Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי חשוב - אתם משחקים עם גוגואים, או עם הג'ואים?
האמת שאנחנו משחקים בעג'ואים! תיכף אני הולך להכין קליעה למטרה מקופסת נעליים,מרגיש בר-מזל? :-P

בקשר לMGB היא במקרה ירוקה?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב אם אני לא טועה שנת 67 הטלפון של המוכר 0505378883 שמו יעקב

האוטו יפיפה בצבע לבן פגושי כרום וגלגלי שפיצים (wire wheels

NIR .Y

פורסם

חבר'יה תודה רבה לכולכם! תגובות נעימות ופחות נעימות מתקבלות בברכה!

אני מודה שאני לא סגור על עצמי, פשוט לא יודע מה לעשות.

בהחלט אם אני לא נוסע יום שלם באוטו יש לי חשק בערב להתניע ולצאת לסיבוב קטן בעיר, להרגיש את האוטו ולהנות, אני מתיישב וישר עולה חיוך על פניי, בלי להתניע בלי כלום :)

הרכב מאוד מהנה ואין בזה שום ספק, יש לו התנהגות טובה (גם עם בוקסות בסוף חיים) ויש לו תאוצות מספקות.

מה יש לי לומר אחרי כל ה***י שכל? בנתיים מחכה להצעות עליה, אני יותר ריאלי מאשר הייתי פעם ובלי קשר למחיר שקניתי (שגם הוא היה קצת גבוה יחסית למה שראיתי אח''כ) את הרכב אני יודע בכמה ניתן להשיג רכבים כאלה במצב לא רע בכלל (אם מחפשים טוב), נראה אם תהיה לי הצעה, במכירה אני לא מסתיר שום דבר על הרכב, מי שמתקשר אליי שומע שצריך להחליף בוקסות ועוד כמה דברים (יש מוכרים שאומרים את האמת :wink:) נראה לאן זה יתגלגל.

כרגע הרכב צריך צמיגים, ציריות ובוקסות, צמיגים יקבל בימים הקרובים, ציריות עוד שבועיים - ובוקסות אם ישאר אצלי אז בהמשך.

יש לי רק עוד שאלה שאני זקוק בה לדעתכם, הרכב כרגע הוא לכיף בלבד, לא כל יום אני נוסע ואם כן אז זה לסיבוב קצר בעיר, השאלה היא אם אחרי הרבה השקעה ובאסה שאני בכלל לא מנצל את ההשקעה בסופו של דבר אני אהנה מהרכב? התכנון שלי הוא להשאיר את הרכב אפילו אחרי צבא... בצבא הוא לא יסע אלה כנראה יעבור לידיי חבר, זה שמטפל לי ברכב כרגע ובסוף השירות יחזור אליי.

ואני בי''א, ככה שיש עוד הרבה זמן שאני יכול להשקיע ברכב, עכשיו חופש והתחלתי לעבוד ממש ובאמת כמעט ואין לי זמן להשקיע ברכב מלבד סופי שבוע, מצד שני אני גם לא נוסע בו מלבד סופי שבוע.

בסופו של דבר הנקודה היא שאני משקיע זמן, משקיע כסף (זמן = להשאר אפילו בלילות לעבוד על הרכב, ואת האמת זה בכיף. כסף = כל הכסף שאני מרוויח או יותר מדוייק 95 אחוז) ואני פשוט כרגע לא מקבל שום דבר בחזרה חוץ מלהתבאס שוב ושוב.

תודה רבה לכולם!

מצטער על זיבולי השכל, כנראה בסופו של דבר מי שיחליט מה לעשות זה רק אני ואני סתם מבלבל לכם במוח, כל מה שנאמר נקלט במוח!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...