Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AWACS - מערכת לגילוי תאונות, מה זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה של זה בעיתון היום,

במודעה מצוינים נתונים מסוימים לגבי תאונות דרכים שנגרמו כתוצאה מחוסר תשומת לב (פלאפון וכו'),

וישנה הטענה שבעזרת המכשיר הזה יורדים כ50% (או משהו כזה) מתאונות הדרכים.

לא איכפת לי לגבי מה האחוזים הסטטיסטיים הנכונים וכו', כן איכפת לי מה זה המכשיר הזה ואיך הוא עובד.

(העלות שלו - 11,000 ש"ח!)

Back to the original - NC again.

פורסם

זאת מערכת שדומה למערכת חנייה, רק שהחיישנים שלה עובדים לאורך כל הזמן ומחושבים ע"י מהירות..

כאשר אין שמירת מרחק - היא מצפצפת. כאשר החיישנים מגלים התקרבות של עצם למסלול הנסיעה שלך - צפצוף.

וכן הלאה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אותי זה סקרן אז התקשרתי לבדוק

אז ככה אם זה לקוח פרטי זה משהו כמו 7 אלף שקל

אחרי החג אמור להגיע אליי מעטפה עם כל החומר ואז אני אדע יותר

לירן

citroen saxo vts

פורסם

לירן, תבדוק שאכן מדובר בקנייה של המערכת ולא השכרה/חכירה שלה..

בנוסף, תבדוק שהמחיר כולל התקנה..

נשמע לי זול מידי ה7K, כיוון שאחד המנהלים בחברה התראיין באחת התוכניות טלויזיה ואמר שהעלות של המערכת הזאת היא כ11 אלף ש"ח, כאשר תהיה אפשרות חכירה של המערכת בתשלום חודשי.

פורסם

לזה שמעלי ^

דיברתי עם הטלפנית ואמרתי לה קניה + התקנה ללקוח פרטי (רכב אחד)

משהו באיזור ב7+וקצת

לירן

citroen saxo vts

פורסם

אך עדיין זה סתם שטויות, כי יש את מגבלות החיים, יש דברים שלא נמצאים בידינו, ולפעמים השני שנוהג ברכב לצידינו הוא האשם, ומהירות התגובה המוחית שלנו היא קצת מפריעה,

נראה לי מיותר לגמרי.

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

אחלה מטוס

e-3-AWACS.jpg

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור מכוון שיצא לי לנסוע עם רכב שבו מותקנת מערכת אייווקס ולהלן החוויות:

• בדרך בין עירונית וארוכה (ובמיוחד מצ'עממת)- יופי של דבר. חשוב במיוחד נושא השמירת מרחק שנעשה קריטי יותר בנסיעה מהירה, כמו כן האזהרה לירידה מהנתיב מבלי לאותת.

• בעיר או תנועה צפופה - באופן טבעי הנטייה היא פחות לשמור מרחק (שלא יכנסו בינך לרכב מקדימה חס וחלילה) ומעבר נתיבים תכוף בתנועה עירונית בלי לאותת, פשוט סיוט, כל שנייה ביפביפביפביפ וטרטרטרטרט. אחרי דקות מעטות פשוט כיביתי את הרעשן הסטריופוני המטורלל הזה.

• האיתותים הקוליים פחות נשמעים כאשר מגבירים את הוליום של הרדיו והחווי הויזואלי קשה לציפיה במשך היום.
  • מי שלא אוהב לאותת שלא ירכיב את המכשיר!

פורסם

הוא בודק ומחשב ב-360 מעלות? אם כן, זה די גאוני...

השאלה היא כמובן כמה זה פרקטי שהיא לא יודעת לסנן בין מקרים שיש לידך רכב ברמזור לבין רכב שיכור (מה שמקבלים כשבמקום בנזין מנסים להניע על וודקה...) בכביש 6.

מקווה שיפתחו את ההמצאה הזו עוד, ויביאו אותה לרמה מספיק גבוהה שהיא תציל חיים, ולא בכך שאנשים פשוט יתבאסו להכנס לאוטו.

יום נעים :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ממש לא 360 מעלות זוית, רק קדימה. יש מצלמה שמומקמת על השמשה הקדמית וצופה קדימה, ויחידת בקרה עם צג שמנתחת את הפסים של השוליים ואת המרחק של הרכבים מלפנים. המערכת מתחילה לעבוד רק ממהירות מסויימת ואם השוליים דהויים ואתה תעבור נתיב ללא איתות היא לא תזהה זאת.

פורסם

אני חושב שדלק מוטורס מחלקים כאלו בהנחה לקוני רכב חדש.

נהגתי על מאזדה 3 עם מערכת כזאת והיא מעצבנת בצורה מטורפת. בהתחלה זה נחמד, כמו צעצוע חדש לשחק איתו בנסיעות ארוכות, אבל מהר מאוד אתה מתחיל להתעצבן מהצפצופים הבלתי פוסקים.

המערכת אמורה לזהות סטייה מנתיב אבל לפעמים היא מצפצפת גם כשאתה באמצע הנתיב שלך, או רק מתקרב לפסים בצדדים.

יש גם את עניין שמירת המרחק - כשנוסעים בכביש חד סטרי ורוצים לעקוף אז היא תצפצף, כשמתקרבים מהר יחסית למכונית שלפניך היא תצפצף, כשבולמים טיפה מאוחר יותר ממה שסבתא שלי הייתה בולמת - היא תצפצף. בגדול, אם נוסעים הכי רגוע שרק אפשר - היא תצפצף לפעמים רחוקות, אבל ברגע שהקצב טיפה יותר מהיר היא פשוט מתישה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מזמן הייתה בפירסומת של וולוו, כל מי שרוכש וולוו S80 חדשה, מקבל את המערכת הזו,

המערכת נועדה גם לגלות עקיפה של אופנועים.

והיא עובדת על 360 מעלות של הרכב.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

הוולבו S80 החדשה, לפי מה שידוע לי, מגיעה עם מערכת מובנית מבית וולבו ולא במערכת הישראלית הזו.

• תוכן חדש...