Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש מצב טוב שאני מביא רכב חדיש קצת(106 ראלי),מה שאומר שכנראה שאני אאלץ למכור את החיפו 64 לטובת העניין.

האוטו עובר בימים אלו פחחות וצבע ברמה הכי גבוהה שיש.האוטו היה אמור לשמש אותי ליום יום ולג'ימיקאנות והיה אמור להיכנס אליו מנוע טייפ4(מנוע זהה לשל פורש914,לאחר השינויים שנעשו בו-קרבורטורים כפולים ומערכת קירור מיוחדת).כרגע ישנו מנוע 1200 במצב מעולה,המקורי של האוטו.כל האוטו פורק לגורמים למטרת הפחחות.האוטו נשלח לפחחות ומקבל עבודה כמו שצריך.כל גרגיר חלודה הוסר מהאוטו וקיבל טלאים.על האוטו יורכב סלון מקורי של חיפושית,ויעבור שיפוץ פנימי גם כן.זה אומר-שטיחים,פאנלים,דשבורד והגה חדשים.

זאת אומרת,האוטו יהיה במצב חדש לחלוטין.המנוע יעבור טיפול לפני ההרכבה חזרה,שכולל גם ניקוי חול וצביעה של הפחיות קירור.כל החלקים ישנם על האוטו-הניקלים ,הטמבונים,מראה מקורית שהזומנה מחו"ל,ואנטנה מקורית גם כן.כל החלקים המקוריים יורכבו על האוטו.אופצייה לג'אנטים של פורש 911 בתוספת מחיר.

אני בודק אופציית מכירה,ואני ממש לא לחוץ למכור את האוטו.הרכב יהיה 85 אחוז במצב תצוגה לכל דבר.שוב,אני בודק אופציית מכירה רק בגלל שאני כנראה מביא רכב ספורטיבי אמיתי.אם זה לא ייצא לפועל,אני אשמור את האוטו הזה וכנראה ירכיב עליו מנוע טייפ4 ויישתתף איתו בג'ימיקאנות.

הצעות בפרטי.20000 שקל.(התמונה היא של הרכב לפני השיפוץ)

SPA0366.jpg

• תוכן חדש...