Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקייי אחרי שירדתי מעניין הגברה בבי אמפינג אני מחפש סט טוב וחזק

אין לי אפשרות לשמוע אז אני יצתרך להסתפק בעצות המומחים פה שיעזרו לי להבין מה הכי טוב בשבילי

אז ככה לא מחפש צליל מתכתי מחפש מיד באס חזק וטויטרים עדינים שלא יחתכו לי תאוזן *** תאוזן = את האוזן ***

מה שיורכב באוטו (שעדיין לא ידוע איזה זה יהיה ) זה מגבר JL 500/1 סאב קיקר L7 מגבר קיקר 350.4

סט של אלפאסוניק PCZ 6.5 ומערכת של אלפיין עוד לא החלטתי אם לקנות בארץ ב2200 ת55 או ב1200 ת53 בחול ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

כל הרכיבים כבר ברשותי אז מה שנותר זה רק סט והעניין של המערכת שפחות חשוב כרגע ...

הציעו לי פה סט של פירלס חברה שאני אישית לא כל כך מכיר אבל לפי תגובות חברה טובה

קישור לסט http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=692105.10687&pid=1969

האם אני ימצא משהו יותר טוב עד 250 300 דולר ?

דרך אגב כרגע באמריקה אז כל מה שממליצים אם זהה לא מורל אז שיהיה מפה בבקשה חוזר עוד שבועיים אז צריך תשובות כמה שיותר מהר בבקשה

תודה מראש ......

פורסם
מערכת של אלפיין עוד לא החלטתי אם לקנות בארץ ב2200 ת55
אם הכוונה שלך היא לאלפיין 9855, אז תשכח שאפשר לקנות בארץ מכשיר כזה חדש בסכום של 2200 ש"ח.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

קומפוננט של מוראל האילייט או ההייבריד יענו לך על הדרישות מבחינת עוצמה + רכות וחדות של טוויטרים

בקשר למיד שלהם הוא לא מציאה , אבל נותן תמורה טובה

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אם הכוונה שלך היא לאלפיין 9855, אז תשכח שאפשר לקנות בארץ מכשיר כזה חדש בסכום של 2200 ש"ח.

שלו.

כמו שנאמר פה בתרד קודם לכל אחד יש ת"פרוטקציות" שלו

אז זה מה שהציעו לי אבל אני צריך לקחת 2 גם לי וגם לחבר ...

אבל זה לא היה הקטע החשוב של השאלה שלי ....

אני לא כל כך אהבתי את המורל ושמעתי את הדוטק עם דלתות אטומות וגם שמעתי את האוטו הדגמה שלהם במפגש אחד הפגו האטומה מבקש לא מורל אם אפשר ...

אני ילך עלהם רק אם זה יהיה המוצא האחרון

בבקשה דגמים ספציפיים ....

ונ.ב מה קורה אדי אני זוכר אותך מהמפגשים כל פעם היית בא עם הנרגילה עגלה שלך ובסוף היית מעשן משלי... ( מיצובישי לנסר ישנה לבנה הייתה לי עם אתה זוכר )

פורסם

המלצה שלי תקנה כבר משו שהמליצו לך לפני שיגיעה הזמן לחזור הביתה לארץ הקודש וכאן כבר לא תוכל לנצל כל כך ת'כסף שלך... :wink:

באמת המלצה מכל הלב... שלא תבכה אחר כך..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זה מה שאני מנסה לעשות לקנות כמה שיותר מהר אבל בשביל זה אני צריך לדעת מה לקנות כי כואב הלב לזרוק 100 200 או 300 דולר על משהו שבסוף אני לא יהנה ממנו....

בשביל זה אני מבקש פה את עצותכם אבל כנראה שאף אחד לא רוצה לעזור לי

פורסם

זה לא שאף אחד לא רוצה לעזור לך, זה פשוט שלרובנו אין נסיון עם הסטים הללו.

אני לא מאמין שפירלס דנמרק יוציאו סט לרכב ותוכל להגיד שאתה "מאוכזב ממנו".

הייתי מציע לך לברר עליו בפורומים אחרים כמו אליט קאר אודיו האמריקאי או טוק אודיו הבריטי (יש לינקים בתחילת הדף).

הייתי מציע לך גם להתעניין בסטים של דיינאודיו (Dynaudio) לרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה שלי היא כזו האנגלית שלי היא לא ברמה כזו שאני יכול להסתובב עכשיו בפורומים אמריקאים ולהבין משהו ...

אז בגלל זה אני מבקש פה הצעות

פורסם

שמעתי הרבה ורייאציות של הרמקולים שלהם בתחום האודיו הביתי ומאוד התחברתי אליהם ואני לא אהסס להגיד בכלליות שאהבתי את החברה!

השאלה הנשאלת היא האם הסט שאתה רוצה להביא שווה את המאמץ וגם האם אתה הולך להשקיע בהתקנה נכונה ,איטום והגברה ראויה? אם לא זה בזבוז!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

האוטו יעבור איטום דלתות אם זה מה שאתה שואל...

ומה זאת אומרת "אם ישתלם"? גם אם אני יתקין סט מהארץ זה יהיה באותם תנאים אז גם אז זה לא ישתלם לשים קומפוננט ...?

פורסם

אם זה ישתלם-זה אתה תחליט!

אני רק נותן לך עיצה,אם אתה מתכוון להזין סט מחו"ל ולעבור את כל הטררם איתו אז לפחות תעשה את זה נכון:wink: .

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אז לשם הטעם הטוב .......

זה הסט הכי טוב שאני יוכל למצוא באמריקה בטווח מחירים האלה של עד 300 דולר

כי יש הרבה דברים טובים בחוץ אם תגידו שכן אני לוקח אותו היום

פורסם

שלו.

אפשר להשיג אלפיין 9855 חדש בארץ בסכום של עד2500 ש"ח.

פורסם

עזבו אותכם מהמערכת זה עסק אחר שאני לא רוצה כרגע לנגוע בו מאיפה אני משיג ובכמה זה דבר אחד שאני לא רוצה לדון בו כי זו עסקה שאמורה להתרחש בחשאיות לכן לא אמסור עוד פרטים...

לגבי הקומפוננט אני עדיין מבקש את עזרתכם....

• תוכן חדש...