Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מצבר???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הכול התחיל שלפני שבוע נתתי עזרה בכבלים להתניע רכב אחר וכאשר הוא ניסה להניע אצלי המנוע

נכבה וכול המערכות ברכב התאפסו לי, מחשב דרך, רדיו דיסק ושעון לאחר מכן נסיתי להניע והוא הניע בקלות הרכב השני למרות זאת לא הניע.... (מאזדה לנטיס)

בנוסף חיברתי גם מגבר לרכב אז יכול להיות גם חלק מהבעיה??? (זליגות?)

ואז אתמול אחרי נסיעות לא רצופות פתאום הרכב לא מניע לי.... זאת אומרת אני מנסה להניע ופתאום הכול נכבה לי ומתאפס שוב... אין סטרטר.

אחרי הנעה עם כבלים ונסיעה של 3/4 שעה כיביתי את המנוע ושוב מתאפס ולא מניע.

מסקנה שלי מצבר. אבל איך פתאום בלי שום סימן??? בלי שום הודעה מראש??? נו באמת....

היום בבוקר מה פלא ופלא הרכב מניע בלי שום בעיה.

לאחר בדיקה היום בבוקר המצבר שלי 70 אמפר מקורי של הרכב תאריך 05/01 רכב שנת 02 מגאן קופה 1.6 16V מסתבר שאין בארץ 70 אמפר רק 72 או פחות, מה שבמוסך המורשה הציעו 55 אמפר במקום למה????

לגבי המחירים... שלא נתחיל אבל נע בין 720 ל 890 של שנפ ל 72 אמפר (לא מתפשר)

יש גם הבדלים בין שנפ מדבקה ירוקה לכחולה חוץ מה טווח האחריות?

יש למישהו ידע לגבי הבעיה??? אולי זה לא מצבר??? יש קישור בין שני המקרים משובע שעבר?

תודה.

שחר

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

היי,

כנס לחשמלאי לבדיקת תקינות הרכב ייתכן שנגרם נזק למערכת החשמל ברכב שלך כתוצאה מהעזרה בהתנעה.

ייתכן שהמצבר שלו היה מקוצר, או בזמן ההתנעה המתח למחשב הרכב ויחידות אחרות נפל מתחת למינימום של 10.5 וולט מה שגרם לאיפוס המחשב על תשכח שבזמן התנית רכב נוסף נוצר עומס רציני על מערכת החשמל של הרכב שלך ויש נפילת מתח..

זה קורה לצערינו...

איזה כייף לי :)

פורסם

איזה נזק בדיוק יכול לקרות?

פתאום הרכב ממשיך להניע רגיל מהבוקר.

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

בדוק נעלי קבל (חיזוק וקורוזיה) . יכול להיות שעומס גבוהה של התנעת רכב עם קבלים פגומים וצריכת זרם גבוהה גרמה לנזק במצבר, לדעתי אין נזק למערכת הרכב מאחר והרכב מתפקד נכון כאשר הוא מניע ואין מצב של זיופים לפי דברך. מצברי שנפ 72AH ישנם עם 12 חודשי אחריות ו 15 חודשי אחריות , ההפרש הוא כ100 ש''ח אני היתי קונה את המצבר עם 12 חודשים ולא משלם 100 ש'ח עבור 3 חודשי אחריות.

יום טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

יצחקי - אם אתה זוכר לפני כשלושה שבועות הייתי אצלך כתוצאה מבעייה זהה.

את התוצאה אתה יודע.

לפותח השרשור - דבר איתי בפרטי.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...