Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי לאחרונה שחררה מיקרוסופט עידכון שמשבש מערכות שלה שמותקנות ללא רישיון. אמרו לי לעצור את העידכונים האוטומטים, אך כנראה לא עצרתי אותו בזמן. ישנו עידכון מסויים שגורם למערכת שלי לעבוד לאט, ולהתקע מידי פעם. הבעיה היא שאין לי מושג איזה עידכון אני צריך להסיר על מנת שהמצב יחזור לקדמותו. האם אפשר לטפל בעיה ע"י הסרת העדכון הסורר, או שאני צריך להתקין את המערכת מחדש ?

פורסם

יש כל מיני מעקפים ופרצות שמיקרוסופט סותמים חדשות לבקרים.

בנתיים - אם המחשב שלך לא מקבל עדכונים הוא חשוף להתקפות מבחוץ, ולוירטסים למינהם.

אני הייתי משקיע 450 ש"ח במערכת Windows חוקית - ופותר את הבעיה לצמיתות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפי מה שהבנתי לאחרונה שחררה מיקרוסופט עידכון שמשבש מערכות שלה שמותקנות ללא רישיון. אמרו לי לעצור את העידכונים האוטומטים, אך כנראה לא עצרתי אותו בזמן. ישנו עידכון מסויים שגורם למערכת שלי לעבוד לאט, ולהתקע מידי פעם. הבעיה היא שאין לי מושג איזה עידכון אני צריך להסיר על מנת שהמצב יחזור לקדמותו. האם אפשר לטפל בעיה ע"י הסרת העדכון הסורר, או שאני צריך להתקין את המערכת מחדש ?

מוזר לא שמעתי על עידכון שכזה.

תנסה להתקין Windows.Genuine.Advantage.Validation גרסא אחרונה, תוריד ממיול. אולי זה יעזור.

פורסם
מוזר לא שמעתי על עידכון שכזה.

תנסה להתקין Windows.Genuine.Advantage.Validation גרסא אחרונה, תוריד ממיול. אולי זה יעזור.

לא לא לא!

ה GAV הוא העדכון הבעייתי! צריך להמנע מלהוריד אותו בעדכונים האוטומטיים, ואם קיים - לחפש איזה שהוא טיפול להסרתו.

אבל...:

א. זה לא חוקי ולא מוסרי ותקנו תוכנות חוקיות ואל תזרקו סיגריות על המדרכה או תפליצו במעלית וכו'.

ב. כבר היה שרשור מלא על זה, כולל פתרונות מפורטים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...