחר פרק זמן שנקבע מראש הטיימר יעביר את זרם הסגירה.
זה רעיון ממש טוב. אני יסתכל בתרשימים של הרכב אם זה אפשרי!

חשבתי גם על כפתור חרום למקרה של המפתחות נעולות בתוך האוטו. את הכפתור אני יתקין מאחורי התנק או משהו כזה, זה ממש למקרי חרום.

פורסם

בוא נכנס רגע לקטע פסיכולוגי פסיכודלי, אבל רציני ביותר, למרות שנשמע מצחיק.

אם אתה יוצא מהאוטו, ואתה לדוגמא לא זוכר אם נעלת או לא, עשה לך מנהג להגיד בקול, (לא צעקות כמובן, אז באמת תראה טמבל) בקול דיבור רגיל, "נעלתי את האוטו", המוח זוכר דברים ווקליים הרבה יותר טוב מאשר זכרונות רגילים.

פורסם

אם אתה קצת מבין באלקט כל רכיב LM555 יעשה את העבודה.

החוכמה לחווט אותו מבלי לשרוף חצי רכב.

קבל את ההמלצה של דני, עזוב אותך מהרעיון פשוט תקפיד לנעול..זה לא כל כך מסובך.

מלבד זה..מה יקרה אם הרכב ינעל כשהמפתחות בפנים....

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצורף מעגל פשוט לבניית טיימר אשר ניתן לכיוונון מ-28 שניות עד 30 דקות בערך.

עלייך לבדוק את צריכת הזרם המכסימאלית של מערכת נעילת הדלתות בכדי לבחור ממסר נכון.

אתה יכול לבנות את המעגל על לוח מחורר הנקרא STRIPBOARD.

תצטרך לבצע התאמה של המעגל לדרישות הפיקוד שלך אבל זה ניתן לביצוע בקלות, במידה ותרצה לבנות את המעגל נחשוב יחד כיצד להתאימו.

עלות הרכיבים בערך 20 שקלים.

כמובן ניתן לבנות מעגל המבוסס על LM555 או KA555, אני אישית לא ממליץ לבנות טיימר המבוסס על רכיבים אלה מכיוון שהם מאוד רגישים לקפיצות מתח וגם בכדי לקבל זמן השהייה ארוך יש צורך להשתמש בקבלים בעלי ערך גדול מאוד.

On-Off Timer.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

שים אזעקה פשוטה ב 200 ש"ח.

אתה יכול לבקש מהמתקין שבמקום שהאוטו ינעל את עצמו אחרי פרק זמן הוא פשוט יוציא 4 פנסים וצפצוף מציק ואז תחזור לנעול אותו. (בקשר לחיבור/הלחמה של CHIP אין בעיה,אפשרי להלחים על משטח הלחמה ולחבר באוטו ע"י WIER-UP).

פורסם
כמובן ניתן לבנות מעגל המבוסס על LM555 או KA555, אני אישית לא ממליץ לבנות טיימר המבוסס על רכיבים אלה מכיוון שהם מאוד רגישים לקפיצות מתח וגם בכדי לקבל זמן השהייה ארוך יש צורך להשתמש בקבלים בעלי ערך גדול מאוד.

הפעלתי יותר ממעגל השהיה אחד (החל ממשהה אורות פנים לפנדה 82 וכלה במערכת סגירת חלונות וגג לVR6) על 555 ברכב ומעולם לא היתה בעיה של מתחים. גם קבוע זמן של דקות לא דורש קבלים חריגים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בוא נכנס רגע לקטע פסיכולוגי פסיכודלי, אבל רציני ביותר, למרות שנשמע מצחיק.

אם אתה יוצא מהאוטו, ואתה לדוגמא לא זוכר אם נעלת או לא, עשה לך מנהג להגיד בקול, (לא צעקות כמובן, אז באמת תראה טמבל) בקול דיבור רגיל, "נעלתי את האוטו", המוח זוכר דברים ווקליים הרבה יותר טוב מאשר זכרונות רגילים.

אתה לא יודע עד כמה שזה נכון, יש מקרים שבהם אני קצת עייף או לא מרוכז- אז בכלל אני מוודא שיש עלי מפתחות פלא ות"ז, שלא לדבר על לזכור אם נעלתי את האוטו או לא!

אחלה רעיון.

הרעיון של לבדוק אם כל הדלתות נעולות- עובד רק ברכבים בלי נעילה מרכזית, כי אחרי כמה פעמים זה כבר נמאס לוודא שהכל נעול.

אצלי באוטו יש טיימר שדורך את האזעקה ללא נעילה של דלתות.

פורסם
זה רעיון ממש טוב. אני יסתכל בתרשימים של הרכב אם זה אפשרי!

חשבתי גם על כפתור חרום למקרה של המפתחות נעולות בתוך האוטו. את הכפתור אני יתקין מאחורי התנק או משהו כזה, זה ממש למקרי חרום.

חבר שלי חיבר את הנעילה למספר האחורי של הרכב,אם המפתח ננעל ביפנים פתיחת הבורג פותחת את הרכב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
הפעלתי יותר ממעגל השהיה אחד (החל ממשהה אורות פנים לפנדה 82 וכלה במערכת סגירת חלונות וגג לVR6) על 555 ברכב ומעולם לא היתה בעיה של מתחים. גם קבוע זמן של דקות לא דורש קבלים חריגים.

סולל הדרך,

את הרכיב 555 (חמסה,חמסה,חמסה) אני מכיר בערך 20 שנה, השהייה של מעבר לדקה מצריכה קבל גדול אשר גורם לחוסר יציבות ודיוק המעגל.

ברוב המקרים באמת שזה לא מפריע כמו במקרה שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני כשנתיים, יהודה, הבעלים של חברת 'אפריל טקליין' מת"א (יבואן גדול של אודיו לרכב ושאר אביזרים ותוספות) עסק בפיתוח של שלט המאפשר נעילה אוטומטית של הרכב ללא מגע יד אם מתרחקים ממנו כמה מטרים - הצרכנים המיועדים היו נהגי חלוקה והפצה של ציוד יקר המתעצלים לנעול את רכבם בכל עצירה ומספקים לגנבים כר נוח לגנבות. לא יודע באם המוצר הושלם, אבל שווה לבדוק.

יוסי

• תוכן חדש...