Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מעבדה לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב את "מה בודקים", השאלה אליך- מה בודקים? יש משהו, שאני לא יודע?:roll::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עזוב את "מה בודקים", השאלה אליך- מה בודקים? יש משהו, שאני לא יודע?:roll::shock:
מה בודקים? אופנוע..... :roll:

משהו שאתה לא יודע? שבקרוב אולי תהיה לך טרנזיט דור ראשון דאבל קאבינה, דאבל גיאנט.

ליאור וג'ורג' שימו לב - האנדרדוג מאחוריכם...:twisted:

אנדרדוג? אתה מלכלך... :-P

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מה השאלה?

אולי אני לא מכיר את המינוח פשוט, אבל מה הכוונה "מעבדה"?

אם אתה צריך בדיקה יסודית ומקצועית על דקויות אז אני ממליץ על סטפן מ"אחד על אחד" או על אלון אולדסמן מ"פיין טויונינג". (הם הכי "מעבדה" שיש בענף)

אבל זה פורום אספנים אז בטוח לא הבנתי משהו נכון.:?

אופנוען

פורסם

כשבפורום אספנות אומרים "בדיקת מעבדה" הכוונה היא לבדיקה של מכון התקנים כמחוייב בחוק, לרכב שעבר את גיל 20, אך לא הגיע לגיל אספנות, ועמד מעל שנתיים ללא טסט.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הבדיקה כוללת כל מה שטסט רגיל כולל + נזילות, גומיות תקינות, מיסבי היגוי, כיסא מקובע ושלם, יש המקפידים על חגורה נוספת בין הרוכב לנוסע...רגליות על פי הצורך...שלמות מיכל הדלק וללא דליפות.

למראה האופנוע יש חשיבות פסיכולוגית על הבוחן, כך שאם תגיע אם אופנע שניראה מוזנח, יחפשו בציציות... ואם תגיע אם אופנוע מלוקק ונקי, אישור בלמים... ולא תיפול על שטויות... סביר להניח שתעבור-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ליאור וג'ורג' שימו לב - האנדרדוג מאחוריכם...:twisted:
כשיגיע ל-24 גלגלים (באופנועים...) שידבר :wink::-)

ומסכים עם רן.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

איפה בודקים?

רבים ממכוני הרישוי הגדולים מבצעים זאת היום(הבד' עצמה מתבצעת ע"י בודק של מכון התקנים).

יש להזמין תור מראש.

הרם טלפון למכונים וברר האם מבצעים אצלם וקבע תור.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

האם הבדיקה במסלול מס' 1 לכלי, שנכנס ביבוא האישי- זו הבדיקה דומה/זהה?- כי אם כן- עשיתי את זה לפני יותר מ-10 שנים לאופנוע הראשון שלי- ג'אווה הדנדשה, שקניתי ממכרז, ונחשבה ל"רכב ביבוא האישי"- ואז הבדיקה עברה ממש בקלי-קלות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כשיגיע ל-24 גלגלים (באופנועים...) שידבר :wink::-)

ומסכים עם רן.

ג.

אני רוצה להגיע ל-24 גלגלים לפחות מתיישהו (6X4 :-P )! רק הגלגלים "קצת" יותר גדולים!:wink:

• תוכן חדש...