Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כמה דברים לגבי מגבר של חברת prosound 900W.. 4 ערוצים..

שתי מגברים כאלה יכולים להחזיק מערכת של 4 רמקולים וסאב?.

הוא מוציא יותר מרדיו דיסק של jvc?

בכמה שווה לקנות את המגבר הזה יד שניה?

פורסם

אחי, אל תתקרב! למגבר הזה!

חלש כמו רדיודיסק ושלא נדבר על יד שניה... יש סיבה שמישהו מוכר אותו..

ואל תאמין למי שרושם בפרסומת: "מגבר חייה!! הרים לי סאב 1000 וואט" חרא של מגבר וחרא של חברה... אם אתה רוצה מגבר 4 ערוצים טוב אז פנה אליי בפרטי...

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

האדום הזה?

הוא טיפה חזק יותר מהגברה של ר"ד

[30-35RMS*4]למיטב זיכרוני לא תומך בגישור,בעל קרוס 2 מצבים בסיסי ולוקה בחסר.

עד 100 שקלים ובהנחה ואתה מתכוון להגביר איתו 4 רמקולים סטנדרטים ואתה רוצה טיפה יותר ממה שHU מסוגל לייצר,הוא שווה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תלוי לאיזה מהמגברים אתה מתכוון..

יש אדום וממש פיצי ולא ממש הייתי משתמש במילה "מגבר" כשמדברים עליו..

השני הוא כבר מגבר טיפה יותר נורמלי בגודל הוא מגביר "סביר" לסאב חלש ורמקולים בסיסים הוא כן ניתן לגישור ועדיין לא שווה השקעה כספית גדולה..

למי שזוכר אני בעבר הפעלתי בעזרת מגבר כזה סאב 305C וזוג רמקולים והוא שרד

:wink:

פורסם

המגבר הראשון שלי היה המגבר האדום הזה... חיברתי אליו סאב 12" 175 RMS וכל פעם שהייתי מגביר טיפה היה נכנס לפרוטקשן.

אחרי זה חיברתי אליו רמקולים 6X9 ובווליום גבוה עדיין הוא היה נכנס לפרוטקשן!

בקיצור אם אתה מחפש ערכת "פרוטקשן" אתה יכול לקנות את המגבר בכיף!

אם אתה מחפש משהו שיגביר לך את המערכת תחפש משהו אחר לא חסר מגברים זולים שמתפקדים...

פורסם

אולי תקנה אותו ב10 שקל, תשרוף אותו ותעלה וידאו לאתר?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אנשים תודה על התגובות.. אבל בעקרון מה שאני רוצה זה להחזיק 4 רמקולים 6.5.. רוצה שיקבלו קצת יותר ממה שהמערכת מסוגלת לתת...הוא מספיק בשביל זה?..

פורסם
אנשים תודה על התגובות.. אבל בעקרון מה שאני רוצה זה להחזיק 4 רמקולים 6.5.. רוצה שיקבלו קצת יותר ממה שהמערכת מסוגלת לתת...הוא מספיק בשביל זה?..

אם אתה קונה אותו ב 100 ש"ח אז שווה. גג 150. לא יותר.

שמעתי את המגבר הנ"ל מגביר סאב של 120 RMS וקומפוננט של MIK והוא נשמע בסדר גמור.

פורסם

למה של תשים 400 שקל ותקנה פלטינום חמוד? http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=92

באמת אחלה מגבר וסמוך עלי שעם הזמן יבוא לך להביא איזה סאב קטן ואיזה קומפוננט והמגבר הזה הכי מתאים לזה מבין המגברים הזולים... (בתקציב של עד 400)

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
למה של תשים 400 שקל ותקנה פלטינום חמוד? http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=92

באמת אחלה מגבר וסמוך עלי שעם הזמן יבוא לך להביא איזה סאב קטן ואיזה קומפוננט והמגבר הזה הכי מתאים לזה מבין המגברים הזולים... (בתקציב של עד 400)

כמו שאומרים "מהזבל אל הזבל"

אם אתה רוצה מגבר טוב שיחזיק לך 4 רמקולים אני מוכר אחד שמוציא 30 RMS לערוץ של מק אודיו אני יכול למכור לך אותו ב300 שקל.

פורסם

מה אתה מבלבל בשכל? הפלטינום הוא המגבר הכי טוב בתקציב הנ"ל. וסמוך עליי שעם הפלטינום אתה יכול להגביר בכיף סאב ורמקולים מבלי לדאוג שעוד שניה המגבר נכנס לפרוטקשן. יש לי חבר שחיבר למגבר הזה סאב פיוניר 305C ורמקולים של פיוניר 260W ושמעו מצויין (הכל יחסית)..אני רוצה לראות את הפרוסאונד מזיז סאב כזה..

ויש סיבה שמקומות כמו טומקאר ופומפה ועוד הרבה מוכרים אותו וגם נותנים אחריות שנה..

חוץ מאתרי פומביות ובאסטות בשוק בדואי אף אחד לא מתקרב לפרוסאונד..

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
מה אתה מבלבל בשכל? הפלטינום הוא המגבר הכי טוב בתקציב הנ"ל. וסמוך עליי שעם הפלטינום אתה יכול להגביר בכיף סאב ורמקולים מבלי לדאוג שעוד שניה המגבר נכנס לפרוטקשן. יש לי חבר שחיבר למגבר הזה סאב פיוניר 305C ורמקולים של פיוניר 260W ושמעו מצויין (הכל יחסית)..אני רוצה לראות את הפרוסאונד מזיז סאב כזה..

ויש סיבה שמקומות כמו טומקאר ופומפה ועוד הרבה מוכרים אותו וגם נותנים אחריות שנה..

חוץ מאתרי פומביות ובאסטות בשוק בדואי אף אחד לא מתקרב לפרוסאונד..

תתחיל להכין סרטון בו הסאב זז..

קודם כל הסאב הזה של פיוניר הוא 400 RMS..

דבר שני ההצהרות של המגבר הזה בכלל אבל בכלל לא נכונות זאת עוד סיבה למה לא צריך לסמוך על מגבר כמו זה.. יאללה תביא לי מגבר שמוציא 250 RMS ליציאה.. אם המגבר הזה באמת מוציא כל כך הרבה ביציאה הוא יכול להגביר רביעיית CVR...

דבר שלישי מבחינת היגיון אין דבר כזה 250 רמס ליציאה במגבר שעלותו רק 400 שקל.

דבר רביעי הדבר היחיד שיודע לעשות המגבר הזה עם סאב + 2 רמקולים זה להיכנס לפרוטקשיין.. אני יש לי מגבר של LIGHTNING AUDIO S4.300 ויש עליו סאב ורמקולים אחוריים והוא נכנס לפרוטקשיין אז אל תסמוך כל כך על המגבר הזה.

בלשון המעטה"המגבר הזה בינוני-..בירידת 90 מעלות.

ותאמין לי מבחינתי אם החברה הזאת משקרת בהצהרות הוא עוד יותר גרוע מהפרו סאונד וזה בשבילי..

פורסם
תתחיל להכין סרטון בו הסאב זז..

קודם כל הסאב הזה של פיוניר הוא 400 RMS..

דבר שני ההצהרות של המגבר הזה בכלל אבל בכלל לא נכונות זאת עוד סיבה למה לא צריך לסמוך על מגבר כמו זה.. יאללה תביא לי מגבר שמוציא 250 RMS ליציאה.. אם המגבר הזה באמת מוציא כל כך הרבה ביציאה הוא יכול להגביר רביעיית CVR...

דבר שלישי מבחינת היגיון אין דבר כזה 250 רמס ליציאה במגבר שעלותו רק 400 שקל.

..

amirrr היקר. אני מסכים איתך שזה מגבר לא משהו..אבל - הוא לא מוצהר כ 250 רמס ליציאה, תראה עוד פעם בקישור שנתנו פה - רשום שם 50 רמס ליציאה, והבחור צודק לגבי המחיר- ב400 ש"ח אתה לא תמצא משהו יותר טוב מזה (חדש), וכן , הוא כן מזיז סאב וזוג קומפוננטים.! ועם אצלך הS300.4 שלך וכל המ"ע הגנובה שלך לא מכוונת ולא מחוברת טוב זה לא אומר שלכולם יהיה בעיות עם מגבר אחר בכלל - באמת לא הבנתי מה רצית להגיד בהשוואה הזו? אני ראיתי את הזבל סיני הזה בפעולה - ותאמין לי הוא אחד המגברים המוצלחים מכל הזבל שמוכרים עד 400 ש"ח.

בברכה.

פורסם

הסאב הוא לא 400 RMS באמת הוא יותר בכיוון של 300 והוא מאד נציל.. יש לשכן שלי את הסאב הנ"ל על זיוף של בוס BA2900 והוא עובד אחלה על 2 יציאות!

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...