Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה היה לנו שם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטאמן ופאדי , למעשה בגלל אנשים כמוכם וכמו זהבה גלאון ביילין וכל שאר עדר השמאלנים המטומטמים שמפגינים נגד המלחמה בשעת מלחמה אנחנו מפסידים. אם רק היו מקשיבים הרבה פחות לכם ומקשיבים יותר לליברמן, אלדד, אפי איתם, ביבי ושאר פוליטיקאים מהימין אזי אני סמוך ובטוח שהיינו מנצחים במלחמה הנ"ל. אבל ברגע שבראשות הממשלה עומד שמאלמרט וכשר הבטחון עומד פרץ שהדבר היחידי שהוא יודע זה לצעוק "נשבית את המשק", אז אנחנו נראים רע ,רע מאוד.

ואללה בטאמן לא רוצה לשבת איתם על חומוס, לא רוצה בכלל לשבת לידם, לא רוצה שום קשר איתם, פשוט לא רוצה. אני לא מאמין בשלום עם הערבים, כי ברגע שנסובב את הגב הם יתקעו לנו סכין בגב. מצחיק אותי לשמוע כל פעם בחדשות דו קיום, איזה בדיוק דו קיום יש כאן? דו קיום אעלק.

ROOONEEYY

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איציק ,

אני מאמין שהרוב יודעים ומכירים את הבעיות הפנימיות בלבנון ו זה לא חדש

ישראל לא הסכימה לשחרור אסירים והתעקשה גם בשנת 2000 גם אחרי עסקת השבויים היא לא שיחררה את כולם.

הצבא הלבנוני חלש, ומפורק ..

לבוא ולבקש מלבנון לבוא לשולחן הדיונים כדי לדון בבעיות עם ישראל לא היה אקטואלי מכמה סיבות והראשונה שבהם שהיא לא יכולה לעמוד מול ישראל מבחינת כוח! כוח כוח כוח זה הבעיה בהסכמים האלה , למי שיש יותר כוח יוכל לשלוט בדיונים ולציע רק את מה שהוא רוצה בלי וויתורים וזה היה בלתי אפשרי מבחינת לבנון במיוחד עם חזבאללה שלא מוכן להסכים להסכמים משפילים מבחינת לבנון .

דוגמא קטנה :

מתי נחתם הסכם שלום ובכלל התחילו הגישושים אחרי שלום עם מצריים ? אחרי איזה מלחמה ?

תחשוב על זה .

מבחינת הרשות הפלשטינית אני מודע לכל הבעיות שנמצאות בשלטון שם הרבה יותר ממה שנדמה לך .

הבעיה של הפלשטינים היא השחיתות שקיימת בשלטון שם וגניבת הקופות .

לפני קצת יותר משנה היינו אצל דוד שלי והיתה אצלו גברת שמונתה להיות שרת "ענייני ירושלים" ברשות .

היא באה אליו לביקור ובמקרה גם אנחנו היינו שם , אתה יכול להיות מודהם מהסיפורים ששמעתי שם, על מאבקי הכוחות בשלטון, על השחיתות ובכלל הגניבות ואיך עושים כסף .

המשרד שלה היו 121 מנהלי משרד !! ובפעם הראשונה שהיא נכנסה למשרד היא ראתה הרבה כסאות עם ג'קטים שבסוף הבינה שאלה הם המנהלים של המשרד שלה ששמים את הג'ק שיעבוד במקומם .

אתה יודע שג'בריל רגוב הוא בעל האינטרס העיקרי בחורבות בגדה ובעזה ? הוא קבלן העפר והבנייה הגדול והכי חזק שם ולכן תוקפנות מישראל ומאבקים שמביאים חורבן הם לטובת הכיס שלו .

גם שמעתי לגבי השחיתות שם ממי שהיה יועצו של ערפאת שהוא חבר טוב שלנו שעזב את הרשות אחרי שראה את השחיתות שקיימת שם והוא גר כיום בירושלים - אותו יועץ שתיווך לחילוץ הטייס מלבנון בעבר הרחוק , ומי שמתמצא ידע על מי אני מדבר .

וכמו שכתבתי לפני וכמו שאני גם אכתוב פה , אני דיברתי על העם ואתה התייחסת לרשות, אוקיי אז יש שחיתות ויש אינטרסים גם בלחימה , והדוגמא שהבאתי היא רק אחת מרבות , ההתייחסות לשלטון ידועה והשולטים כיום מוכרים ואני בכלל מדבר על פשוטי העם שהם הרוב המכריע שם .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לבנון תושפל? תושפל מאיזו בחינה? הצבא כבר לא היה בלבנון,את כל האסירים שלהם הם היו מקבלים,איפה ההשפלה כאן? איזה אינטרס יש ללבנון להתעמת איתנו?

התשובה היא כמובן איראן וסוריה! חיזבאללה שייך להם והוא לא יתן שיהיה שלום שם,כי הם לא מסכימים,לכן אי אפשר לבוא בטענות לישראל שלא ניסתה דרך דיפלומטית,מהסיבה שאין עם מי לדבר.

הפלסטינים צריכים להעיף את ההנהגה שלהם,לבחור להם מנהיגים רציניים שרוצים שלום ושיגשוג ,לא מנהיגים שחושבים שהם "סלאח א-דין" החדשים.

פורסם

כמה נקודות מאוד חשובות שלא התייחסו אליהן מספיק:

1. המלחמה הזאת נתנה אור ירוק לכל התנועות האיסלאמיות הקיצוניות בעולם שרק בכוח אפשר לעמוד מול המערב. המלחמה הזאת חושפת אותנו לסכנה לא פחותה מאשר עימות עם החזבאללה - הפיכות במצרים ובירדן. השלטון הירדני מדכא כבר עשרות שנים, בחסות מערבית, כל נסיון של הרוב הפלסטיני שם לקבל זכויות כלשהן. המלחמה הזאת העבירה לפלסטינים שם מסר ברור שרק בכוח הם יוכלו להרים את הראש אחרי עשרות שנים של השפלות. המצב במצרים לא פחות סבוך. יש תנועה מאוד חזקה של האחים המוסלמים, יש שם עשרות מיליונים שחיים בעוני מחפיר ורק מחכים לאדם שייתן להם את התקווה. חוסני מבארכ כבר בן 73 (ח"ח לקוסמטיקאית) וטרם הציב יורש ברור אחריו. מוות פתאומי שלו עכשיו יכול להביא את מצרים למצב של מלחמת אזרחים שאי אפשר לדעת איך היא תסתיים.

2. אריאל שרון - הנזק שהוא גרם למדינת ישראל בקדנציה שלו הוא נזק בלתי הפיך לדורות.

קודם כל - הטיפול בפרשת החטופים הקודמת. איך יכול להיות שבגין אותו מקרה עכשיו יצאנו למלחמה ואז לא עשינו כלום?! איך יכול להיות שבשביל אזרח שיצא לעשות לכיסו ניהלנו מו"מ כאילו שהוא גיבור ישראל שנשבה במלחמה?! איזה מסר זה משדר לארגון שניזון מהצגתו ככוחני שהוא יכול לחטוף חיילים ובתמורה הוא יקבל מו"מ על מה שהוא יבקש? מה, חזבאללה פראיירים? למה שהם לא יחטפו עוד חיילים וימשיכו לדרוש מה שבא להם? הרי הם יקבלו את זה בסופו של דבר ע"י מו"מ ועוד יצטיירו בעולם כאנשים הומניים שביקשו לנהל מו"מ כאשר ישראל ביקשה להילחם.

דבר שני - חלחול התחושה שהכל מותר למי שיושב בכס המלכות. קץ עידן הבושה - לפוליטיקאי מותר פשוט הכל. לא משנה מה יעשה, הכל נסלח. מינויים פוליטיים, שהיו מקובלים עד אז בגבולות הסביר, הגיעו עד לרמה של מינוי מטכ"ל שמורכב רובו ככולו מייס-מנים שיצייטו לכל החלטה של משרד רה"מ. אפילו מינוי ראש מוסד שהיה מקורב לשרון. כל פרשיות השחיתות של משפחת שרון פתאום נשכחו כלא היו, אבל הן היו! ובאיזו זכות אדם נבחר על סמך מצע אחד ומבצע בפועל דבר אחר?! אם דין תל אביב כדין נצרים, הרי שגם תל אביב תחרב במו ידינו!

דבר שלישי - ניהול המדינה ע"י אנשים שמעולם לא נבחרו בשום בחירות. האנשים שמנהלים היום את המדינה הם אותה חבורת יועצים שאיש לא בחר בה מעולם ובכל זאת הממשלה הנוכחית הם בובות שלה. וייסגלס, אייל ארד וחבריהם מנהלים את המדינה הזאת ומושכים בחוטים בתיאטרון הבובות של ממשלת אולמרט. באמת נראה לכם שלציפי לבני יש מושג במדיניות חוץ? ומה הירשזון בכלל מבין בכלכלה? ולמה מופז, אחד הקצינים הפחות מוכשרים שהיו במטכ"ל בשנות ה-90, היה שר בטחון?

ואולמרט - איך אדם שכשל לחלוטין כראש עיריית ירושלים (יצירת חובות אדירים, מכרזים שנסגרו לפני שהם נפתחו, מכירת נכסי מקרקעין במחירים תמוהים לאנשים תמוהים), פתאום נהיה היורש? האם התקיימו פריימריס בקדימה אי פעם? ואיך לעזאזל מכרו לעם מפלגה שלא היה לה שום מצע מלבד "נמשיך בדרכו של שרון"? מהי דרך שרון?! שחיטות?! מינוי מקורבים?! מו"מ עם ארגוני טרור?!

תגובות ברוח הזו צונזרו ע"י כל אתרי החדשות שניסיתי להגיב בהם. כנראה שגם שם יש מישהו שאוהב את דרכו של שרון.

3. כושר הספיגה של ישראל - במלחמה הזאת ישראל שידרה שהיא יכולה לספוג הכל. מישהו דמיין אי פעם שחיפה תהיה מופגזת במשך חודש? למה הזרג המדיני חיכה, שהטילים יגיעו לתל אביב ורק אז נתחיל להגיב באמת? אני רק מרחם על תושבי הצפון, שהמדינה פשוט זרקה אותם לכלבים או יותר נכון לחסדי יכולת כיוון הטילים המדויק של חזבאללה. מי יודע, אולי בפעם הבאה אלה יהיו תושבי אזור המרכז.

4. במלחמה הבאה - הגיחות הראשונות של חיל האוויר צריכות להיות על נווה אילן, רוממה ואולפני הרצליה. אחרי חיסול הגיס החמישי הזה, אפשר יהיה להתחיל להתפנות לענייני המלחמה.

5. לפחות בדבר אחד הספינים התקשורתיים תרמו - הבורסה לא נפגעה כמעט והשקל אפילו התחזק מאז תחילת המלחמה. מדהים. ח"ח ענק לסטנלי פישר.

ב.

פורסם
בטאמן ופאדי , למעשה בגלל אנשים כמוכם וכמו זהבה גלאון ביילין וכל שאר עדר השמאלנים המטומטמים שמפגינים נגד המלחמה בשעת מלחמה אנחנו מפסידים. אם רק היו מקשיבים הרבה פחות לכם ומקשיבים יותר לליברמן, אלדד, אפי איתם, ביבי ושאר פוליטיקאים מהימין אזי אני סמוך ובטוח שהיינו מנצחים במלחמה הנ"ל. אבל ברגע שבראשות הממשלה עומד שמאלמרט וכשר הבטחון עומד פרץ שהדבר היחידי שהוא יודע זה לצעוק "נשבית את המשק", אז אנחנו נראים רע ,רע מאוד.

ואללה בטאמן לא רוצה לשבת איתם על חומוס, לא רוצה בכלל לשבת לידם, לא רוצה שום קשר איתם, פשוט לא רוצה. אני לא מאמין בשלום עם הערבים, כי ברגע שנסובב את הגב הם יתקעו לנו סכין בגב. מצחיק אותי לשמוע כל פעם בחדשות דו קיום, איזה בדיוק דו קיום יש כאן? דו קיום אעלק.

דו הקיום קיים ! אבל הוא פשוט לא קיים אצלך - בלי כוונה להעליב .

אם אתה זוכר היה השרשור הראשון שנפתח בקשר למלחמה וגם השני והתגובות שלי היו מזעריות אם בכלל כדי לא להלהיט את רוחות ובכלל כדי לא לדבר על דבר שעדיין לא מורגש.

אתה יודע שישראל לא תוכל לנצח את חזבאללה, אני יודע וכל העולם כבר יודע שבמלחמת גירילה אי אפשר לנצח , לא בדרך הקלה ולא בדרך הקשה ובמיוחד לא נגד גירילה שהיא חלק מעם שלם !

מתי בפעם האחרונה שנפגשת עם ערבי ? או בכלל ישבת ודיברת עם ערבי ?

אני יכול להגיד לך שלפני כמה ימים הייתי בירושלים עם כמה חברים, יהודים וערבים, יצאנו לבלות בעיר - ליתר דיוק ב"מייקס פלייס" ובלילה אחר ב"דאבלן" ובלילה האחרון אני הצלחתי לשכנע עוד שתי בחורות ירושלניות שהיו איתנו - אחת מהן יהודייה והשנייה ממוצא רוסי - השאר ערביות /אירופיות - לבוא לבית לחם לאיזה מועדון , שם היא דיברה אז רק באנגלית כדי שהיא לא תהיה כזו בולטת אבל בקטנה היא היתה דיי שמחה האווירה היתה טובה וכך גם האנשים !

אתה לא חיי בדו קיום כי אתה לא מאמין בו , לי יש הרבה מאוד חברים יהודים, ימניים ושמאלנים ! אין הבדל ממשי בין השניים חוץ מדעה פוליטית, אם תתחיל להכיר אנשים שהם כמו שאמר באטמן בסבבה ותתחיל לחיות איתם בדו קיום אחרים גם יצטרפו ויבינו שזה אפשרי

לצערי המדינה לא ממש מתייחסת לעניין ברצינות ולכן האוכלוסייה ה"חופשית" עוזבת את הארץ וישראל מפסידה את הדבר הכי חשוב מבחינתה לטווח הארוך . יש לי כבר 4 חברים שלמדו וחיים היום בגרמניה, יש לי 3 קרובי משפחה שלומדים בהונגריה ולא נראה לי שיחזרו, 3 חברים באיטליה, 2 בארצות הברית , בן דוד בסקוטלנד ועוד חבר אחד שלא למד אלא פשוט עוסק במסחר בסין וחיי שם .

את האנשים האלה שהם חבריי לא רק אני הפסדתי את נוכחותם בחברה שבה אני חיי אלא ישראל הפסידה כאנשים שיכולים לקרב בין ערבים ויהודים, אני לא מכיר הרבה אנשים מהסביבה שלי שחושבים שבישראל הם יכולים לחיות חיים נורמאליים בלי אפלייה נגדם - ואני לא אתחיל בקשר לקטע של האפלייה - ורובם היו מעדיפים לצאת לחו"ל בתנאי שנעשה את זה כקבוצה אחת שלמה של כל המשפחה (כאילו מהסבא ועד הנכד ) ודיי ברצינות דיברו על זה לא פעם ולא פעמיים אבל המבוגרים יותר עדיין אוהבים את הארץ הזו ולא רוצים לוותר על החיים שיש להם פה עם כל המכרים . הגיל הצעיר יותר מסתדר טוב עם יהודים אבל הוא עדיין מופלה וככל שמתקדמים בחיים מרגישים את זה יותר ויותר.

בסוף ישראל תיתקע עם אוכלוסיה ערבית פשוטה נאיבית ודת יכולה להיות דרך טובה לעשות להם שטיפות מוח או במקרה הטוב להוליך אותם שולל אחרי אינטרסים של אחרים .

מתי בפעם האחרונה היית בבית לחם במועדון ? האם בכלל ידעת על קיום מועדון כזה ?

החיים זה לא שחור לבן וכל עוד אתה מסתכל מנקודת מבט מוגבלת תהיה תקוע שם .

עריכה :

איציק היא תושפל מההסכם שהיא יכולה להגיע עם ישראל במעמד שיש לה , ותחשוב עוד הפעם על מתי התקיים הסכם שלום עם מצריים !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לדעתי, דלק-אוויר והכל היה ניגמר...

חפש תחת הערך "ריצוף"- פצצת דלק אויר (לא גדולה אמנם) שנעשה בה שימוש לא מועט.

לא ברור לי למה המשיכו לשלוח טנקים כשידעו שלחיזבאללה יש טילי נ"ט שמסבים פגיעות ונזקים אדירים (והמון הרוגים) לחיילים שלנו ? למה ?!
דווקא הטנקים סבלו מעט יחסית, ואחוז החדירה מתוך סך כל הירי היה קטן מאד, רוב הנפגעים היו רגליים.

שכחת גם לשאול למה שלחו מסוקים כשידעו שלחיזבאללה טילי נ"ט.

כשכל אחד רמטכ"ל עם תמונת מודיעין שלא הייתה מביישת את ה CIA אלו ההודעות והדעות.

פורסם

כוסאומו כתבתי תגובה ארוכה אבל משום מה היא נמחקה לי. :\

אז בקצרה:

אם היינו הרבה פחות רחמניים ופחות אנושיים היינו יכולים לנצח את חיזבאללה, זה היה לוקח לנו אולי חצי שנה, שנה והיינו סופגים עוד יותר אבידות בנפש, אבל זה היה ממוטט את כל החיזבאללה ולא נותן לגיטימציה לכל שאר הערבים לחשוב שישראל מדינה חלשה ושהנה חיזבאללה מסכן עושה לה צרות. אם לא היינו יוצאים מלבנון עם הזנב מקופל בין הרגליים ומשאירים מאחור כלי נשק, ציוד, בונקרים וכ"ו אזי הכל אולי היה נראה אחרת, אם לא היינו מקצצים בתקציב הבטחון במחשבה שהנה יש שקט בצפון אז אולי הכל היה נראה אחרת, אם היינו מנתקים להם את אספקת המים והחשמל בשטחים אז הכל היה נראה אחרת, כנ"ל אם לא היינו יוצאים מגוש קטיף ומקבלים בתמורה מטחי קסאמים בנגב. יש עוד הרבה "אימים" כאלה.

לגבי דו קיום: אני לא רוצה דו קיום, פשוט לא רוצה. לא רוצה ללכת בשבת לאכול חומוס אצל אבו חאסן, כי אותו פאקינג אבו חאסן חודשיים אחרי יכול לבוא ולשתף פעולה עם מחבל מסריח וימכור את כל המדינה שלנו תמורת כסף. מצטער אבל אני פשוט לא סומך על ערבים, לא משנה כמה הם טובים או משחקים אותה טובים ורוצים בשלום. לא רוצה גם ללכת לאבו יוסוף בבית לחם, מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לחפש שם, כמו שלך אין מה לחפש בניסנית או במורג או בקרני שומרון וכ"ו. מכיר את המשפט, אנחנו כאן הם שם? ככה לדעתי צריך להיות.

עיינתי כעת במגילת העצמאות וראה מה כתוב שם : "...ובתוקף זכותנו הטבעית וההיסטורית ועל יסוד החלטת עצרת האומות המאוחדות אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, היא מדינת ישראל". מדינה יהודית, כלומר מדינה ליהודים. לא לערבים, ליהודים. אז נכון אתם אזרחי מדינת ישראל, אבל גם לדעתי זאת טעות (שנתנו לכם תעודות זהות), וההצעה של ליברמן בדבר חילופי שטחים לטעמי נשמעת ההצעה הכי טובה בזמן האחרון, אם לא לקחת בחשבון את ההצעה של מרזל, אבל זה אתה תטען שהיא קיצונית מדי. נכון להיום אני לא מאמין בדו קיום, ברגע שהאנשים שם וגם פה (ערביי ישראל) יתחילו לחשוב אחרת ולהתנהג אחרת (שזה לא יקרה לפי דעתי) אזי אולי אני אתחיל לחשוב על דו קיום.

ROOONEEYY

פורסם

אני מתבייש בעובדה שבסעיף הלאום בתעודת הזהות שלי רשום כיתוב זהה לטיפוסים כמוך. אתה גזען קטן המתאים לכל ארגון פשיסטי ברחבי העולם ותו לא.

אוי למדינה שזהו טיב אזרחיה , ואוי לדת שמאמצת אל חיקה אנשים עם הלך מחשבה (?) כמו שלך.

פורסם

נראה לך שזה אפשרי ?

אתה מאמין שישראל יכולה להתקיים במזרח התיכון בלי דו קיום ? בוא לא נגיד היום או מחר או עוד 50 שנה היא יכולה להתקיים אחרי כל כך הרבה זמן ?

לישראל אין את המשאבים , אין את הכוח ובחיים לא תוכל לקבל מספיק סיוע כדי שתוכל להתקדם הרבה יותר מכל הערבים והמוסלמים יחדיו בעולם. זה פשוט בלתי אפשרי ולא ריאלי במחינה מעשית וישראל תיחלש עם הזמן , באיטיות אבל תיחלש .

הבעיה היא איך לנצל את הכוח, ישראל קמה על מדינה שקראו לה פלסטין, באו אליה אחרי שנאספו יהודים בה והם נלחמו עם קבוצות של פלשטינים שרובם ברחו וזהו תם ונשלם יש מדינת ישראל, שבה חיים גם פלשטינים שלא ברחו ! מה ישראל יכולה לעשות איתם ? כלום פשוט כלום הם חלק מישראל וישראל לא יכולה לגרש אותם .

1. ישראל לא יכולה לבצע חילופי שטחים ל 18.4% מהאוכלוסייה בישראל . זה פשוט בלתי ניתן לביצוע והסיבות רבות ומגוונות .

2. ישראל תמיד תחייה תחת איום במקרה של העדר שלום, וזה יפגע בישראל כל פעם מחדש ובצורה כואבת יותר .

3. להחזיר את תקציב הביטחון להחזיר את תקציב לצה"ל, מאיפה התקציב הזה יבוא ?ממקומות שיפגעו בזמן הארוך בישראל ! מחינוך ומתרבות מהרפואה ובכל מה שיעלה על דעתך ועדיין זה לא יספיק !

שלום ודו קיום יהיו בארץ הזו באופן מלא, השאלה היא מתי !

Henry Miller

פורסם
אני מתבייש בעובדה שבסעיף הלאום בתעודת הזהות שלי רשום כיתוב זהה לטיפוסים כמוך. אתה גזען קטן המתאים לכל ארגון פשיסטי ברחבי העולם ותו לא.

אוי למדינה שזהו טיב אזרחיה , ואוי לדת שמאמצת אל חיקה אנשים עם הלך מחשבה (?) כמו שלך.

LOL ציפיתי לתגובה כזאת ממך את האמת. עדיף לחשוב כמו שאני חושב מאשר לחשוב כמו כל השמאלנים שאתה נמנה עימם אשר אם היו מתרבים עוד קצת המדינה שלנו הייתה כוללת את תל אביב, אזור המרכז וזהו. אתה מאמין בדו קיום? אתה הולך לאכול עם ערבים וחבר שלהם? שיבושם לך, אני לא. ואני מקווה בשבילך שכל אותם SO CALLED ערבים שמאמינים בדו קיום לא יתקעו לך סכין בגב.

אהה כן ובת"ז כבר מזמן לא כתוב הלאום, נחש למה? כי ערבים התלוננו שכתוב להם בת"ז ערבי, לכן סעיף הלאום בוטל.

אבל אל תדאג שמר, אני מאמין שהבחירות הבאות אנשים כמוך יתעוררו, ובחירות הבאות ליברמן ושאר הימין כמו איחוד לאומי וליכוד ואפילו מרזל (שיכנס לכנסת, אני מעדיף אותו בכנסת מאשר את אחמד טיבי ועזמי בשארה הזוג מחבלים האלה) יקבלו מספיק מנדטים בשביל לכונן ממשלת ימין חזקה, והשמאל בראשות מר"ץ, עבודה ושאר המפלגות יתרסקו חזק.

ROOONEEYY

פורסם

למקרה שעדיין לא שמת לב, אתה חי במדינה היחידה בעולם שאזרחיה נבחרים עפ"י דת, אתה נמצא במדינה היחידה בעולם שבמגילת העצמאות שלה (מגביל לחוקה) כתוב משהו על זה שזאת מדינה ליהודים, אתה נמצא בתוך עם שכל העבר שלו שטוף בגילויי איבה וגזענות.

את המילה גזענות - יהודים המציאו.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אבל אל תדאג שמר, אני מאמין שהבחירות הבאות אנשים כמוך יתעוררו, ובחירות הבאות ליברמן ושאר הימין כמו איחוד לאומי וליכוד ואפילו מרזל (שיכנס לכנסת, אני מעדיף אותו בכנסת מאשר את אחמד טיבי ועזמי בשארה הזוג מחבלים האלה) יקבלו מספיק מנדטים בשביל לכונן ממשלת ימין חזקה, והשמאל בראשות מר"ץ, עבודה ושאר המפלגות יתרסקו חזק.
אני גם מקווה שזה יקרה. אחרת בחיים לא נצא מהשטחים.

אחרי הכל, היחידים שמצליחים להחזיר שטחים במדינה הזו הם ה"ביטחוניסטים" מהימין, ע"ע בגין, שרון, ואפילו נתניהו.

ברגע שמישהו מהשמאל מנסה לעשות משהו דומה, ישר רוצחים אותו או לפחות מפילים לו את הממשלה.

ועל זה נאמר, מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים :lol:

פורסם
LOL ציפיתי לתגובה כזאת ממך את האמת. עדיף לחשוב כמו שאני חושב מאשר לחשוב כמו כל השמאלנים שאתה נמנה עימם אשר אם היו מתרבים עוד קצת המדינה שלנו הייתה כוללת את תל אביב, אזור המרכז וזהו. אתה מאמין בדו קיום? אתה הולך לאכול עם ערבים וחבר שלהם? שיבושם לך, אני לא. ואני מקווה בשבילך שכל אותם SO CALLED ערבים שמאמינים בדו קיום לא יתקעו לך סכין בגב. תגיד בשיא הרצינות, האם עברת איזה טראומה בעניין הזה ? ראיתי הרבה אנשים שלא מאמינים שיהיה שלום כי לדעתם הצד השני לא רוצה בשלום, אנשים שלא אוהבים ולא מרגישים בטוחים בחברת ערבים, אנשים מכל הסוגים... אותך אני לא מצליח להבין, אתה לא מעוניין בדו קיום על כל מה שנמצא סביבך! אז מה אתה רוצה ?

אהה כן ובת"ז כבר מזמן לא כתוב הלאום, נחש למה? כי ערבים התלוננו שכתוב להם בת"ז ערבי, לכן סעיף הלאום בוטל. אכן הוחלף למספר כוכבים שבהם אפשר לזהות אם אתה ערבי .

אחמד טיבי עובד עם המוסד הישראלי מלפני שבכלל נולדת! הוא אחד החפרפרות המעולות של ישראל

ואני מסכים עם התגובה של דינאל בקשר לגזענות מבחינה עקרונית ,

וגם מסכים עם ההודעה של רועי שהיא פשוט כזו אמיתית

Henry Miller

פורסם

ואללה לא, תודה לאל לא עברתי שום טראומה שקשורה לערבים. פשוט לא חסר מקרים שהיו בשנים האחרונות שבהם ערבים מכרו נשק, ערבים נכנסו עם מישהו לשטחים ואח"כ אותו המישהו נהרג שם, וכ"ו וכ"ו. וכן כשאני נכנס לכפר ערבי אח עיר ערבית ע"ע נצרת, ע"ע עכו, לא אני לא מרגיש בטוח.

לא יודע עם מי עובד אחמד טיבי ועם מי לא, אבל הוא כבר מזמן היה צריך להיות שם בשטחים ולא בכנסת בירושלים, כנ"ל לגבי בשארה, בראכה, וכל שאר החברי הכנסת הערבים.

טוב לי נמאס לטחון מים, איש איש באמונתו יחיה. יודע מה? מי יתן ועוד 20-30 שנה נוכל לשבת ביחד על כוס קפה ולהיות חברים ושכולם יחיו בשלום (מבלי שנחזיר חצי מהמדינה שלנו), אבל במציאות של היום אני לא רואה את זה קורה.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...