Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

מכר שלי מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל...

חיפשתי במחירון לוי יצחק את המחיר, ושמתי לב שדגם זה אינו מופיע שם, מה שלא הפתיע אותי כל כך היות והרכב נמכר רק ביבוא אישי...

בכל אופן, רציתי לדעת מיודעי דבר, מה אמור להיות מחירו של הרכב הזה למודל שנת 2004, וכמו כן מה דיגמו המלא....

וכמובן אם אפשר, גם לקבל מידעעל הרכב, עם הוא כדאי או לא, מבחינת אמינות, בטיחות ונוחות...

בכבוד רב

ותודה מראש

אופיר

פורסם

תודה...

לאחר חיפש, לא מצאתי תשובה מדויקת לגבי המחיר של מודל שנת 2004...

הבנתשתמורת 400K אפשר לקנות חדשה, אבל איך אני יודע לפי זה כמה שנתון נמוך יותר צריך לעלות?

יש איזה מחירון לרכבים מהסוג הזה?

פורסם

אפשר לנסות (כפוף להסכמת בעל האוטו) להעריך את המחיר הרכב ע"י השוואת מחירונים של מכוניות מתחרות (מרצדס M קלאס, BMW X5, לקסוס RX350, ניסן מורנו וכו') בחו"ל לעומת המחיר בארץ.

זה מה ששמאי יעשה...

הערכת שמאי עולה כסף ולא מעט, כמובן שברכב בעלויות כאלו זה מתגמד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איו מחירון וגם לא יהיה...

שיצא הדגם הנל לכביש קרסו היה היבואן שלו.

יתברר שהיה איזה פגם במערכת החשמל ואף סוכנות לא הסכימה לקחת אחריות על עצמה ולהחליף את הבעיה (לרכב יש אחריות לשנתיים אם אינני טועה)

אפילו סוכנות ניסן היתעלמה מהאחריות, הם טענו שלא הם יבאו את האינפיניטי ולכן אין להם חלקים תחליפיים ואין להם אפשרות לטפל ברכב בגדר האחריות.

אנשים התחילו להגיש תלונות לקרסו.

קרסו רק יבואן ולא מוסך מרכזי של איזה שהוא רכב והחליט לא להיתעסק עם הרכב הזה יותר כך שנדיר ליראות על הכביש 2006 .

הרכב עולה קצת יותר מ X5 ומרצדס ML 320

כמה יותר אינני יודע וביגלל הכמות המצומצמת שיש בארץ הרכב ימכר מעל המחירון ...

בברכה רז...

פורסם

ליבואן יש חובות כמו למשל:

* ייבוא חלפים 7 שנים לאחר הפסקת ייצור רכב, או הפסקת ייבואו

* הקמת מוסך מרכזי (לפחות אחד!)

* עובדים במוסך המרכזי ובכל מוסך מורשה חייבים לדעת לטפל בכל רכב של היצרנית שהם מוסך מורשה שלה

ככה שקרסו לא יכול להחליט שהוא רק יבואן ולא מוסך מרכזי

זה הולך ביחד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
איו מחירון וגם לא יהיה...

כמה יותר אינני יודע וביגלל הכמות המצומצמת שיש בארץ הרכב ימכר מעל המחירון ...

בברכה רז...

אתה לא סותר את עצמך?

איך רכב שאין לו מחירון ימכר מעל המחירון?

:-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהרצליה פיתוח יש 3 כאלה

אחת לבנה דגם FX35

ואחת שחורה FX45

ואחת של שגריר

מכונית יפייפיה ומעולה!, פגשתי אותה לראשונה בארה"ב

שמה היא עולה כ 40-50 אלף דולר

ד"א לידעתכם אינפינטי מיוצרת ע"י ניסאן

פורסם

מן הסתם בגלל זה רז אמר שפנו לניסאן בישראל

אחרת מה הם היו קשורים לפה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ליבואן יש חובות כמו למשל:

ככה שקרסו לא יכול להחליט שהוא רק יבואן ולא מוסך מרכזי

זה הולך ביחד

קרסו הם יבואני רנו-ניסאן, אך את האינפיניטי הם לא ייבאו בעצמם.

את הייבוא ביצעו לקוחות פרטיים בצורה עצמאית.

ממה שהבנתי מן העיתונות, היות וקרסו הם היבואנים הרשמיים של ניסן, קיימת מצידם התחייבות כלשהי (כלפי היצרן אני חושב) שעל ריקולים הם אחראיים ואילו היבואן מצידו, יחזיר לקרסו את ההוצאות לטיפולים הללו.

לאחר הריקול הנ"ל, קרסו החליטו שאינם מעוניינים בהתחייבות זו והחליטו לאסור את הייבוא האישי של האינפיניטי.

פורסם

אייל...

היתכוונתי שאין טעם להיסתכל במחירון גם אם היה מחירון .

זהוא רכב יוצלח מאוד יש לו נתונים טובים גם לרכב ספורטיבי וגם כרכב שטח.

רכב שיש בו את כול הפינוקים אמין מאוד היה זה פרוייקט של ניסאן ועוד חברה (לא זוכר את שמה) רכב שיחסית נדיר בארץ ולכן אם יחליטו נגיד שהרכב שווה 450 אלף שח, בעל הרכב יבקש יותר.

צריך להיתקשר לקרסו ולישאול בכמה הוא נימכר כחדש ואז להוריד כמה אלפים בודדים לפי השנים שעברו.

ה X5 והמרצדס מקבלים סטירה גדולה ככל שעוברים השנים

קרוב מישפחה קנה מרצדס 500 ב 43 אלף מיתחת למחירון.

אני לא מאמין שאינפיניטי תימכר כל כך נמוך מימה שהיא שווה.

בברכה רז...

פורסם

אוקיי, אז בואו ניקח את כל התשובות שניתנו כאן, עם המגרעות שיש לאינפינטי שבגללם קרסו לא לוקח אחריות ל-recall ונשאל ככה:

האם עדיף, בתקציב של בין 300 ל-320 אלף שקל, לוותר על חווית האינפינטי ולדבוק ב-X5?

כלומר, כמה כבר יכולים להיות פערים בינהם שעדיף להשקיע מאמץ בחיפוש אחרי אינפינטי?

פורסם

אם המחירים יוצאים דומים, אז אין באמת טעם להעדיף את האינפיניטי על פני X5. שניהם לא באמת ג'יפים לשטח, שניהם טובים מאוד על הכביש, כאשר ה-X5 הוא בעל רמת גימור גבוהה יותר (ותג ב.מ.וו...). האינפיניטי נוסע נהדר ונראה נפלא - כך שאם המראה מאוד חשוב, אולי שווה לנסות למצוא כזה בכל זאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...