Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי עזרה בהמלצה לקניית סאב שיתאים למגבר שברשותי (ואם אפשר גם חוות דעת על המגבר)

הדרישות מהסאב שלא יהיה גדול מקסימום 12 אינצ' ושיהיה הכי איכותי במסגרת התקציב שעומד על

700 ש"ח בערך לא כולל תיבה.

זה המגבר שברשותי http://www.pioneer.eu/eur/product_detail.jsp?product_id=3229&taxonomy_id=25-29

נועם.

פורסם

נועם,

המגבר הנ"ל הוא מגבר 4 ערוצים, מה עוד מחובר על המגבר הנ"ל?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בעיקרון אני קניתי את הרכב עם הטוויטרים האלה ואני לא יודע אם הם מחוברים עם נגד

או קרוס לדעתי הם לא .

אין איזשהו מיד בנוסף לטוויטרים.

ה-HU שלי זה הפיוניר DEH-P7600MP

נועם.

פורסם

אני מאוד מעוניין להתקין קומפוננט אבל זה שיתפנה עוד קצת תקציב ,

מכייוון שיש לי כבר מגבר חשבתי לקנות סאב קודם ואח"כ קומפוננט

נועם.

פורסם

אני הייתי מעדיף ליקנות קודם קומפוננט מאשר לינסוע רק עם טווטרים ורמוקלים אחוריים....סאב אפשר ליקנות אחר כך קומפוננט יותר חשוב.

פורסם

למה דווקה 5 ורבע?

באיזור ה600 שקל יש לך המורל פולס שהוא אחלה של קומפוננט לסכומים האלה...אבל אפשר להביא משהוא יותר טוב יד שנייה למשל מורל דוטק...

פורסם

חמש ורבע זה הגודל שנכנס אצלי בדלת (פיז'ו 106)

אני לא מאמין בלקנות יד שניה בסטריאו לרכב , אתה לא יכול לדעת מה עבר על הציוד

נועם.

• תוכן חדש...