Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משומש לצעיר ב50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב לנהג חדש, רכב ראשון, עד תקציב של 50 אלף שקל.

דרישות:

הרכב צריך להיות אוטומטי,

נאה במידה[כמובן שזה עניין של טעם, בואו נגיד שאני סומך על הטעם שלכם],

הוא לא צריך להיות גדול מדי, אפשר גם מיני[בסגנון הסיאט איביזה],

רצוי שיהיו לו 5 דלתות אבל זה לא חובה,

אם אפשר שיהיה מנוע 1600.. אבל גם 1400 יכול להיות בסדר. הייתי רוצה לפחות 100 כ"ס אבל אם זה לא עקרוני אפשר גם קצת פחות..

יש הצעות?

תודה מראש, אבי.

פורסם

מה דעתך על רובר? בתקציב שלך תוכל למצוא R25 משנת 2001 (או אם תרצה דגמי 200 משנת 2000), תבצע חיפוש בפורום ותוכל למצוא שלל דעות, אם כי בעלי הרכב בד"כ מדברים בעדו... הרכב אמנם יחודי יחסית, אבל מתאים לכל צרכיך ומהווה הזדמנות רכישה בשל קטילת מחירו (כמובן שמה שקונים בזול גם מוכרים בזול, קצת כמו סיטרואן...). תשובות לדרישותיך ראה למטה:

שלום לכולם

אני מחפש רכב לנהג חדש, רכב ראשון, עד תקציב של 50 אלף שקל.

דרישות:

הרכב צריך להיות אוטומטי, 216 אוטומטיות וגם R25

נאה במידה[כמובן שזה עניין של טעם, בואו נגיד שאני סומך על הטעם שלכם], מקסים לדעתי (וגם לדעת אשתי, שזה כבר משהו). אחד העיצובים היפים מבפנים ומבחוץ

הוא לא צריך להיות גדול מדי, אפשר גם מיני[בסגנון הסיאט איביזה], טוב הוא יותר קרוב לגולף אבל עדיין מוצא חנייה בת"א

רצוי שיהיו לו 5 דלתות אבל זה לא חובה, ניחשת נכון - חמש דלתות

אם אפשר שיהיה מנוע 1600.. אבל גם 1400 יכול להיות בסדר. הייתי רוצה לפחות 100 כ"ס אבל אם זה לא עקרוני אפשר גם קצת פחות.. אחד ממנועי ה- 1.4 הטובים ביותר בשוק (אפילו הוא מעל ל- 100 אם אינני טועה) ובוודאי שיש גם 1.6. לדגמי ה- 25R יש מנוע 1.8 עם גיר אוטומטי סטפטרוניק חלק (יעני smooth) המנצל ביעילות ובחסכנות את כוח המנוע (ויש כוח ;-) ). לדעתי, אגב, אתה צריך לחפש מומנט ולא כ"ס, ועדיף בסל"ד נמוך ככל הניתן, אבל זה כבר עניין אחר.

יש הצעות?

תודה מראש, אבי.

בהצלחה בכל מקרה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי מה שהבנתי לרובר אחזקה יקרה יחסית לא?

ובקשר לטיגרה-אין שם מהשנתונים שביקשתי.. מה גם שלפי דעתי זה מעין דגם קופה עם 2 מושבים בלבד..

מה דעתכם על האיביזה 1600 שנת 2001 בערך? או על הVW פולו? נראית מפתה...

פורסם

לפי מה שהבנתי לרובר אחזקה יקרה יחסית לא?

ובקשר לטיגרה-אין שם מהשנתונים שביקשתי.. מה גם שלפי דעתי זה מעין דגם קופה עם 2 מושבים בלבד..

מה דעתכם על האיביזה 1600 שנת 2001 בערך? או על הVW פולו? נראית מפתה...

לי יש פולו מאותה שנה אחלה אוטו אבל רק בגירסא הידנית

הגיר האוטומתי ממש עגלתי לעומת הגיר הידני הזריז מאיצה מהר מאד מסוגלת למשוך טורים תאמת קשה שלא למשוך טורים הילוך 2 80 על 5 סל"ד למרות שזה קורה פעם ב לא לדאוג.. רק לבדוק תיכולות של האוטו אם אתה יכול לקחת תגיר הידני תיקח אם לא תתרחק מהאוטומת

פורסם

בר

מתי תפסיק לדחוף את הרובר לכל דיון אפשרי?

לפותח השרשור:

אם אין לך הגבלה פיסית\ברשיון הייתי מציע לך לשקול ידני, כל הסיפורי "לא נוח" יעלמו תוך חצי שנה ברגע שתתרגל לידני, אני לא חושב שתרצה לחזור לאוטומט אח"כ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלום לכולם

למען הסר ספק, אין לי שום בעיה עם ידני ועם לנהוג בידני.. זה סבבה מבחינתי.. הבעיה היא אמא שלי שלא מסכימה מסיבותיה[היא המממנת ולכן אני "קצת" כפוף לדבריה]

עכשיו שסגרנו את זה.

מה עגלתי בפולו? כמה היא מאיצה מ0-100 בערך?[הגרסא האוטומטית כמובן..]

אגב אני רואה עכשיו ביד2, פולו מרופאה[:-o], שנת 2000 עם 2000 סמ"ק[לא ידעתי שיש דבר כזה] ב45 אלף שקל, גם היא עגלה? המחיר שווה? רק 85 אלף קילומטר..

אגב, כמה ההבדל בערך במחיר הביטוח בין 1400 סמ"ק ל2000 סמ"ק?

תודה מראש, אבי.

פורסם

שלום לכולם

למען הסר ספק, אין לי שום בעיה עם ידני ועם לנהוג בידני.. זה סבבה מבחינתי.. הבעיה היא אמא שלי שלא מסכימה מסיבותיה[היא המממנת ולכן אני "קצת" כפוף לדבריה]

עכשיו שסגרנו את זה.

מה עגלתי בפולו? כמה היא מאיצה מ0-100 בערך?[הגרסא האוטומטית כמובן..]

אגב אני רואה עכשיו ביד2, פולו מרופאה[:-o], שנת 2000 עם 2000 סמ"ק[לא ידעתי שיש דבר כזה] ב45 אלף שקל, גם היא עגלה? המחיר שווה? רק 85 אלף קילומטר..

אגב, כמה ההבדל בערך במחיר הביטוח בין 1400 סמ"ק ל2000 סמ"ק?

תודה מראש, אבי.

אני חושב שגירסאת ה2.0 סמ"ק זה דיזל לא יודע לא שמעתי על גירסא כזאת אלה על גירסאת 1.9 שהיא דיזל ופולו אוטומטית עושה 15 שניות ל100 לעומת ידנית שלא לפיהנתונים אלה לפי מדידה שלי עושה 10
פורסם

מצטער לבאס אבל לדעתי זאת משהי שהתבלבלה ..

שנת 2000 והיא רשמה את זה גם בנפח..

ראיתי ת המודעה וזה ההסבר היחיד לדעתי ...

פורסם
מצטער לבאס אבל לדעתי זאת משהי שהתבלבלה ..

שנת 2000 והיא רשמה את זה גם בנפח..

ראיתי ת המודעה וזה ההסבר היחיד לדעתי ...

אני מסכים
פורסם

הפולו האוטומטית באמת עגלתית. במשך חצי שנה נסעתי עם פולו 16V אוטומטית מת"א ל-י-ם והיה בעיקר רועש.

אני מצטער אם דחיפת הרובר נדמית מוגזמת, אבל היא עונה לכל הדרישות שהוצגו והיא לדעתי אחד הרכבים הכי פחות מוערכים (אבל הכי מושמצים). לגבי שיקול עלות האחזקה (שנוסף רק כעת): האחזקה שלה אינה זולה כמו של פיאט אונו (או פונטו), אבל לא הרבה יותר (אם בכלל) ממזדה לנטיס או כל רכב אחר (למעט טויוטה או סובארו שמוכיחות בד"כ אמינות מופלגת), ובתנאי שתוחזקה כמו שצריך ובמוסך מורשה. זהו, לא אוסיף יותר :twisted:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...