Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106 XSI - לראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר, שמח שהגבת!

בתגובה שלך, שם קבור הכלב!

העלות של הרכב שלך כמו שהו גבוהה בהרבה מאשר העלות של הרכב האדום שלי כמו שהיה וגם הרכב החדש, בלי לדבר על עלויות תפעול, ופה הנק'

גם אני עד לא מזמן הייתי עם נווטים לא מקצועיים, למרוץ הבא סוף סוף יש לי נווט סופר מקצועי (כך שמעתי :wink: )

נחייה ונראה

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנו סוטים חזק מהנושא

קודם כל תפסיקו לקרוא למה שקורה פה עד היום ראלי, מפה גם נובעת הטעות, כל מה שנעשה עד היום

זה "שעטנז", ספרינט ארוך שהאחרון ביניהם בדרום נתן שמץ של מושג מהו מסלול סטנדרטי במזרח התיכון

כמה סיימו?

כל מה שרציתי לאמר זה שבמירוץ אמיתי של כמה סטייגים עם קטעי קישור בעפר קשה ה4X2 יסבלו קשות,.

לכן עתידן של מכוניות בסיסיות אלה בנתוני ההשקעה הקיימים (אינני מתכוון ליוצאי דופן ששופכים כסף)

יהיו במירוצים קצרים ומהנים, ספרינטים.זו דעתי

מזה התחלנו, לכן לפני שיוצאו החרבות מנדניהן בהצלחה לכולם.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני ידידי

אשמח אם תנסה להבהיר את הכוונות לגבי המירוצים בעתיד, אני מתכוון לחזור ולהתחרות עם רכב זול, נקודה. וממה שקראתי בתגובותיך הכיוון הולך להשתנות ...

מצד אחד, זכורה לך ההיסטוריה שלנו באשקלון - מירוצי ספרינט

מצד שני, אני מכיר היטב מסלולי עבירות ועפר קשים - אני נוסע בפוראנר V6 בהמון טיולים ארוכים בני מספר ימים (אבל לאט)

אכן רכב בסיסי 2X4 לא ישרוד מסלולים אלו, האם הכוונה היא ללכת לצד הקיצוני ביותר ובכך לוותר על אותם מתחרים חסרי ממון \ חסרי ספונסרים \ חובבים \ שרוצים רק להנות מספורט תחרותי ?

הרי גם למקצוענים לא מחכה סוללה של ספונסרים ששופכת עשרות אלפי דולרים כל שנה ...

בקיצור, אשמח באם יתפוגג הערפל כך שאוכל להחליט מה אני עושה, הכוונה שלי הייתה להכין רכב אמין, בסיסי, זול וקטן כדי להנות מההשתתפות והסיום, ולא כדי לרוץ אחרי ספונסרים

בידידות.

ליאור ב.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כוונת המירוצים העתידית מאד פשוטה

ספרינטים קצרים כאלה ואחרים נטולי נווטים ,ספורט עממי זול ,מתאים מאד לנטולי אמצעים

מרחק בין 3 ל10 ק"מ לפי החלטה של הספורטאים והמארגנים. מה שנקרא הכל פתוח

מסלול סגור לספרינט (כפי שהיה באשקלון) נגד השעון או בזוגות ללא מגע. כ 3 ק"מ

מירוצי ראלי של כמה סטייגים עם קטעי קישור על עפר שבו יהיה קשה כפי שאמרתי לבחור מסלולים

חלקים שיתאימו לכולם.

ראלי רייד כפי שיש ויש!!

מסלולים סגורים? בעזרת השם בעתיד

מירוצי מכוניות

פורסם

אדם עם יכולת עבודה עצמית וקצת מזל יכול לבנות רכב בסיסי 2X4 בכ-45K-50K כולל בולמים, לא כולל דפרנציאל ננעל...

דני, אני מחכה לימים שיהייה ראלים ארוכים, אולי עד אז יהיה ספונסר שיספק לי רכב שיוכל להתמודד עם מולטי סטייג' ראלי, בכל מקרה, באמציה לא סיימו המון אמפרזות אבל זה לא חשוב כרגע...

אגב שלא יטעו פה האנשים, למרות מה שדני אומר הוא מאוד תומך ועוזר ל2X4 (לי לפחות) אם בידע ואם בטיפולי מוסך מתחשבים ביותרררר.

בברכה נדב

פורסם

תודה נדב

התחלתי את הכתבה בהרהור על מגמה ולא חלילה לפגוע במישהו ,סה"כ אני חוזר ואומר שבמדינות בהן

יש ספורט מוטורי מפותח, בעפר אני מדגיש!!! 4X2 1600 גרופ N לא כל כך פופולרי ,זה הכל.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני, שמחתי לשמוע על הכוונות ...

תארוז לי פעמיים 106 בפיתה בבקשה :-D עם כל התוספות ...

"מוות לשיעמום"

פורסם

מה שעוד לא אמרתי זה שאני גם מקווה לראות פה מרוצי אספלט יום אחד... זו גם אפשרות טובה לא? או אולי מרוץ משולב בכלל תענוג, לעשות סטייג' ערד סדום (בירידה למה אנחנו חלשים :wink: ) ואח"כ סטייג' ביער יתיר או ליד ים המלח... מה מותר לפנטז לא???

פורסם

בטוח

בינתיים ועדת החינוך מתכנסת ב 5 ליולי לדון ב...... נחשתם נכון בבקשת משרד הספורט לדחות את

תחילת החוק בעוד 6 חודשים למה? כי הם עוד לא התארגנו במעבר המשרד ממשרד החינוך למשרד המדע מה נכון?

כלום לא נכון,זו אותה גברת בשינוי אדרת , אבל מה נאמר חיכינו 6 שנים? קטן עלינו עוד 6 חודשים

דבר אחד ברור שרת החינוך לשעבר וחבר המרעים סביבה דפקו אותנו כל אותם שנים.

בעתיד לפי התקדמות החוק אשחרר לכם עוד ועוד אנקדוטות.

רק שיהיה לנו כוח

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
מה שעוד לא אמרתי זה שאני גם מקווה לראות פה מרוצי אספלט יום אחד... זו גם אפשרות טובה לא? או אולי מרוץ משולב בכלל תענוג, לעשות סטייג' ערד סדום (בירידה למה אנחנו חלשים :wink: ) ואח"כ סטייג' ביער יתיר או ליד ים המלח... מה מותר לפנטז לא???

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: קניתי

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

תקנון 1600 סמ"ק כפי שמופיע ב: IRDA הוא הרבה פחות מגרופ N והכוונה לגרופ N

לקטגוריה 1600.

והסיבה, לאפשר קטגוריה של רכבים תחרותים עד 50000 ש"ח.

רכב 1600 סמ"ק גרופ N אמיתי !! לפי תקנון FIA יעלה 200000 ש"ח.!

יובל מלמד

פורסם

יובל אתה קצת מתבלבל 106 גרופ N

היא מקורית ויחסית הזולה בקטגוריה

גרופ A היא היותר קיצונית ובהחלט יקרה יותר

KIT CAR ניתן בהחלט להכפיל את המחיר שרשמת

פורסם

ניצן להלן המחיר בעולם למכוניות 1600 אמיתיות

גרופ N

200000

גרופ A

400000

KIT CAR

565000 ( מוגבל ל: 100000 יורו לפי תקנון FIA )

מכונית מירוץ זה לא כסא ושתי חגורות...........

יובל מלמד

• תוכן חדש...