Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עודד מ"מסלולים" מדגמן EVO 9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן הדגמה יפה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יפהפייה.

בפעם האחרונה שהייתי שם היו שם כמה דריפטיונרים עם הנעה אחורית. ואז לשם הדגמה אחד המדריכים של מסלולים ניסה לעשות דריפטים עם STI. הוא היה על המסלול עם האסתי 4-5 דק' ובקושי הצליח להגיע למצב של היגוי יתר קטנטן פעם אחת, שלא לחלום על דריפט.

זה לעומת זאת היה מעולה.

Back to the original - NC again.

פורסם
יפהפייה.

בפעם האחרונה שהייתי שם היו שם כמה דריפטיונרים עם הנעה אחורית. ואז לשם הדגמה אחד המדריכים של מסלולים ניסה לעשות דריפטים עם STI. הוא היה על המסלול עם האסתי 4-5 דק' ובקושי הצליח להגיע למצב של היגוי יתר קטנטן פעם אחת, שלא לחלום על דריפט.

זה לעומת זאת היה מעולה.

בעיה לעשות דריפטים עם 4X4, או לפחוץ יותר קשה מהנעה אחורית בהרבה..

כל הכבוד לעודד הזה, האם הוא מדריך או סתם בחור עם איבו??

הדרפיט יפה מאוד!!

פורסם
בעיה לעשות דריפטים עם 4X4, או לפחוץ יותר קשה מהנעה אחורית בהרבה..

ידוע שיותר קשה.

אבל אם הוא עולה מול כ"כ הרבה אנשים ל"הדגמת" דריפטים עם STI אתה מצפה שהוא ידע מה לעשות, למרות שזה קשה. משהו בסגנון של האיבו - אומנם זה לא קל, אבל בסרטון עשו את זה מעולה.

פורסם

בנאדם שעולה להדגים משוה ולא מצליח - לא להיט.

עודד הוא מדריך שם, ואני מניח שהאיבו לא ממש סטנדרטית...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני בטוח שהנהג ידע לפני כן שיש לרכב סמי סליקס.

בסופו של דבר הוא ניסה לתת שואו ונכשל.

אני לא טוען שאני הייתי עושה את זה טוב יותר (ממש לא), אלא שממדריך במסלולים הייתי מצפה שאם הוא כבר מדגים, שידגים כמו שצריך. זה לא משנה שהוא בחר רכב ספציפי שמאוד קשה לצאת איתו להחלקות - שיבחר רכב אחר, או שלא יעלה על המסלול בכלל אם הוא לא יכול.

פורסם
ה - EVO סטנדרטית לחלוטין ובמקרה זהו רכב ההדגמה של היבואן
רכב ההדגמה של היבואן נמכר לפני כמה חודשים בהנחה גדולה לקרובים של רוני אהרנוביץ'.
פורסם

רכב כל כך יפה טוב וחזק!

נ.ב

למה יש הרבה חברי פורום שנדבקו בשפעת המופז?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
עד כמה גדולה אם אפשר לשאול?
את זה גם אני לא יודע.

אבל הנחה מספיק גדולה בשביל להחליף את כל החלקים שהעיתונאי רכב שחטו.

שתי המכוניות בתמונה שלו.

8274fj6.th.jpg

רכב כל כך יפה טוב וחזק!

נ.ב

למה יש הרבה חברי פורום שנדבקו בשפעת המופז?

אנחנו סוגדים לו בגלל שהוא הצטרף לחבורת הרייסרים של הפורום.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...