Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום גיליתי שיש לי נזילה מאחת הצינורות שמחברים את הרדיאטור למנוע

הנזילה די קטנה, אבל עדיין יוצא לי למלות כמעט כל יום את המים.

במוסך ישר אמרו להחליף את כל הצינור בעלות של 400 שקל

הייתי רוצה לדעת אם יש אולי איזה חומר שאני יכול למרוח על הצינור שיפסיק את הנזילה

ואם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לקנות אותו?

תודה רבה

פורסם

אני במקומך לא הייתי מתקמצן על מערכת הקירור ובמיוחד לא בקיץ.

המחיר יקר לך? באיזה רכב מדובר?

אולי אפשר למצוא צינור תחליפי/אוניברסלי שיתאים.

אולי תוכל לרכוש רק את החלק ולהחליף לבד...

אבל בכל מקרה אני מאוד ממליץ לך לא לשחק עם זה פן תגרום לנזק הרבה יותר גדול.

פורסם

איזה נזק הוא כבר יכול לגרום?? למה לעשות מכל נמלה פיל!

כולה צינור מגומי מה הבעיה לאטום אותו? למה זה כל כך מסובך לאטום צינור מגומי?

אמר חור קטן לא רציני...

אם לצינור בגינה שלך היה חור היית מחליף את כל הצינור?

לדעתי תבדוק בחנויות חומר שאוטם צינורות כאלה ,

אני לא חושב שזה יהיה כ"כ מסובך למצוא חומר כזה...

תעדכן..בוקר טוב!

פורסם

ההבדל בין חור בצינור בגינה לחור בצינור מערכת קירור שאם החור בגינה יגדל - לא תוכל להשתמש בצינור. ברכב - ילך המנוע. מנוע חדש עולה קצת יותר מ 400 ש"ח. בקיצור, השוואה לא מוצלחת.

פורסם

אין דבר כזה לאטום צינור גומי במערכת הקירור באופן קבוע ניתן לקמבן משהו לזמן קצר (כי צינור גומי גמיש מתכווץ מתרחב זז כל הזמן) . גש לכל חנות לחלפים קנה צינור גומי אני בספק אם יעלה יותר ממאה ש"ח, 2 בנדים ,נוזל קירור על מנת להוסיף את החסר. תסתכל איפה מתחבר הצינור משני צידיו פרק אותו משם הרכב חדש הוסף נוזל סע לשלום רבע שעה עבודה ובלי קומבינות.

פורסם

חור קטן בצינור יתפתח לחור גדול מבלי שתשים לב..

אל תחפש פתרונות זולים כי הם לא יחזיקו מעמד.

וחבל שילך לך מנוע ואז תצטער שזה התחיל מצינור..

תבדוק מחירים לגבי הצינור לבד בחנות חלפים

אני בטוח שיש ביותר זול- המחיר שאמרת נראה לי גבוה, אלא אם כן זה כולל עבודה והחלפת נוזל הקירור.

מסקנה שלי, קנה צינור, נוזל קירור ותחליף לבד אם יש לך ידע.

אם לא לך למוסך שיבצעו זאת!

פורסם

שלחבר שלי היה נזילה ב BMW הוא אטם את הצינור עם איזה חומר (שכחתי את שמו)

וזה החזיק לו 4 חודשים לפחות..(מאז כבר הפסקנו להיות בקשר..)

לכן אני אומר שזה לא כזה קריטי ..

אבל תעשה מה שאתה חושב שנכון לעשות..

פורסם

לא אמרתי שזה פיתרון טוב אמרתי שזה עוד פיתרון...

הבחור יכול לעשות מה שהוא רוצה, אני נתתני לו אפשרות,

אני לא הייתי אומר אם לא הייתי יודע מה ההשלכות של זה אבל לפי מה שראיתי חומר יכול להחזיק זמן רב..

פורסם

אם לא מדובר על צינור מיוחד עם התפצלויות\הברגות ליוניטים\עיקולים אקזוטיים, אז הוא אמור לעלות גג כמה עשרות שקלים בודדות. שני בנדים איכותיים זה עוד כמה שקלים.

בשביל זה שווה להתחיל עם קומבינות?

כן, יש דרכים לתקן צינור גמיש. אם החור הוא בקצה שלו, מקצרים אותו מעט. אם החור באמצע, חותכים ומלבישים את שני הצדדים על צינור מתכת בקוטר המתאים עם בנדים. אבל זה פתרון חאפרי רק כשבאמת מדובר על צינור שמאוד יקר להחליף והפרוטה אינה נמצאת. סגירה חיצונית עם באנד היא שיא החאפריות ומתאימה בעיקר לצינורות גינה בשכונות מצוקה.

חומרים ששופכים לנוזל הקירור ואמורים לסתום חורים לא יעזרו כשמדובר בצינור גמיש. הם מיועדים לסתום חורים ברדיאטור או נזילות מפלאנז'ים ושאר מקומות סטאטיים וגם את זה לא עושים מי יודע מה בהצלחה. בצינור גמיש שגם זז וגם מתרחב אין מצב שהם יעבדו.

אז לפני שאתה מתחיל עם פתרונות עקומים, תעשה טלפון לכמה חנויות חלפים ותשאל כמה עולה צינור לדגם הספציפי שלך. וציין בפניהם אם מדובר בצינור עליון או תחתון. יש לי הרגשה שתופתע לטובה.

• תוכן חדש...