Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רובר 200, ואני צריך להחליף כבלי הצתה...האוטו קופץ והמוסך קבע חד משמעי שזה הכבלים..

האם זה משנה אם זה כבל מקורי או תחליפי.? אני בטוח שזה משנה אבל האם זה ממש משנה?

רכשתי כבל תחליפי שמיוצר בארה"ב, ברח לי שם החברה...דיי מוכרת... (125 ש"ח) BS או משהו כזה.

המוסכניק שלי אמר לי שאי אפשר לשים באוטו הזה כבל תחליפי, היתה לו רובר והוא ניסה 2 סוגים של כבלים תחליפיים ולא הצליח לבסוף שם מקורי והכל הסתדר...

השאלה היא האם הוא סתם מבלבל בשכל או שבאמת לא ניתן לשים באוטו הזה כבל תחליפי?

כבל מקורי יקר פי 5 עולה 458 ש"ח לפני מע"מ לעומת תחליפי 125 ש"ח כולל מע"מ!:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

BS אלו הם ראשי תיבות של חברת ביתן ספארק היושבת לה בארץ הקודש.

היו מספר שרשורים על איכות הכבלים שלהם והמסקנה הסופית הייתה שהם פשוט זבל של כבלים.

חוטי הצתה חדשים ומקוריים הם לרוב לא עסק כל-כך יקר (במיוחד בהתחשב בעובדה שמחליפים אותם כל כמה שנים טובות) והם בוודאות הכי טובים ומתאימים לרכב שלך.

ההבדל הכי מהותי וחשוב בין חוטי הצתה מקוריים ותחליפיים הוא בהתנגדות שלהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר,

שאלה קטנה...

כשאתה אומר זבל או קרא לזה התנגדות, אני לא מבין בזה כלכך

אבל איך זה מתבטא שהכבל זבל? שחייו קצרים יותר? במקום 6 שנים שנתיים? או איך?

או שמההתחלה זה יהיה רע? והאוטו לא יסחוב..? ויקפוץ?

הערה קטנה: הכבל עצמו מיוצר בארה"ב..ומורכב בארץ הקודש! (אני מכיר מישהו שעובד במפעל):)

פורסם

אני חושב שמישהו מהפורום (אולי זה היה אפילו איציק נ.?) בדק את ההתנגדות של החוטים ומצא התנגדות גבוהה ולא אחידה בחוטים חדשים מתוצרת החברה.

אולי היה עוד משהו, לא זוכר כרגע.

שוב, המלצתי לך על מקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני כמה ימים הייתי בחנות חלפים, שם ראיתי כבלים של BS על הכבל עצמו היה רשום בוש.

שאלתי את המוכר הוא אמר לי שזה כבל של בוש ורק מרכיבים אותו בארץ.

הם עלו 70 ש"ח נראה לי, אבל שמעתי שאפשר להשיג גם ב 40. לא קניתי בסוף אז אני לא יודע אם הם חרא

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
לפני כמה ימים הייתי בחנות חלפים, שם ראיתי כבלים של BS על הכבל עצמו היה רשום בוש.

שאלתי את המוכר הוא אמר לי שזה כבל של בוש ורק מרכיבים אותו בארץ.

הם עלו 70 ש"ח נראה לי, אבל שמעתי שאפשר להשיג גם ב 40. לא קניתי בסוף אז אני לא יודע אם הם חרא

איפה ראית את זה בדיוק? אשמח לדעת איפה....כי בת"א גם הפרסי וגם צנטרל וכל החברה הציעו לי מחירים גבוהים בהרבה...חוץ מזה אלו שקניתי הם לא BOSH...

הכבל שראית איך אתה יודע שזה BS?

פורסם
איפה ראית את זה בדיוק? אשמח לדעת איפה....כי בת"א גם הפרסי וגם צנטרל וכל החברה הציעו לי מחירים גבוהים בהרבה...חוץ מזה אלו שקניתי הם לא BOSH...

הכבל שראית איך אתה יודע שזה BS?

אני הייתי אחד הנפגעים מ BS

ראו שרשור!!!

אם אין מקורי לך על BERU-קניתי בסוכנות ברנקוביץ את לונדנר בחולון ב 95 ש"ח !!!(הנחת מוסך)

ל BS התנגדות גבוהה- לדברי חשמלאי זה גם עלול לדפוק את מודולי ההצתה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

zvir

איך בדיוק נפגעת? ובבקשה ממך יש לך אולי פרטים מאיפה אני יכול לקנות את החברה שהצעת? לכל חנות חלפים יש אותה? ורציתי לברר אם הם מייצרים לרכב שלי, אולי יש לך טלפון של מישהו שמוכר אותם אפילו מאיפה שאתה קנית?

אתה אומר שהנזק מBS יהיה ישיר.??

כי בינתיים הורכבו היום, הם בסדר גמור...הרכב מרגיש מצויין מאיץ טוב כמו שלא היה קודם...עם החוטים הקודמים...

הבעיה במקוריים כפי שציינתי זה המחיר הכלכך לא ריאלי שלהם...458 ש"ח לפני מע"מ...יחד עם מע"מ ונסיעה עד למורשה...יוצא 550 ש"ח.!!! לחוטים זה מטורף...

פורסם

ב 500 שקל אפשר לרכוש סט כבלים מקצועיים ברמה כגון ספליטפאייר\MSD\ ועוד.

אז למה ללכת למורשה? איפה ההיגיון פה?

אתה מרגיש שיפור עם ה BS בגלל שהיו לך לפני כבלים שסיימו את הקריירה שלהם.

תחליף עכשיו לסט איכותי ותראה את ההבדל.

פורסם
ב 500 שקל אפשר לרכוש סט כבלים מקצועיים ברמה כגון ספליטפאייר\MSD\ ועוד.

אז למה ללכת למורשה? איפה ההיגיון פה?

אתה מרגיש שיפור עם ה BS בגלל שהיו לך לפני כבלים שסיימו את הקריירה שלהם.

תחליף עכשיו לסט איכותי ותראה את ההבדל.

קנינו בארץ ספליטפאייר,מעולים משו עם סיליקון אני לא מבין גדול שמוריד את ההתנגדות.

הרכב מפיק ביצועים טובים במקצת לעומת העבר.

פורסם

אני חושב שנתתי את כל הפרטים : ברנקביץ את לונדנר חולון- חפש ב 144 את הטלפון שלהם

לBS יש התנגדות גבוהה- BERU מייצרים לפי הוראות יצרן- יש להם קטלוג מסודר . BS פשוט חותכים כבלים לפי המידה והאורך וזהו.

אל תקנה מקורי ב 500 , קנה ברו ב 100-120 והם הרבה הרבה יותר מדויקים וטובים.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

Zvir

תודה רבה, זה מה שאעשה...אני אקנה BERU חשבתי אולי אפשר בת"א.....מהפרסי או ממישהו..

אני אבדוק בכל אופן אתקשר מיד למי שהמלצת לי עליו..

לגבי כבלים של ספיטפייר, מאיפה אפשר לרכוש במחירים סבירים?

בתודה מראש,

דימה

פורסם

Zvir

איזה יופי...

חיפשתי בדפי זהב.....ונחש מה?:)

מצאתי:

ב. ברנקביץ את מ. לונדנר בע"מ (חלקי חילוף לרכב)

יצחק שדה 34 ת"א טלפון: 035371405

עכשיו אני אתקשר!

המון תודות!!!!!

עדכון מהשטח:

המזל הרע מכה בי, התקשרתי אליהם, תחילה הוא לא רצה לעזור לי כי אני לא מוסך או חנות אלא אדם פרטי והוא לא רצה...אח"כ שכנעתי אותו....הוא חיפש איתי יחד...מצא את הדגם...אמר לי שאין לו בארץ את הדגם הזה...במלאי...ביקשתי להזמין....ואז הוא אמר לי שגם זה אי אפשר?!:( אין BERU..

עוד הצעות? חברים..? אני רוצה משהו זול וטוב...לא מקורי ב550 ש"ח! זה כולה כבלים...

פורסם

אני מצטער שאני מקפיץ...פשוט השרת נפל אולי לא ראו את ההודעה...אנשים אני חייב עזרה..:(:(

אני לא יודע איזה כבלים לשים...מישהו יכול להמליץ על כבלי הצתה טובים? במחיר נורמלי? ?

בתודה מראש,

מצטער על ההקפצה.

פורסם

על מה אתם מדברים? היום קניתי כבלים של בוש אפורים לקסנטיה ב100 שקל בדיוק.

אה, היה שיפור מורגש משמעותית במשקל הארנק.

• תוכן חדש...