Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי איביזה FR 2007... :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששיגעתי אותכם על C2 על איביזה שחורה או אדומה...

אבא שלי היה היום בסיאט כי הוא היה אמור לשלם על האיביזה 100 כ"ס שהזמנו ודחו את ההגעה שלה לסוף החודש.. אבא שלי התעצבן... והראה את הFR באולם תצוגה והנדלק עליה..

הוא מתקשר אליי.. "שומע האיביזה 100 תגיע סוף החודש .. אני לא מחכה הזמנתי לך FR אדומה היא תגיע בדיוק ביום הולדת שלך..(11.7)"

אח שלי מצלצל אליו אומר לו מה אתה משוגע זה אוטו ספורט זה אחזקה יקרה ביטוחים דלק ..

אבא שלי אמר לו סתום ת'פה אני רוצה ת'אוטו הזה..

קיבלנו הנחה ל125 אלף שקל במקום 133.

קצת מפחד לנהוג על רכב כזה.. סך הכל רכב ראשון.. אני כולה בן 18.. אבל אני הבטחתי לו לאחי ולעצמי שאני ממש לא מתכוון להשתגע עם האוטו הזה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא אותו אחד שכתב שאבא רוצה לקנות לו רכב אבל הוא שקול במעשיו ורוצה לקנות לך את האיביזה היותר חלשה (1.4?) ועכשיו אתה מספר שהוא קנה לך FR? :shock:

פורסם

מציע לך להיות זהיר , לקחת כמה קורסים כדי לשפר את היכולות והתגובות שלך על הכביש (בלי קשר לFR)

תתחדש ותפנק בתמונות 8)

פורסם

שמח לשמוע תמיר :)

תתחדש, והמון בהצלחה איתה. בזהירות כמובן, לפחות בהתחלה.

חסר לך שאתה לא שומר עליה :lol:

!AWDSOME

פורסם

היום ראיתי FR בצבע כחול-טורקיז-שמים... ממש יפה! יותר מאדום שחור וצהוב הרגילים...

לגבי הרכב- תיזהר על הרישיון.. ;-)

פורסם

ימאניאק תימצא לי כבר רכב!

לפותח השירשור- המון מזל טוב, בבקשה תישמור עליה כדי שישאר לנו מה לקנות עוד כמה שנים...

פורסם

מזל טוב לך.

אל תפחד מהאוטו, פשוט תהיה שקול במעשיך, אני גם עם לאון טורבו ואני מסתדר יופי (בנתיים :-)).

איזה אבא מגניב יש לך, אפשר לאמץ?...סתם אני מסתדר עם ההורים שלי טוב מאוד :-D.

שוב מברוק ושמור על עצמך, בלי שטויות.

פורסם

125K זה מחיר שחיטה לאוטו הזה, זה מחיר של מאזדה3 מעפנה.

אוטו כוסון.

ומהיר.

דיר באלק - האוטו הזה זה לא משחק, תלמד אותו בהדרגה ותעשה קורסים בכסף שחסכתם בקניה, יש יותר מדי איביזות שפגשו עמודים/עצים/מכוניות אחרות.

אני מאחל לך שתצליח לצלוח את תקופת הנהג-חדש בלי תאונות רציניות ובלי להיתפס על מהירות היסטרית :shock:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נשמע כמו חלום :wink: ועוד ביומולדת וגם אוטו ראשון אז מזל טוב כפול.

תתחדש שמור עליה ועליך ואל תשתולל!

נסעתי פעם עם חבר שיש לו FR, אוטו מטורף, אבל אתה תתרגל אליו אני בטוח בכך :-D

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...