Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לצביקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנצל את שרשור הקוקיה הזה ע"מ לאחל מזל טוב לחברי הפורום שיחגגו יום הולדת היום בהמשך החודש , ומאוחר יותר השנה.

אני יודע שזה מה שצביקה היה רוצה :

אז מזל טוב ל

R.L, $DRAGSTER$, >, -D4wN-, 205GTI, 318m, 777, 98civic, =DJ Shadow=, a.c, aa123, אבי 12, אבי007, אבי38, אביעד, Accent, דני זומרשטיין, אנטיזחן , גיא מ,., איציק ט, Aggi, גל1, Alfa164, Alon_A, amit20, amitt, amksky, ariebz, asa160, asher_al, AssafO, avihai_r, avipel, avivv, AWAW, גולדה תמיר , ברק70 Badi_Mami, barak205, barak4*4, , BG41, BIGBADH, BigMak, bkantor, Blue Jay, BLUE-R, BMW, bmw ricer, boxer 19, C!rCa, cars, chevy-man, chico, CivicNos, cool, cuda70, חוליו איגלסיאס , DANI, , davidmzr, dj-uri, DJPOWER, dodo19, don kiloumenatti, doron.simanor, dr_orlick, נהגת שודים, eddi, יניב_ה, eladbe, Elad_M, elc, elif744, יפתח , יעקב סימל , Evilized, יוסי אשכנזי, FiatBravo, fizban, f_yehuda, gabso, gal3333, gal_shirin, gibsonlp, gil1985, gilcom, gilgil, GL-10, gluk, golf v6, grbil1, green monster, gti1980, GTRacer7, GuyLa, guy_d, haim, hans, hc2, HFturbo, h_s2000, לארק, מנחם קליין, ליבמן , מידן_מל, ליאור פרחי, מינימן , Ino, inonlevy, itavl, Itay007, itaysamurai, itzik901, itziks00, מתן, משה007, james jones, Jeka, jink, JLo RULZZZ, Johava, johny, kanfi, kazaabubu, kitesite,, kofiko, lanosforce, LEGACY 1.8, leon2, levil, Libetz, lior_baruch, Liran xsi, Lotus Omega, LotusElise, M.B, maatrixx, mark_l, matan_j, max132, McL, meir_gi, mercedes 350 slc, MGA, Mi16, michaelsko, mickael007, MINI MATAN, mr.bigglesworth, mr.galant, MSL, Murik, MustardMan32, MX-5, N.Y, naor_sa, סלבו, NIKIG, ninja, nivo, noamk, סופר סתם, פיאט 128 sl, ofir_b, ofurst, עמרי_, Opel Astra GSI, Or Segal, oren157, oron70, ow-polo, ozio, ערן.מ, pasparto, peter, PMP, quiksilver, RAFIZ, raid5, Rallyer, ran, ran055, RAN2006, raptor, Raz323F, RazorJunior, RED CARS, red dragon, Refael Azi, Rieno, roi, ronenlev, rotemsrr, roytech, RS, ruby, sagi, sassi81, Scylla, sharoniko, shaulyb, shay_re, SimonLTZ, sk, snowbol, Spring2005, Starlet16v, stio, StReeT RaCeR, Syoma, TAHAR, taly911, tamirmal, The Driver, TheGreatCat, TheHunter88, tisan4us, tolik7, topxri, tsachi1, Tvr_speed_12, type3, TyphooN, Uber Scorpion, udi, שי .מ., שטנגה, שלומי, , ultras_monkeys, ULY, umardekar, תורשי , V8_וחצי , valery, Vertigo, vipersvcd, Volk, Volkswagen, volvo 240, vrs, YAIR TAMIR, yehuda-k, Yellow-Boy, yosi cadillac, yuvk, zame, ZaRziR, zost, zvir, z_c, הארי 007, צביקה., רנו, רנו4, רנזי, רם חובק עולם, קובי .וNinTai, orenoren23, dansub, Arik_L , guy244 , ultra , Getz22, eitan1983 טומי , sharonm3 , אריק קפונטו , gadik6 , TazZz , Stas_KIA Robert, efi4*4 , muikef106rally , pinninfarina,

כולכם בממוצע בני 12.7 , שנה הבאה בר מצווה! :multi:

נ.ב - מדהים שבפורום של כמעט 20 אלף חברים רשומים , אף אחד לא בחר בניק "קקה" , סתם נקודה למחשבה.

GOT סחוג?

פורסם

צביקה!!! לפיצקלך יש יום הולדת!!!

בן 18 ועוד טיפ טיפה הילד 0002005C.gif

צביקה!!!

זה לא שם זה מוסד!!!

אתה איש טוב ומגיע לך רק טוב!!!

אני רוצה לאחל לך מכול הלב בריאות!

והרבה פרנסה טובה!!! וכמובן שיהיה

הכי טוב שיש.

מכול הלב ידידך בני ל . בלי לקלל

כוס-אמק!!!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

צביקה מזל טוב!!!:smilecolr

שתזכה לטפל בעוד 120 טריליון דיזות ומצופים, אטמי פקק וכפכפים (לא מצאתי חרוז, סורי)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה רק אני, או שבפרופיל של צביקה כתוב שיום ההולדת שלו בכלל בספטמבר???
טוב אם כולם כותבים, כנראה זה נכון...

אז מזל טוב צביקה!

ואיזה שכן אהיה, אם אבוא ביידים ריקות? אי לכך ובהתאם לזאת, קבל:

carburator.jpg

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

צביקה - בשבילי הכוכב זה אתה !

עד מאה כ-20!

תודה על הכל

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם

תודה לכל המברכים, כפי שבוודאי הבחנתם, יום ההולדת שלי, חל בספטמבר ב13/9, לכן הקדמתם קצת!

בקשר למינוי הלא רשמי שלי למנהל ימי הולדת, אני מנהל זאת בהתנדבות ובכף , כי אני אוהב את כולכם!

ולגוני (גון דיר) קרעת לי את הלב עם התמונה של הקרבורטורים סולקס לפזו 404 השרופים, מי הרוצח בדם קר(או דם חם) ששרף אותם?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תודה לכל המברכים, כפי שבוודאי הבחנתם, יום ההולדת שלי, חל בספטמבר ב13/9, לכן הקדמתם קצת!
אה הא! בטח שמר היה משועמם...

אבל יפה לראות כמה ברכות קיבלת...

ולגוני (גון דיר) קרעת לי את הלב עם התמונה של הקרבורטורים סולקס לפזו 404 השרופים, מי הרוצח בדם קר(או דם חם) ששרף אותם?!

בברכה

צביקה

הרוצח? גוגל יודע...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

צביקה היקר, יום לא-הולדת שמח!!

דיר באלאק אתה לא בא מחר לאשדוד..!

:-o

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
ב13/9,

אין בעיה, אני הוא זה שיעלה הודעת ברכה בתאריך הזה!

צביקה, לא לשכוח לבוא למפגש פיאט הקרוב בסוף החודש!

פורסם

בקצב של ההודעות השירשור ישאר פתוח עד היום הולדת של צביקה ונצטרך לחזור על הברכות,לכן אנשים יש לכם עד ה 13/9 לכתוב ברכה מקורית שכוללת את השם צביקה,קרבורטור\ים,ולמה לא K-44:-D .

שב"ש רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...