Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנת פוסטר של הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להשאיל ממך את האוטו למעקב?

בכל מקרה אני אקפוץ לברר היום...

חבר'יה עם רזולוציה 1200 על 900 איזה גודל אני מקבל? אי אפשר להגדיל טיפה את התמונה כל עוד האיכות נשמרת?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הראל לאן נעלמת? אתה לא מתחשב בזה שהאחיות רוצות פגישה?!

אולי נצלם את הספרינטים שלנו? אבל צריך יהיה ממש עבודת פוטושופ לטשטש את כל הדפקות :neutral:

עמית.

היו כמה עניינים שצריך היה לסגור, אז נעלמתי לתקופה... :neutral:

יש לי מכר שמתעסק (מי מתעסק???) בפרסומים, ויכול להגדיל/להדפיס כמעט כל תמונה. תן לי לברר איתו ואני אתן לך הצעת מחיר ממנו, מה הגודל שאתה רוצה?

באמת צריך לעשות מתישהו מפגש משפחתי, אני מחכה שתזמין אותי.

(הנסיכה בקרוב תיכנס לפחחות קלה, בגלל שמישהו חשב שהראש שלו יותר חזק מהשמשה הקדמית, והוא צדק...)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
למה לך להתעסק עם עגלות צרפתיות כשיש לך איטלקיה לוהטת?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

להגיד לבנאדם רזולוציה X על X זה לא יהיה נכון.

התמונה חייבת להיות (במידה ומדובר בדפוס אופסט) לפחות 300DPI, דפוס דיגיטלי יכול לעבוד עם 180DPI.

גודל התמונה, צריך להיות הגודל שאתה רוצה. במידה ואתה רוצה פוסטר של 30 על 30 סנטימטר, התמונה צריכה להיות בגודל הזה ב-300DPI. אם נמיר את זה לפיקסלים מדובר על 9000 על 9000 Pixels. (תכפיל ב-300 את האורך בסנטימטר שאתה רוצה, זה הגודל בפיקסלים).

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אתה צודק אבל לא כל אחד מבין מה זה DPI

והכי פשוט להסביר בפיקסלים.

ולענייננו מנסיון אין צורך ב9000 פיקסלים בשביל 30 על 30

אם יש למה לא אבל אפשר להסתפק בפחות..

פורסם

בכל מקרה אני אקפוץ לברר היום...

חבר'יה עם רזולוציה 1200 על 900 איזה גודל אני מקבל? אי אפשר להגדיל טיפה את התמונה כל עוד האיכות נשמרת?

עמית.

מניסיון (יש לי כמה וכמה תצלומים שמסגרתי בגודל 30 על 40), אין סיבה שזה לא יצא בסדר (אם התמונה במימדים שאתה מדבר עליה היא איכותית), אך מעבר ל30 על 40 רוב הסיכויים הם שהאיכות תיפגע.
פורסם
היו כמה עניינים שצריך היה לסגור, אז נעלמתי לתקופה... :neutral:

יש לי מכר שמתעסק (מי מתעסק???) בפרסומים, ויכול להגדיל/להדפיס כמעט כל תמונה. תן לי לברר איתו ואני אתן לך הצעת מחיר ממנו, מה הגודל שאתה רוצה?

באמת צריך לעשות מתישהו מפגש משפחתי, אני מחכה שתזמין אותי.

(הנסיכה בקרוב תיכנס לפחחות קלה, בגלל שמישהו חשב שהראש שלו יותר חזק מהשמשה הקדמית, והוא צדק...)

הראל.

אהובתי כרגע אצל איציק, פרידה קשה! עוד חשבתי הוא ימצא אותי בבוקר שוכב מקורבל באוטו עם אצבע בפה וישן כמו תינוק :)

אתה מוזמן 24\7, אפשר יהיה להתווכח לגבי ''של מי הפגוש עקום יותר'' :wink:

ולא הבנתי? אין לך שמשה? נשברה? משהו עם הקורות מסביב?

אם צריך שמשה דבר איתי, כמו שזכור לך בהישג ידי המון חלקים...

לגבי הפוסטר, אל תלך רחוק, צריך משהו חמוד לא יותר מזה, לא הולך להשתגע עם זה.

שכחתי לקפוץ לברר פה בסביבה, בהזדמנות...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
להגיד לבנאדם רזולוציה X על X זה לא יהיה נכון.

התמונה חייבת להיות (במידה ומדובר בדפוס אופסט) לפחות 300DPI, דפוס דיגיטלי יכול לעבוד עם 180DPI.

גודל התמונה, צריך להיות הגודל שאתה רוצה. במידה ואתה רוצה פוסטר של 30 על 30 סנטימטר, התמונה צריכה להיות בגודל הזה ב-300DPI. אם נמיר את זה לפיקסלים מדובר על 9000 על 9000 Pixels. (תכפיל ב-300 את האורך בסנטימטר שאתה רוצה, זה הגודל בפיקסלים).

אתה קצת מבולבל

דבר ראשון בשביל פוסטר אחד לא מדפיסים באופסט, בלי קשה לזה שלא חייבים 300 די פי איי, שבמילא נקבעו כרזולוציה מוסכמת למגזינים, ולא לפוסטרים, לפוסטרים אפשר להסתפק בהרבה פחות. אבל בכל מקרה, בשביל פוסטר אחד הולכים לחנות צילום עם פלוטר כמו שנאמר, שזה דפוס דיגיטלי על גליל נייר ברוחב מטר.

בקשר לרזולוציה, כל תמונה אתה יכול למתוח לאיזה גודל שתרצה ולהוציא בפלוטר הזה, הבעיה היחידה תהיה איזה חדות תקבל בתוצאה, וכמה היא תפריע לך בהתחשב בכך שאתה בכל זאת מתיחס לתמונה כאל פוסטר שמסתכלים עליו מרחוק, ולא נייר שקוראים מקרוב.

• תוכן חדש...