Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 106 1.6 xs עקבתי אחרי צריכת השמן ויוצא לי למלא בערך ליטר שמן כל שבועיים בערך!! אני נוסע בערך 1200 ק"מ בחודש!

שאלתי היא האם צריכת השמן נורמלית?

Veni Vidi Vici

פורסם
יש לי 106 1.6 xs עקבתי אחרי צריכת השמן ויוצא לי למלא בערך ליטר שמן כל שבועיים בערך!! אני נוסע בערך 1200 ק"מ בחודש!

לא נורמלי בעליל..

אצלי המנוע שורף בקושי 0.5 ל' ל 8K ק"מ.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חריג, השאלה היא האם מדובר בנזילה או שמה עשן לבן הוא הסימן להעלמות השמן אצלך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה שלא תסתכל אחרי שהאוטו עמד במקום הרבה זמן אם יש סימני נזילות ממקום מסויים.

יכול להיות שפרצת מחזיר שמן.. תבדוק מאיפה אתה רואה את השמן ותחזיר תשובה

זה יכול להיות מכמה מקומות,אפילו מפקק אגן לא סגור טוב או חסר שייבה..

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

בערב שים תחת האוטו שני בריסטולים (קונים בכל חנות מכשיריכתיבה )בבוקר תבדוק היכן הכתמים- ותאתר מקור הנזילה

:mad:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לגבי הניזילות ,אני מחנה את האוטו במקום קבוע ואין סימן לטפטוף שמן!!

לגבי המחזיר שמן שהוזכר אני נזכר שבטיפול 10 האחרון שעשיתי לפני החליפו לי מחזיר שכזה האם זו יכולה הלהיות הבעיה? האם אפשר לחזור למוסך ולדרוש אחריות לטיפול?

אשמח לקבל תשובות

בתודה מראש

Veni Vidi Vici

פורסם

יש מצב שאתה לוחץ הרבה ? כי אם כן , זאת יכולה להיות סיבה נוספת, הרכב יאכל לך שמן במצב של הרבה לחיצות

אני לדוג' לחצתי ב 5K האחרונים יותר מידי וזה לקח לי באיזור ה 0.5 L של שמן

אבל אני ממש לחצתי , כל רמזור , כל פניה ! ... פשוט הייתי באטרף בתקופה האחרונה.

אבל עדיין , דיי קשה להגיע למצב של מילוי ליטר כל שבועיים, בכל אופן לא פתרתי כלום בההה סתם עוד הודעה.

פורסם

אתה בטוח שאין עשן לבן? ושאין נזילות? ושלא מותקן אצלך מנוע 2 פעימות?

תראה, ליטר שמן על כל 600 ק"מ זה המון. וזה חייב ללכת לאן שהוא.

תכניס את הראש מתחת לאוטו ותסתכל באיזור אגן השמן אם אתה רואה סימנים של נזילה - כלומר איזור מטונף משמן.

אני מכיר בחור שהייתה לו אלפא 33 שנזל ממנה שמן רק בסיבובים לכיוון מסויים, בגלל שהאגן כנראה חטף איזה בומבה ורק בסיבוב כשהשמן היה נזרק הצידה מהכח הצנטריפוגלי הוא היה מגיע לאיזור הנזילה. אז בחניה לא היו לו סימני נזילה, ולא היה לו עשן לבן...

אם אתה לא רואה בעין סימנים לנזילה, תנקה קצת את תחתית המנוע וסביבתה. תזהר לא להרטיב חיישנים וכדומה. ואחרי איזה מאה מאתיים ק"מ תסתכל שוב אם יש סימנים לנזילה.

• תוכן חדש...