Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריבת סרט

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה בפורומים של מחשבים לא עונים לי על השאלה ואני מניח שפה יש כמה תותחים שידעו לעזור

יש לי במחשב סרט סיומת AVI

בצמוד לו יש קובץ תרגום SRT

יש לי מדיות של 900 מגה ככה שהסרט והקובץ תרגום יכולים להיכנס בצריבה.

הבעיה היא שיש לי צורב רגיל ולא DVD והבנתי שצריך לצרוב את הסרט בצורה שונה כדי שהוא יעלה לי בDVD בסלון.

מישהו יודע מה התהליך בדיוק? חשוב שהתרגום גם יהיה.

אני משתמש בנרו 6

[email protected]

זה המסנג'ר שלי למי שיכול לתת לי שם הדרכה (אני צריך לצרוב למחר בערב)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בגדול אתה צריך להוסיף לסרט כתוביות דרך VIRTUAL DAB ואז לצרוב בVCD שהDVD בזלון יקרא את הסרט.

הנה לך מדריך להרודה שיעזור ויסביר שלב אחרי שלב מה לעשות.

http://nfo.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=18395&ttitle=המדריך_המעודכן_של_דורון_להצמדת_כתוביות_לסרטים_לצמיתות_[מדריכים]

פורסם

קובץ הSRT הינו בעל משקל מינימלי. סרט AVI תופס בדרך כלל 700 מגה, בתוספת ה-50 ק"ב של קובץ הSRT,

ניתן לצרוב בדיסק של 700 מגה. בשביל שזה יעבוד בDVD עם התרגום מובנה בסרט צריך לעשות 2 דברים :

א) "להדביק" את התרגום על הסרט בעזרת מדריכים כמו שצויינו למעלה. אם אינני טועה, לאחר הדבקת התרגום, גודל

הקובץ עולה בהרבה מגה.

ב) שמכשיר ה-DVD יוכל לקרוא VCD, או לסירוגין XviD (שיטות קידוד שונות - בדרך כלל, רוב המכשירים החדשים

ואפילו חלק מהישנים תומכים בשיטה הזו).

מקווה שעזרתי קצת.

פורסם

אתה לא יכול לצרוב על דיסק של "900" מגה באמת 900 מגה. לפני זמן-מה ניסיתי ולא הצלחתי בשום דרך. ראיתי שמישהו כתב בפורום בחו"ל שזה בלוף ה900 מגה.

יש תוכנה ממש פשוטה שאתה בוחר את הכתוביות ואת הסרט וזה יוצר קובץ(אני לא זוכר את השם, סורי). לאחר מכן אתה הופך עם נרו ל VCD, אם זה לא ניכנס, תוריד את התוכנה שבעזרתה תהפוך ל VCD ואז תחתוך את הסרט לשני חלקים וצרוב אותם על 2 דיסקים. אם יש לך די וי די שקורא XVID אז אין צורך להפוך ל VCD.

אתה יכול לעשות חיים פשוטים יותר אם תיקנה צורב DVD ותצרוב על בשקט בלי חיתוכים מיותרים הכל על דיסק אחד ועל מה שיהיה צריך זה להדביק את הכתוביות ולהפוך ל VCD(בתנאי שהדי וי די לא קורא XVID)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

נצל"ש,

לפני כשבוע ביליתי משהו כמו 3 ימים בניסיון להמיר סרט AVI כך שיתאים לצריבה ל-DVD.

מישהו יכול לתת לי תוכנה/שיטה ***פשוטה*** להמיר סרט AVI לפורמט דיוידי בלי שזה יתפוס לי את המחשב ליותר מלילה אחד?

אני פשוט משתגע! ניסיתי להמיר אינספור פעמים ונתקלתי בבעיות מפה ועד הודעה חדשה. יש לציין שהשיטה/תוכנה צריכה לתמוך ב-AC3. תודה מראש

אלעד

פורסם

1. קבצים עם סיומת AVI שכאשר מורצים במחשב מחפשים CODEC. כיצד צריך לצרוב אותם ל-DVD כדי להפעיל במכשיר ביתי (לא במחשב) ?

2. צרבתי כ-DATA מספר קבצי AVI במהירות 4 וגם במהירות 2 .

עדיין כאשר נצפים במכשיר בסלון (Prosound DIVX9900) הם מלאים בהפרעות. לקחתי לשכן עם מכשיר ישן יותר משלי ושם ראו יותר טוב. מה צריך לעשות כדי שהצריבה תעבוד ?

תודה

פורסם

דיברו על זה פה לפני שבועיים בערך...

תעשו חיפוש. למרות שלא ממש עונים שם כמו שצריך

התוכנה שאני אמליץ עליה פה היא של CUCUSOFT

גם הופכת את הסרט לנתמך לדיוידי, וגם מדביקה תרגום,**לבד ופשטות**.

פשוט שמים את הסרט והתרגום באותה תיקיה עם אותו שם מלבד הסיומת.

בוחרים פורמט להמרה וזהו. שעתיים שלוש (או קצת יותר, תלוי אם אתם חיים בתקופת האבן).

ווואאלה, יש סרט עם תרגום מוכן לצריבה

כמובן שצריך לפרוץ את התוכנה (או לשלם כסף - כן בטח) צירפתי לקובץ ההתקנה גם קובץ שמייצר סריאלים, שיהפוך לכם את החיים להרבה יותר קלים....עד שמצאתי אותו כבר הספקתי לגדל שערות לבנות.

למתקשים ניתן לקבל תמיכה טכנית בדרכי ההתקשרות הרשומים מטה ובה"פ.

http://rapidshare.de/files/26663306/Cucusoft.AVi.To.VCD.DVD.MPEG.Converter.Pro.v6.02._by.eXplotion_.rar.html

השקעתי הרבה כדי לבנות את השטות הזאת. תנו קרדיט.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...