Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי כנראה חודש הבא מוכרת את המזדה 6, המטרה היא לקנות רכב קטן סגנון יאריס סריון פביה וכ"ו.

מנוע עד 1600

גיר אוטומט חובה

רכב חדש מהחברה כמובן

עד 110,000 ש"ח.

חשוב תחזוקה זולה (אמינות ודלק) ונוחות סבירה

היאריס (החדשה) נופלת בגלל מחיר של 110 אלף לגרסה הבסיסית וזה מחיר ללא אגרות!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוזוקי סוויפט או פזו 206

207 תצא רק עוד שנה לארץ

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

השנה מגיעות הרבה קטנות לארץ (סויפט, מיקרה, קליאו, פונטו, יאריס...)

כדאי לראות בין הסוכנויות ולהשוות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טויוטה יאירס החדשה, דייהטסו סיריון. אמינות חסכוניות ויפות.

***. מה עם הדייהטסו.טויוטה איגו החדשה אמרו שאולי יתחילו למכור אותה בארץ למישהו יש מושג?

פורסם

היאריס נופלת

המחיר שלה בחבילה הבסיסית זה 110 לפני אגרות, ומשיחה עם סוכן שאני מכיר הוא טוען למכות בגיר הרובוטי

in the face

with a chair

פורסם

גש וסוכנות ובצע נסיעות מבחן על הסוזוקי סוויפט החדשה, דיהטסו סיריון. בדוק לגבי הפונטו החדשה, מתי היא מגיעה ומה המחירים.

פורסם

המיקרה או הסוויפט, בשתיהן מקבלים הרבה בשביל מעט כסף (יחסית).

גם הגראנדה פונטו אופציה אם לאמא שלך אין דעות קדומות על איטלקיות (כמו אמא שלי למשל)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אמא שלי נגד צרפתיות ולא מחבבת את הפונטו

האמת שיש לה ניסיון טוב עם השרייד שנת 92, לכן יש לה משיכה מסויימת לסריון.

צריך נסיעת מבחן לראות איך הפלסטיקה הפנימית ואיך הנוחות של הדבר הזה, מה שחשוב לי אישית זה המזגן!

in the face

with a chair

פורסם

הייתי בודק אם נשארו עדיין 206 חדשות.

אפילו באוטו', מעדיף אותה על הקטנות החדשות.

אהה אבל אמא שלך לא אוהבת צרפתי, אז לא בטוח שכדאי...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

האמת לא נהגתי על היאריס, אני פשוט מכיר סוכן של טויוטה והוא אמר לי שבמסגרת ההשתלמות שהם קיבלו על היאריס החדשה כנראה סופר להם על הגיר שההעברות שלו לא נעימות ומניסיון אישי אף גיר אוטומט לא מעביר חלק. זה כמובן מידע שלא יגיע ללקוח.

האמת בלי קשר לגיר, היאיריס יקרה בצורה מפחידה מידי ואני לא רואה שום הצדקה לקנות אותה

in the face

with a chair

פורסם

בקשר למכות בגיר,יכל להיות שפשוט ככה עובד הגיר ומי שנוהג בו בפעם הראשונה חושב שאלו הן מכות כי משהו מקולקל בגיר

הכל יחסי בעולם...

פורסם
האמת לא נהגתי על היאריס, אני פשוט מכיר סוכן של טויוטה והוא אמר לי שבמסגרת ההשתלמות שהם קיבלו על היאריס החדשה כנראה סופר להם על הגיר שההעברות שלו לא נעימות ומניסיון אישי אף גיר אוטומט לא מעביר חלק. זה כמובן מידע שלא יגיע ללקוח.

האוטומט שמותקן ביאריס שונה מהאוטומטיות הנפוצות. זהו גיר רובוטי, שלמעשה פועל כמו גיר ידני, אבל בלי צורך/יכולת של הנהג לשלוט על ההעברות, כשמה של התיבה - סוג של רובוט עושה את זה, בתוך התיבה עצמה כמובן, לא רובוט שמחזיק את ידית ההילוכים הרגילה... :wink: .

כתוצאה מכך ההעברה היא בערך כמו של נהג מיומן טיפוסי, מה שגורם לקפיצות קטנות מדי פעם, במיוחד כשהנהג לוחץ על הגז בזמן ההעברה. לכן, אם גיר אוטומטי רגיל נותן לך תחושה לא טובה בההעברות כדאי לך להתרחק מהיאריס, לא שנראה שהיית קרוב אליה יותר מדיי...

• תוכן חדש...