Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלע למידה :-)

AlexDaniel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואח"כ תגידו שזה רכב שטח. אני רוצה לראות אותו יורד לשטח עם צמיגים כאלה (או שבעצם לא ... :roll: ).

הצמיג בחתך נמוך מאוד ולמרות הכל הג'אנט גדול - הייתי מהמר על 26' או 28' (24' כבר יצא לי לראות, אבל 28' קשה לי להאמין שיקבלו אישור).

פורסם

הג'אנט הזה מגיע בשלוש מידות נפוצות ומקובלות:

הראשונה, בגודל השווה ל- 1/28 של אורכו של איבר המין של בעל האוטו.

השניה, בגודל השווה בדיוק למיספר ה-IQ של בעל הרכב.

השלישת, בגודל השווה למספר הפעמים בו האישה הנוהגת בו, מחמצנת את השורשים בחודש.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

זה בערך בגודל של החישוקים שיש באופניים שלי...'26

זה אפילו כמעט אותו חתך :lol:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

"22 ולא יותר!

מישהו מכיר מרצדס CL ששיפרו אותה ב-KLEEMAN?

יש אחד כזאת בארץ ויש לו ג'אנטים בגודל "22 אינץ' וצמיג אחורי ברוחב 295

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
"22 ולא יותר!

מישהו מכיר מרצדס CL ששיפרו אותה ב-KLEEMAN?

יש אחד כזאת בארץ ויש לו ג'אנטים בגודל "22 אינץ' וצמיג אחורי ברוחב 295

יש לנו זוכה! :lol:

זכית בתמונות של CL KLEEMAN

050310_032024-637_ABT9.jpg

050310_022039-498_kleeman.jpg

050310_021954-497_kleemann6.jpg

050310_022552-506_kleemann12.jpg

050310_022440-504_kleemann-far.jpg

050310_022414-503_kleemann10.jpg

פורסם

יש גם סדרה 7 (745 אם אני זוכר נכון), שפורסמה בלוח פוקוס בזמנו, עם קלימן (שוב, אם אינני טועה), בכל מקרה - ג'אנט 22". אכן מדהים - רק מעניין אותי איך זה להרגיש כל נמלה שנמחצת בכביש, וכל גרגיר אספלט. :|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...