Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בראשים למקדחה הדומים לתמונה המצורפת.

האם ראשים אלה מתאימים לעבודת ליטוש (עד דרגה מסויימת) על פח או ששומר נפשו ירחק?

Dremel_Sanding_Grinding_Bit_Set_686.jpg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תקנה כבר את כל הערכה של דרמל, זה טוב לליטוש, חריטה ועוד. מומלץ מאוד, בעצם חובה לכל אדם בעל ידים ימניות ודימיון פורה.

haters will hate

פורסם

תודה. במחירים שהערכות האלה מוצעות באי-ביי... נראה מפתה.

מה לגבי ראשים מחברה עלומת-שם (מה שמגלים ב-ACE וכדומה)?

זה, למשל?

http://cgi.ebay.com/Lot-20-GRINDER-STONES-5pc-SET-1-8in-Fits-Dremel-Tool_W0QQitemZ6060573728QQcategoryZ79703QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המחיר הרבה יותר זול אבל החומרים מהם עשויים הראשים בדרך כלל הרבה פחות טובים מהחומרים של הראשים של דראמל

ממליץ בחופ על הדרמל,אחלה כלי עבודה בישביל עבודות קטנות

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

הרבה ראשים מעולים מיוצרים דווקא בארץ במפעל "גמל" בקיבוץ שריד...

קניתי באה"ב לחבר שלי ראש ליטוש יהלום עבור הדרמל - ובסוף התברר כי מיוצר ליד הבית שלו :oops:

פורסם

כל מוצרי "גמל" מומלצים מאוד.

יש להם מבחר ענק של כל מיני ראשים, אבנים, יהלומים, גומי, וידיא.

לא יודע אם יש את כל המבחר במפעל, נסה להשיג קטלוג שלהם.

• תוכן חדש...