Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15000 פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה הגעתי ל 70000 ק"מ והגיע הזמן לעשות טיפול

15000 (טיפול קטן) רציתי לשאול מה כולל כזה טיפול ואיזה סוג שמן יש לשים?

ברשותי פולקסווגן פולו שנת 2000 1400 16V 75 כ"ס...

תודה מראש

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

צ'מפיון מוטורס מאוד לא ברורים באיזה שמן הם רוצים להשתמש ברכבים שלהם.

שהייתה לי את הלאון התקשרתי ל 3 מוסכים שונים (אחד היה המרכזי) ושאלתי באיזה שמן להשתמש, התשובות שקיבלתי היו:

1. 15/40 מינרלי

2. 15/40 חצי סינט.

3. 5/40 סינט. מלא

התקשרתי לcall center של צ'מפיון, אחרי 10 דקות של בדיקות (לי מס' רכב), אמרו לי שאני צריך להשתמש ב 15/40 מינרלי. לאחר שעתיים קיבלתי שיחה שהם טעו וכי יש להשתמש ב סינט מלא, 5/40.

דבר איתם מחר, 03-5775236

good luck

גיא

פורסם

האם בכל זאת יש מישהו בעל פולו שיכול לאשר איזה סוג שמן הוא הרצוי?

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

תראה יש חרטטנים ואני לא נמנה עליהם...

כל מה שכתבתי לך בא מניסיון שלי.

יש ברשותי פולו 2001 אוט' עם 115000 ק"מ יד ראשונה....

בטיפול האחרון במוסך (טיפול 105000) מילאו כ 2 ק"ג יותר מידי ועקב כך נפרצו מחזירי השמן והיה צריך לעשות לאוטו טיימינג + כל הגלגליות + כל מחזירי השמן בצד הטיימינג (זה עלה סה"כ 1100 שקל כמובן במוסך לא מורשה לשם אני לא חוזר לעולם - לא עם הגולף ולא עם הפולו...)

מאז אני מטפל באוטו הזה לבד!

בחברה אמרו לי להשתמש ב סינטטי מלא 5/40,

אני ממליץ לך להשתמש בפילטר שמן מתוצרת חברת MANN HUMMEL שהיא היצרנית של כל המסננים עבור VW....

בהצלחה

פורסם

דיי דיי לבלבל ת'מוח!

תלוי לאיזה מוסך אתה הולך!

אתם מבלבלים ת'שכל ובגללכם ובגלל המוסכים הגרועים שיש בצ'מפיון אנשים לא מטפלים בחברה!

יש מוסכים טובים! אתם פשוט עצלנים מדי כדי לנסוע מחוץ לעיר או לחפש מוסך טוב!

טיפול קטן בהנחה שאין צורך להחליף ברקסים יעלה לך גג 400-300 ש"ח בצ'מפיון ואני לא מדבר על מוסכים ששוחטים בעבודה, לך למוסך ברע"מ בבאר שבע העבודה חצי ממה שלוקחים ברוב מוסכי צ'מפיון והשירות מעל לכל מוסך שראיתי עד היום! דרך אגב למוסך הזה יש לקוחות שמגיעים מאשדוד רק שתדעו, והוא זכה כמה פעמים מקום ראשון בשירות!

שמן 5w40 סינטטי מלא בתקן vw502 ב-ל-ב-ד! לא מינראלי, לא חצי ולא בטיח! תיצמד להוראות יצרן! וזה לרכבים משנת 2000 ומעלה אבל ניתן לרכבים משנתון נמוך יותר להשים במקום 10w40 חצי סינטטי בתקן vw505 להשתמש בתקן המחמיר יותר של vw502 שדורש שמן סינטטי מלא בצמיגות 5w40!

ועוד משהו: קח את הגלגלת של העכבר למעלה, כרטיסיה שלישית משמאל! תעשה חיפוש, טחנו את הנושא כבר מכל כיוון!

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...