Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק היום החלפתי זוג במידה הזאת ב 580 ש"ח של TOPSTAR כולל החלפה , ממש לא רציתי

אותם אבל זה היה או זה או מישלן ב 1000 ש"ח .

ההעדפה שלי היתה ורדנשטיין כמו שהיו וכמו שתמיד קניתי אבל לא היה ובדופן הצמיג שהיה ישן היה חור די גדול .

אולי אני מדמיין אבל האוטו לא יושב טוב כמו על הישנים , לפי המחירים פה אני מבין שיכולתי לקבל 2 יוקהומה באותו מחיר כולל עבודה ? בכמה עבדו עליי ?

הם היו המלצה של המוסכניק ואני עכשיו מצטער שלא לקחתי סיכון והמשכתי איתם הביתה לבדוק באינטרנט ואחר כך לאוטו דיפו .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

טחן לך את הצורה.

290 שקל לצמיג גרוע כמו ה-TOPSTAR זה המון. TREADWARE 400, ועם זה לא מבריק באורך חיים מופלג.

במחיר הזה ניתן להשיג כמעט את כל צמיגי הכביש הסבירים (TOURING) של היצרנים המוכרים (קונטי,קלבר,גודייר,פירלי,דנלופ, בטח ובטח יוקו/קומהו).

פורסם

אם אני אנסה לרכז את ההמלצות שראיתי פה ושם עד כה, הרשימה היא כזאת:

Dunlop Sport SP-01

Goodyear F1 GS-D2 (ולא D3)

הרבה ממליצים פה בפורום על הפאלקן 512

ונתקלתי גם במישלין Pilot Exatlo A/S שכנראה קיים במידה הזאת, אבל אין לי הרבה אינפורמציה עליו

מה שחסר עכשיו זה "לסדר" אותם לפי סדר - מי יותר טוב, מי יותר יקר, ומי בכלל לא זמין ונרשם בטעות...

ניר

כמו שעמיתי, ניר ביקש, אם תוכלו בבקשה לעשות לנו סדר בראש (בתוספת הצמיג GOODYEAR D3). תוספת של מחיר משוער ומקום מומלץ לרכישה (אני מהמרכז, לא יודע לגבי ניר) יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

אני החלפתי לרביעיה של גודייר אקסלנס, אחלה צמיג.. אוחז מעולה גם ברטוב וגם ביבש.

http://eu.goodyear.com/uk_en/tires/repository/Excellence/index.jsp

המינוס היחיד בצמיגים האלה הוא השחיקה המהירה, אם אני לא טועה אז 240 או 260.

ועוד מינוס הוא שהדגם לא כ"כ מוכר, לפחות לא באתרים הגדולים בחו"ל.

בקיצור אחלה צמיג, ואפשר למצוא אותם טריים עם תאריך יצור של חודש לפני בהרבה פנצ'ריות.

מתן.

פורסם

אני מציע שתבצע סקר שוק לראות איזה צמיגים קיימים במלאי הפנצ'ריות הנחמדות. לעניות דעתי פרט ל512 שהביקורות לגביו חצויות למרוצים ומאוכזבים, גם SP01 כבר לא ניתן להשיג ובטח שלא גודייר F1 למידה הזאת.

ככה שכל השרשור הזה די חסר תכלית.

פורסם

אתה יודע שכמעט חצי מה-30 דגמים האלו לא מייבאים לארץ?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גם SP01 כבר לא ניתן להשיג .

ממתי זה ? הצמיגים שלי בני קצת למעלה מחצי שנה - לא זכור לי שהייתה בעייה קיומית בהשגתם

פורסם

טוב אז ככה :

הפנצריה שקניתי בה את הצמיגים הראשונים הסכימה להחזיר את הכסף , אמרתי תודה רבה יפה כמה פעמים , לפי דעתי כל הכבוד על השירות הזה .

כיון שהייתי צריך להחזיר את הצמיגים דחוף אפילו עדיף באותו יום כדי לא לעצבן יותר מדי לא יכולתי לחכות הרבה :

בצמיגי בזק אמרו 800 על זוג דנלופ SP01 אבל נשמע לי מוזר כי הם אמרו משהו דנלופ דיאגנוס SP01 ולא דנלופ ספורט SP01 , אולי זה היה אותו דבר אבל לא הייתי בטוח וגם לא יכולתי לראות אותם , תאריך וכו' וגם לוקח יום לפחות להביא .

אז עשיתי מה שכל הדיוט מצוי עושה ...

קניתי בסוף במקום אחר קלבר HP2 כמו ששמר קנה רק מתוצרת צרפת .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

באווירת יאוש מה אני מעדכן פה על מצב החיפושים (שלי לפחות)...

בהמשך להמלצת שמר, יצאתי למרדף אחר ה-Dunlop SP-01...

לצערי הרב לא הצלחתי למצוא אותו זמין במלאי, וכל מי ששאלתי והבין על מה אני מדבר בירר ואמר שאין אותו כרגע ליבואן בכלל (ונתעלם מההוא שטען שאין בכלל כזה דגם וסתם המצאתי שם...).

אף אחד גם לא ידע להגיד לי מתי אולי יהיה שוב במלאי...

לגבי הפאלקן 512 שזוכה פה לביקורות טובות (בהסתייגויות קלות על אחיזה ברטוב), ואמור להיות די נפוץ וזמין במידה הנ"ל, לצערי ה"טרי" ביותר שהצלחתי למצוא היה משבוע 24 של 2005, שזה בערך... שנה!

ונכון שצמיג בן שנה עוד עושה את העבודה, אבל כבר רבות נטחנה פה הסוגייה, ובכלל לא ברור לי למה צמיג שאמור להיות די פופולרי מגיע לשנה וותק (יכול להיות שהיבואן ממש הגזים ביבוא שנה שעברה...?)

ולפני שתתקיפו ב-"למה לא ניסית אצל..." אז ניסיתי אצל:

אנטון

היפר צמיג (בסגולה)

שואף (ההוא עם המחירון באתר)

כחלון (אחד מהם...)

ועוד כמה פנצ'ריות שקרובות לי לבית, לעבודה, וכדומה...

ורציתי לנסות גם את פורטל בת"א, אבל הטלפון שלהם כל הזמן מצלצל תפוס (גם באמצע הלילה...)

אז אם מישהו שומע על איזה SP-01 או פאלקן 512 טרי באיזור המרכז/השרון, עשו טובה, ושתפו אותנו :-)

וגם אם רחוק יותר, בעצם...

תודה,

ניר

• תוכן חדש...