Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב שנת 95 אוטמטית הרכב עבר טיפול כולל

היא באחזקתי רק חודשיים חשוב לי לציין שממוצע למיכל מלא הרכב עושה 230 ק"מ גג בנסיעה רגועה מאוד בונסף לכן שמת לב שתמיד על תא המטען של הרכב יש פיח שחור שמלכלך את הרכב תמיד נראה כאילו בכרכב אין שריפה דלק תקינה

מישהו יכולה לשפוך קצת אור על הנושא וקצת נתונים כמה הרכב הנ"ל אמור לעשות לליטר ? כמוכן פעמיים K44 ללא עוזר

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

צריך לבדוק 4 גזים ולנתח את הרכב התערובת,תקינות חיישן חמצן, נשמע כמו תערובת עשירה.

מה המצב של הפילטר אוויר?

האם בית המצערת עבר ניקוי?

במצב הזה אתה לא עובר טסט, ככה לידע כללי.

פורסם

מנסיון עם VR6 ידנית שנת 95 (שהייתה בעבר בבעלותי) צריכת הדלק הממוצעת ע"פ המחשב היתה 10.4 ליטר ל100 ק"מ על פני טווח של 10000 ק"מ (המונה שלא מתאפס. קיים גם אחד שמתאפס בכל נסיעה)

בנסיעה רגועה ומתונה.

ידוע שהגיר האוטומטי מעלה את צריכת הדלק ל 1:7 בערך שזה 14 ליטר ל 100 ק"מ ע"ג המחשב

וגם זה ביום טוב. אם קצת לוחצים אפשר להתקרב לקו ה1:5

לדעתי האישית הבעיה ברכב הזה היא לא צריכת דלק אלא רמת אמינות נמוכה ועלויות תיקון מטורפות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
צריך לבדוק 4 גזים ולנתח את הרכב התערובת,תקינות חיישן חמצן, נשמע כמו תערובת עשירה.

מה המצב של הפילטר אוויר?

האם בית המצערת עבר ניקוי?

במצב הזה אתה לא עובר טסט, ככה לידע כללי.

לגבי טסט הרכב עבר לפני חודש ולא הייתה עם זה בעיה פילטר אויר יש פליטר פתוח חדש

ולגבי ניקוי בית מצערת אין לי מושג אם טופל בעבר אצלי זה לא טופל .

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

מה עוד חדש?

לי יש גולף CL עם מנוע 1800 שנת 94 ואני סובל מהדלק. אני ממש לא רוצה לדעת מה המצב שלך.

בכל מקרה, תמכור את האוטו ממש בזבוז של כסף לפי מה שאני יודע.

אחזקה יקרה ביותר. (לא שהגולף שלי זולה - אבל עדין VR6)

פורסם

יש לי גולף vr6 כבר חמש שנים ואני לא מוכן למכור גם בעד 20000 מעל המחירון.

לא יודעים לטפל באוטו הזה בארץ (כולל במרכזי), ועד שלא התחלתי לטפל בו לבד הכסף זרם והאוטו נשאר עם בעיות מוזרות. היום אני קונה חלקים בחול, או בארץ באופן פרטי ועושה הכל לבד (למזלי יש לי את הידע לעשות הכל, כולל ראש מנוע, קלאץ, טיימינג...)

קודם כל אם אתה נוסע עם פילטר פתוח אל תתפלא שאתה צורך יותר דלק (יותר אויר=יותר דלק).

בעיות ידועות ברכב הם חישן טמפ', או חמצן שגורמים לזיופים בפעולת המנוע. אני מכיר מוסך מעולה בטירה שלא יוריד לך את המכנסיים ומבין טוב מאוד ב- vr6.

אל תשמע לילדים שאומרים לך תמכור, תבדוק במוסך מקצועי שמכיר VR6 מה באמת הבעיות של האוטו.

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

תבקש שיחברו אותך למחשב במוסך מורשה.

או שידבקו לך את הCO של הפליטה.

יכול להיות שאתה נוסע עם עודף דלק בגלל שטות לא רצינית כמו מזרק,חיישן,פילטר וכו..

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
יש לי גולף vr6 כבר חמש שנים ואני לא מוכן למכור גם בעד 20000 מעל המחירון.

לא יודעים לטפל באוטו הזה בארץ (כולל במרכזי), ועד שלא התחלתי לטפל בו לבד הכסף זרם והאוטו נשאר עם בעיות מוזרות. היום אני קונה חלקים בחול, או בארץ באופן פרטי ועושה הכל לבד (למזלי יש לי את הידע לעשות הכל, כולל ראש מנוע, קלאץ, טיימינג...)

קודם כל אם אתה נוסע עם פילטר פתוח אל תתפלא שאתה צורך יותר דלק (יותר אויר=יותר דלק).

בעיות ידועות ברכב הם חישן טמפ', או חמצן שגורמים לזיופים בפעולת המנוע. אני מכיר מוסך מעולה בטירה שלא יוריד לך את המכנסיים ומבין טוב מאוד ב- vr6.

אל תשמע לילדים שאומרים לך תמכור, תבדוק במוסך מקצועי שמכיר VR6 מה באמת הבעיות של האוטו.

קודם כל אני מסכים איתך מבחינת נסיעה הרכב הנ"ל מעולה איכותי וכיפי לנסיעות אני מאוד מאוד אוהב את הרכב לאחר שנסעתי במלא מכוניות החל מהונדה קופה לפיג'ו 205 GTI ו106 RALLEY וגם מגאן קופה אני אומר בלב שלם זה אוטו למבינים רציתי לדעת איזה מוסך בטירה שאתה ממליץ עליו ?

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

לא משנה איזה גולף יש בידך ואיזה שנה ,במידה ומטפלים ברכב בצורה מקצועית (עצמאית עדיף) גם ב-300K לא תפתח ראש מנוע.

אני אישית נוסע רק גולף פשוט רכב מעולה וזול לאחזקה לעומת הרבה רכבים (כן זול).

איזה כייף לי :)

פורסם

נו, זה שוב יהפוך לשרשור ארוך ומייגע עם ביטויי שבח ושירי הלל ל"גולף"? כי אם כן אז אני נועל.

אדון r_106 היקר, האם ביצעת בדיקה תצרוכת דלק יותר אמינה מאשר "כמה אני מצליח לנסוע על מיכל"?

פורסם
מה עוד חדש?

לי יש גולף CL עם מנוע 1800 שנת 94 ואני סובל מהדלק. אני ממש לא רוצה לדעת מה המצב שלך.

בכל מקרה, תמכור את האוטו ממש בזבוז של כסף לפי מה שאני יודע.

אחזקה יקרה ביותר. (לא שהגולף שלי זולה - אבל עדין VR6)

וואו איזו תשובה לעניין?

אתה תענה לכל מי שישאל על בעיה ברכב למכור אותו??

לפותח התרד',

יש תרד' של דניאל לגבי ניקוי מזרקים שיכול להיות מאוד רלוונטי אליך כרגע.

כמוכן לגבי הK44, אז הוא יכול לעיתים להועיל אם מבצעים אינפוזיה כמו שצריך, אבל ברוב המקרים הבעיה עמוקה דיה אז ניקוי האינג'קטורים יהיה יותר יעיל.

תריץ חיפוש על K44 דובר על כך רבות וגם בעת האחרונה.

פרט לכך צריך לבדוק את יחס התערובת אצלך ברכב יכול להיות שהתערובת עשירה מידי ולכן התצרוכת דלק עולה.

בגדול לחבר טוב שלי יש VR6 צריכת הדלק שלו בנסיעה רגועה היא באיזור ה1:11.5- 1:10.5 ובנסיעה פחות רגועה הצריכה עולה פלאים.

כמובן שאחרי שהוא הכניס את הרכב למוסך לצורך ניקוי אינג'קטורים הוא הרגיש שיפור בעיקר בנסיעות עירוניות ואפילו הגיע גם ל1:12 לערך.

וזה צריכה של גולף VR6 רכב שלא אמור להיות הכי חסכוני, לעומת זאת צריכת הדלק של הDL של אמא שלי עומדת על 1:8...

זה שזה מנוע גדול, וזה שזה רכב גרמני לא הופך אותו מייידית למזלזלת דלק ניידת...

רצת חומר למחשבה.

under construction..

פורסם

אני מטפל במוסך הכוכב בטירה, נמצא ביציאה ממש ליד כוכב יאיר.

פואד: 0528429996

תגיד לו שרונן שלח אותך דרך הפורום.

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

• תוכן חדש...