Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עודד מ"מסלולים" מדגמן EVO 9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב כל כך יפה טוב וחזק!
זה לא הרכב (לפחות לא רק), זה הנהג.

תן רכב פשוט למקצוען, או תן רכב ספורטיבי למישהו שלא מבין ותראה את ההבדל.

(אגב, היה ניסיון כזה בתוכנית בשם Vroom Vroom OverDrive) - סבתא ב350Z מול נהג מקצוען בגולף או פולו מהדורות הישנים (שנות ה-90 המוקדמות - ה-80 המאוחרות) , ולמרות כל ההפרש הנהג המקצוען הגיע ראשון.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שהבנתי מכמה חברה שנהגו עם על EVO 9 וגם על STI אז בEVO ברגע שהדיפרנציאל מזהה תת היגוי הוא מייד הופך אותו להיגוי יתר ובגלל זה יותר קל לעשות איתו את הדברים האלה

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

נכון, הם החליפו את הספויילר בגלל חשש לונדליזם.

אם תסתכל בסרטון שהבאת תראה שזאת אותה מכונית עם אותו ספויילר תחת הכותרת שלך EVO 9.

מה שבטוח, הפגוש הזה הוא של ה-9.

evo9ed9.th.jpg

פורסם
ל - EVO 9 יש ספוילר יותר גבוה

ל EVO 9 יש גם ספויילר נמוך. שים לב לפגוש האחורי היותר עמוק שכולל את מפזר האוויר..

ל EVO 8 יש פגוש אחורי "שלם" מלמעלה למטה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בהחלט נראה שהדריפט בהנעה כפולה מסובך יותר. נראה כאילו ממש קשה לאיוו לעשות סיבוב שלם בדריפט. חוץ מהעובדה שאני לא בטוח אם המים על המסלול מקילים על ההחלקה או מקשים כיוון שיש שינויים במצב האחיזה...

גם יש בעיה בכיכר של מסלולים שהיא בהיקף גדול מאוד ולא בדיוק עגול. שהייתי שם בגימקנה לפני שבועיים היה קצת מוזר לעשות אותה בדריפט, ממש צריך לתכנן נתיב כל הזמן ובאוטו שלי זה גם להיות על המנתק בשביל שהוא יסחוב את הדריפט על יבש.

אני שמח שספורט הדריפטים צובר תאוצה בארצנו :-)

פורסם
לפי מה שהבנתי מכמה חברה שנהגו עם על EVO 9 וגם על STI אז בEVO ברגע שהדיפרנציאל מזהה תת היגוי הוא מייד הופך אותו להיגוי יתר ובגלל זה יותר קל לעשות איתו את הדברים האלה

זה קורה גם בSTI. DCCD כאשר נועלים את הדיפרנציאל. (באסתי החדשה לפחות,אין לי הרבה ניסיון עם הDCCD הקודמות.)

רק שבאיוו זה מגיע בלי שום אזהרה ובצורה הרבה יותר קיצונית.

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
sweet.!

oded.colt, אתה העודד החתום על הוידאו הנ"ל?

אור.

עודד התותח מדריך בדקות אלו ממש את קורס המרוצים של מסלולים בתורכיה, אז הוא לא יכול לענות בעצמו (וכן, זה הוא :wink: ).

גם יש בעיה בכיכר של מסלולים
"בעיה"? ניב, בחייאת... בטח שיותר קשה לעשות דריפט בכיכר מאשר דריפט מסביב לעמוד או קונוס, אבל לא נראה לי שלמי שיודע מה הוא עושה זו צריכה להיות "בעיה". מקסימום "אתגר"...

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...