Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש צמיגים במידה המדוברת. פעם שעברה שהלכתי אמר לי המוכר שהצמיגים עדיין במצב טוב, אבל כבר נמאס לי ואני מעדיף להחליף למרות מה שהוא אומר, וגם זה שעברתי איתם עכשיו טסט, ושוב הייתי במוסך ושאלתי את המוסכניק וגם הוא אמר.

לדעתי הצמיגים נראים יבשים והם על האוטו לפחות 3 שנים (זה הזמן שהוא אצלי).

הצמיגים זה הזוג שמאחורה, כאשר הזוג מקדימה בני כמעט שנתיים גם אז יש שיקול אולי אולי גם אותם להחליף...

רציתי לשמוע דעתכם על איזה צמיגים כדאי לשים כאשר המטרה זה צמיגים טובים שיחזיקו לאורך זמן. אין צורך ב"ביצועים" וכדומה אלא רק בצמיגים אמינים. האם UNIROYAL נחשב טוב?

אשמח לדעתכם לגבי המידה הזאת איזה צמיגים כדאי לשים במחיר זול אבל שלא יהיו זבל...

(הצמיגים הקדמיים החלפתי אז ל-CEBA ונראה לי שהם לא משהו בכלל...)

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גמדומני שזה מה שיש כרגע..

או משהו סטנדרטי אחר של הדבר... 165/70/13? משהו כזה...

לצביקה פיק - זהו שאני לא יודע מה זה "מותג" שאפשר לסמוך עליו בתחום הזה...

...Carpe Diem

פורסם

לרפי - האתר שסיפקת נחמד אך מתוכנן בצורה לקויה בטירוף, פשוט לא נוח... חוץ מזה הקונספט חביב.

חבר'ה - אני ישמח לקבל פשוט המלצות על חברות טובות ואגש לקבל הצעות מחיר בכמה מקומות בעצמי...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

תחפש גודייר GT2 או 3, צמיג סביר. בכל מקרה במידות הנ"ל אין צמיגים טובים, רוב הצמיגים בינוניים ומטה. אאל"ט יש גם Conti Eco Contact במידה הנ"ל , ובטח יש גם דנלופ SP10, ובטח יש גם דגם של יוקו במידה הנ"ל. חפש לך צמיג של חברה מוכרת כדוגמת יוקוהמה, דנלופ, קונטיננטל, גודייר, פאלקן, מישלין וכ"ו. תמנע מכל מיני צמיגים מדרום וייטנאם המזרחית כגון: Wanli, Marangoni, Ceat, Sava , וכ"ו. אהה כן ואל תיקח גם אליאנס (או אולסטאר) אמנם מחזיקים הרבה זמן אבל אוחזים חרא.

ROOONEEYY

פורסם

אם אין דרישות מעבר ל"אמינות" (ואני מניח שהכוונה לאורך חיים) - חפש מישלין אנרג'י.

מחזיקים מעמד מעולה, לא נשחקים מהר ולא מתיבשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על ההמלצות חבר'ה. כשיהיה לי זמן אקפוץ לפנצרי'ה או ארים טלפון אליהם.

אגב - לא מצאתי את LM701 בכלל באתר שהביא רפי - רק דגמי SP... האם זה משהו נדיר?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אז אני מחפש משהו פשוט וטוב, לא משהו יקר במיוחד אלא סתם משהו טוב.

לגבי מישלין אנרג'י - הבנתי שהאחיזה נוראית... עד כמה זה משפיע באונו?

...Carpe Diem

פורסם

הכל יחסי.

האחיזה שלהם נוראית יחסית לצמיגי ספורט או צמיגי טורינג אחרים, אבל בכלל לא נוראית יחסית לצמיגים ירוקים אחרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדכון חשוב! אכן יצאתי טמבל והמידה שרשמתי היא איננה הנכונה!

מידת הצמיגים ברכב 155/70/13

האם יש שינוי בעקבות כך בהמלצות על הצמיגים?

עוד לא יצא לי לבדוק בפנצ'ריות, אבל בדקתי את הגלגלים שוב השבוע ובאמת אני לא מבין איך לא אמרו לי כלום, לא בטסט ולא במוסך? הם נראים ממש יבשים וסדוקים... הצמיג עצמו שלם ולא שחוק אבל היובש נראה נוראי...

אגב - אתמול מלאו לרכב 12 שנים בדיוק!!!

:ok: מזל טוב... :ok:

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

חשוב להגיד כי צמיגים לא קונים לכל החיים ובארץ בעיקבות האקלים הקשה אפילו צמיגים יקרים נהרסים די מהר ככה שקנה כבר ישר 2 זוגות צמיגים של dunlop או של falken או של YOKOHAMA תשווה מחירים 4 צמיגים אמורים לעלות בסביבות 1000 - 1200 שקל חבל לשלם יותר אם גם ככה מחליפים כל 3-5 שנים.

בברכה

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...