Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף רחוב אברבנל בבני ברק לכיוון קניון איילון, מרצדס לבנה הדגם עם הכנפיים האחוריות טיפה שפיציות

(sorry לא מזהה את הדגמים...) נראה שעומדת זמן מה אבל עדיין במצב לא רע

אייל

• תגובות 270
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בסוף רחוב אברבנל בבני ברק לכיוון קניון איילון, מרצדס לבנה הדגם עם הכנפיים האחוריות טיפה שפיציות

(sorry לא מזהה את הדגמים...) נראה שעומדת זמן מה אבל עדיין במצב לא רע

אייל

מדובר במרצדס 200, שנת 65 (אם אני לא טועה)...

בברורים אחרי הבעלים הגירסא שחוזרת על עצמה היא "הוא לא נורמאלי, אפילו העיריה לא מפנה לו את האוטו... אל תיתעסק איתו..."

ועוד "פנינה"....

"הוא משפץ את האוטו הזה..."

כן, אהה, ואללה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
יש תצפיות המסתיימות בהצלחה.

ב 2/8/06 אורן (oren1001) פרסם את התצפית הבאה,http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1029901#post1029901 ובה אוטוביאנקי ג'וניור 83 אדומה ברעננה.

נסיעה לרעננה, משאיר פתק, חודש עובר, טלפון מהבעלים, מפגש עם בעל הרכב, עוד זמן חולף ולפני שבוע העברת בעלות, אישור נסיעה זמני, ביטוח והיידה הביתה.

הג'וניור הקטנה והאמיצה, שלא נסעה שנתיים וחצי, נסעה במכה אחת את כל הדרך מרעננה לביתה החדש במושב באזור גדרה, בלא כל תקלה.

עשה לי את היום נהג המשאית שברמזור לפני גדרה שאל אותי אם אני מוכר...

אז תודה לאורן על התצפית שהתניעה את התהליך ובהצלחה לג'וניור המצטרפת לאבארט' הותיקה אך צעירה ממנה.

תמונות בהמשך.

שי

שמח שעזרתי.אם אהיה באיזור אני מצפה לקחת סיבוב:-D

עוד תצפיות:אופל מנטה צהובה בנתניה,בכניסה לשיכון סלע.כנראה שהיום יש עליה שלט למכירה.

רנו 4שנת 83 או 84 בכפר סבא.ברחוב סמוך לרחוב הגליל.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

שמתי לב לאופל הצהובה בפעם הראשונה אתמול, אחרי שחזרתי מאיקאה (נסעתי עם חבר למפגש החיפושיות). החבר טוען שהאופל עומדת שם מאז ומתמיד (רק קצת יותר למטה בתוך סלע). מוזר שלא שמתי לב אליה, קשה לפספס כזה אוטו. אני עובר שם תמיד, לפעמים על בסיס יומיומי, ושמתי לב לכמות נכבדת של מכוניות ישנות וקלאסיות בסלע, וחלק מהמכוניות שהגיעו למפגש החיפושיות אפילו ידעתי לזהות איפה הן חונות בנתניה.

פורסם

רנו 4 ירוקה במצב לא משהו עומדת ברח' אבא חלקייה בירושלים. נראה שמשמת כמחסן....

אני לא לגמרי זוכר, נדמה לי שהלוחית מעידה שהיא משנות השמונים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום הזה האופל מנטה הצהובה מנתניה והיא פורסמה למכירה לפני כחודש ביד שתיים לפי דברי הבעלים היא אוטומטית משופצת מאוד ומתוחזקת כראוי בעלת מנוע 1600 הבעיה העיקרית [לדעתי] מחירה הגבוה 25K גם אני היתענינתי בה אבל לאחר שיחה קצרה עם הבעלים היבנתי שאין מה להוריד כרגע מהמחיר

פורסם

בפעם הראשונה (לפני שבוע) חששתי שלא ראיתי טוב, אבל בפעם השנייה, אני בטוח שזיהיתי פיג'ו 604 בפירוקיה בכביש ואדי ערה מצד ימין לבאים מכיוון דרום לצפון.

כמו כן, בכניסה ליישוב מתת מצבור של כ-6 כלי רכב ביניהם כ-3 טרנספורטרים דבל קבינה משנות ה-70

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ישנו ישוב (התנחלות) מאחורי קו הירוק ובו שוהות כמה מכוניות (חלקן לפחות) נדירות לפחות בארץ.

המכוניות בבמצב נורא אך ניתן לשיפוץ. אותו בעל הרכבים שומר אותם עד..... גם אני לא ממש יודע.

ידוע לי שהיו אנשים שביקשו ממנו למכור להם את המכוניות הללו והוא סירב, כן בטח עדיף שישמשו בתור גרוטא ב"רחוב".

הנה התמונות: מצטער על האיכות זה מרוב התרגשות יצא ככה :lol:

התמונות עם מספרי הרישוי הגלויים נמחקו, וכל השירשור הזה הועבר למקום הנכון.

מנהל הפורום

DSCF2804_resize.JPG

DSCF2814_resize.JPG

DSCF2815_resize.JPG

DROZD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...