Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה הכוונה מסלול טכני ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסלול איטי יחסית ועם הרבה פניות שמצריכות הורדה דראסטית של המהירות ומעט מאוד ישורות.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לא בהכרח, יש גם מסלולים טכניים שהם מהירים למדי.

במסלולים טכניים ישנם שילובים של פניות שדורשות הרבה מהנהג, הרבה פעמים בשילוב עם שינויי גובה ו/או זווית הכביש.

מוטי

פורסם

אפשר לומר בגדול שמסלול עם יותר הפתעות לנהג הוא יותר טכני. כלומר, ככל שהנהג צריך לעבוד קשה יותר כך המסלול טכני יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה מתכוון לעובדה שהנהג בגרוטאה הצהובה היה מופתע למצוא את עצמו על מסלול מרוצים - אז כן, זה מסלול מאוד טכני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש אנשים שפניות שמאלה זה מאוד קשה להם.

מי אמר ברוך מרזל ולא קיבל?

ובלי קשר - בין התמונות רואים שם ג'יפון רוכן להפליא באיזו פניה, הוא חלק מהאירוע? משתתף? מתחרה? רכב הדגמה?

ודבר נוסף - לא ראיתי שם רכבים "סטנדרטיים" - ב.מ.וו 1.6 מוזרקת לדוגמא, זה אומר שאין לה מקום על המסלול או שסתם לא היה מישהו שהגיע ורצה לעלות?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רוב הכבישים בארץ עונים להגדרה של מסלול טכני. נהיגה יומיומית בין בורות, באמפים, שיירי צמיגים, פגרי גמלים ושאר מפגעים גורמת גם לג'ימיקנות המפותלות ביותר של "אלטרנתיבי" להראות כמו טיול בפארק.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הכוונה למסלול מלא בפניות מסובכות שמצריכות חשיבה ומציאת הקו האידאלי לעבור בהן, להבדיל ממסלול פשוט שאת חלקו הגדול ניתן לעבור(אמנם עם תוצאה גרועה אבל עדיין...) בעזרת אינטואיצייה בלבד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...