Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קניתי פיג'ו 307 מודל 2003 ואני רוצה לציין שאני מאוד מרוצה מהאוטו.

העניין הוא שהתחילו לי בעיות מלפני חודש.

בעיה ראשונה זה שהאוטו לא מנהל את הגיר כמו שצריך. לדגומא: החלקות רבות, דפיקות, בעצירה מוחלטת אני מרגיש שהאוטו נותן מי טיפה גז ואז רק עוצר. בעצירות פתאומיות הגיר מחליק ונותן מכה.

כמו כן, בנסיעה מהירה יש רעש די חזק ולא סביר כאשר נותנים גז (החליפו לי לאחרונה סעפת פליטה שהייתה סדוקה).

מכיוון שהרכב שלי באחריות, הלכתי למוסכים מורשים וכולם אמרו לי שזה סוג הגיר ושאין מה לעשות חוץ מאשר לחבר את המחשב ואם צריך לעדכן תוכנה. אחרי שעידכנו לי את התוכנה הרכב נסע יותר טוב מבחינת תגובה, אבל!!!!! כל התופעות של הדפיקה וההחלקות - הכל המשיך.

לאחר ביקורים רבים נמאס לי והלכתי למוסך המרכזי של פיג'ו בבני ברק. האוטו נשאר שם יומיים ולאחר בדיקות מקיפות הוחלט על שיפוץ גיר (תבינו שהאחריות נגמרת לי עוד כחודש). הם טוענים שאכן הגיר תקול ושהם מצאו חלקיקי מתכת בשמן (או משהו כזה).

השאלה שלי מה קורה אחרי שיפוץ הגיר?, האם יש שינוי לרעה מכיוון שזה לא מגיע כמו מקורי מהחברה? האם יש בעיות אחר כך?

או שלהיפך ובעצם הגיר חוזר במצב הרבה יותר טוב?

מה דעתכם על כך?

פורסם

ה"מחלה" של האוטו הנל היא מערכת ניהול הגיר אשר היא "לומדת" את מאפייני הנהיגה של הנהג ומתאימה את תצורת החלפת ההילוכים המחשב גיר הוא זה שאחראי למרבית התקלות כולל מלאי מואץ

יגאל

פורסם

מה הקשר? הבחור לא שאל מהי המחלה של הרכב הזה.

בעיקרון, אם המוסך החליט על שיפוץ אז אין לך הרבה ברירה וגם איני רואה על מה ההיסוס. הרי תקבל אחריות על העבודה והאחריות הזו לא תסתיים עוד חודש, נכון?

מה שכן, אולי כדאי לך להתייעץ עם מומחה או משפטן מתחום הרכב בעל ניסיון: אולי מגיע לך גיר חדש??

אני מקווה שיענו לך בתחום הזה אנשים שיותר מבינים.

• תוכן חדש...