Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף שמן, פילטר וכו בפיז'ו ואין לי כוח לשכב מתחת לאוטו כדי לעשות את זה. אני זקוק למידע על בור טיפולים או כל מתקן דומה (נטוש, כלומר חינם) בו אני יכול לעשות את ההחלפה בעצמי בנוחות. אני דואג לפינוי השמן הישן - וחובה בגוש דן.

אני לא רוצה איזה שדה נטוש או מדרכה. זו האופציה האחרונה למקרה שלא אמצא בור נוח.

תודה:wave:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שמתם לב שתומר דואג לפינוי השמן הישן (כל הכבוד). מי ששופך שמן מנוע לבורות ביוב או סתם על האדמה הוא חסר אחריות ואף עבריין פלילי. בורות ניקוז רבים אינם מחוברים כלל לרשת הביוב וזורמים לשטחים פתוחים. שפיכת שמן מנוע לבור כזה תגרום לזיהום קשה של הסביבה אליה זורמים מי הניקוז ואף יכולה להגיע למי התהום. שמן מנוע זה לא בדיוק חומר בריא לסביבה- מכיל הרבה חומרים מסרטנים, במיוחד כשהוא משומש.

גם אם השמן זורם לביוב, מכוני הטיהור לא ערוכים לטפל בו והוא מזיק לתהליך הטיהור ולמתקנים. שמן יש לשפוך אך ורק למיכלים ולהביא למיחזור, כמו שעושים במוסכים המסודרים. אני מאמין שאם מישהו יביא למוסך מיכל שמן משומש, ירשו לו לרוקן אותו אצלם ואף ישמחו.

פורסם

אתה ברמת גן?

קפוץ לתחנת הדלק "פז" שליד בינייני התאומים. אני יודע שעד לא מזמן היה שם בור נטוש, אבל אני לא בטוח אם בשיפוץ האחרון שעשו בתחנה סגרו אותו או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כן נשמח לעדכון. אתה לא היחיד שנמאס לו מלשכב מתחת לרכב ;)

גם בוקים הם לא הכי נוחים לדברים בסיסים שכאלו...

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...