Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב שיהיה מפנק ומהנה לנהיגה, רצוי גיר ידני.

אוטו שיהיה אמין יחסית אם אני אטפל בו טוב ולא אזניח.

שלא ישתה כמו שיכור, שישתה דלק בצורה סבירה

אפשרות לרכב מרכב רגיל ואפשרות גם לקטן יותר.

רצוי זריז

שיהיה יציב וישב טוב על הכביש (עם תוספת ג'אנטים בהמשך)

שיראה טוב ואם ישנה אפשרות גם שיהיה בו סאנרוף

הרבה דרישות ותקציב דל.

לגבי הגדלת תקציב אין אפשרות מכיוון שאני עוד מעט מתגייש ואין לי אפשרות ליותר.

אם יש מכונית כזאת שלפחות עונה על רוב הדרישות אני אשמח אם תיעצו לי עליה.

אני אוהב את הפיאט בראבו אבל פוחד להתקרב כי בדרך כלל קורעים את המכוניות האלה ואני מחפש רכב שלא יהווה כאב ראש בזמן השירות הצבאי

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מציע (למרות החששות הנכונים שלך, גם יהיה קשה וארוך למצוא אחד טוב)

בראבו

106 XSI או אולי אפילו XS שעם קצת תוספות תראה יפה מאוד, שנתון גבוה יותר מאשר XSI אך קצת פחות כוח.

התקציב לא מאפשר הרבה אפשרויות אבל תוכל לחפש גם לדעתי

פונטו או איביזה נחמדה.

פורסם

פונטו אני לא אוהב אבל איביזה מהצורה של הדור שני לא כל כך נראת לי

בינתיים עדיפות לבראבו למרות שאני חושש וגם ב20 אין הרבה למכירה כולם רוצים מעל ומעבר למחירון

אשמח להצעות או המלצות נוספות

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לאנצ'ה דדרה 97 מחירון 20 K....

חלקים של טמפרה אין בעיה למצוא

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

סיוויק ידני ('שפיץ' או 92)

קורולה ידני.

הייתי בעלים של שתיהן (סיוויק וקורולה 93, שמורות וידניות). אני יודע על מה אני ממליץ.

פורסם

לגבי שנתון רצוי שיהיה 94+

תודה על העזרה, אם למישהו ידוע על בראבו עד 20K במצב מצוין עם קילומטראז' נמוך ידנית שלא עברה התעללויות ויד עד 3 אני אשמח לדעת תודה מראש

פורסם

שלום,

הדרישות שלך מהרכב שאתה מחפש הן לא כ"כ הגיוניות במסגרת התקציב שהצבת לך. something has go to give...

הצעתי בעבר למישהו שחיפש עם קריטריונים דומים, לשקול רובר 214 (בהנחה שהגרסה העגולה נכנסת בתקציב שלך - לא בדקתי). תבצע חיפוש להודעות שלי ולרובר, ותראה מה לדעתי החסרונות (לא אמין כמו פיאט) ומה היתרונות (כיף, מראה, סאן-רוף, ג'אנטים, נסיעה ונהיגה - ובעצם כמעט כל מה שביקשת).

בהצלחה בהגשמה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
גולף gti מנוע 1.8 (הדגמים הישנים)

, 130 כ"ס , 17 קג"מ מומנט , 960 קילו , נראית מצויין , סנרוף, ג'נטים ,3 דלתות , שילדה מצויינת

סחטיין על ההצעה. באמת מקורית וטובה. אני בספק אם יש אחת כזו שהיא "במצב מצוין עם קילומטראז' נמוך ידנית שלא עברה התעללויות ויד עד 3", כמובן. למעשה אני בספק אם יש יותר מבודדות שעדיין נוסעות - ואלה כמובן לא תעלינה 20K, אלא יותר כמו כפול :-P. עדיין, הצעה יפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תקציב מאוד דל...

כרגע לא עולה לי לראש מכונית בדרישות שלך בתקציב הנ"ל אבל אולי אני יכתוב בהמשך ...

אם אין לך עצה בישבילו למה רשמת הודעה? :?

לאיציק- כמה אקזמלרים כאלו אתה מכיר? ועוד למכירה?

אכן הצעה מעניינת אבל לא ריאלית בעליל.

אופק.

• תוכן חדש...