Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לפני שבועיים קניתי דיהטסו שרייד ,שנת 1997 1300 (הדגם הקטן) האוטו כמו חדש .

אני נוסע המון , רציתי בבקשה לשמוע עצות לשמן הכי טוב למנועים האלו ? כמו כן המים הכי מתאימים למערכת הקירור? לא איכפת לי המחיר העיקר לשמור עליו , טיפים יתקבלו בברכה .

המון תודה

פורסם

לא יודע איך טיפלו במנוע לפני כן ככה שקצת קשה להמליץ על שמן כרגע.

בוא תאמר לי בבקשה, באיזה שמן השתמשו עד כה?

מהו הקילומטרז' של האוטו?

בעיקרון 10W40 חצי סינטטי

כנ"ל לגבי מים

אם השתמשו בנוזל קירור עד כה אז להשאר עם נוזל קירור.

יש נוזל קירור מתוצרת Perstone

מדובר בחברה מצויינת ויש להם נוזל קירור מעולה.

מומלץ מאוד-30 ש"ח אצל הפרסי הבקבוק הצהוב מוכן לשימוש

שאתה מחליף שמנים תכניס לך כלל לראש אם אתה רוצה שהמנוע יאריך ימים ויתפקד באופן אופטימלי

רק פילטר שמן מקורי ושמן איכותי.

להחליף שמן כל 7K

לא מעבר!

פורסם

*******אין צורך בציטוט********

אהלן האוטו עשה עד כה 160000 ק"מ ברדיאטור יש נוזל קירור ירוק הבעל הקודם החזיק אותו שנה והוא לא החליף לו מים ( שמנים כן החליף ) , השמן שאני משתמש בו בד"כ 10/40של פז .

האם זה נכון שה- PRESTONE אי אפשר לדלל אותו עם מים ?מהו אורך חייו המוערך של מנוע מסוג זה בק"מ ?

פורסם

לא הייתי ממליץ לך להשתמש בשמנים של פז.

לפי דעתי עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות שמן איכותי מבית טוב שהוכיח את עצמו.

(LM,ESSO, MOBILE,ACDELCO וכו')

כמו שכתבתי לך

באריזה הצהובה הגלון מגיע עם נוזל קירור מדולל ומוכן לשימוש. הכי פשוט וטוב.

יש גם תמיסה שנועדה למהילה, פקק בצבע כתום נדמה לי...

• תוכן חדש...