Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

7:40 מתאים לי. 7 אני קם, 7:30 יוצא, 7:40 נפגשים. אחלה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי... חזרתי ... ;)

יש חידושים: דבר ראשון אני מציג ביום שישי בארוע מטעם המועדון (PSI השולטים ;))... מה שאומר שאני חייב להיות ב-9:00 שם...

אני יוצא ב - 7:45 מחדרה, ההצעה המעניינת היא של מר BMW כמו שגם אני ציינתי בעבר, מתחם חוצות חדרה (הקניון איפה שמקדונלדס ומכון כושר פורמה וסמי בכיכר וכו' וכו'), כל המעוניין אני מנסה להכנס הרבה לפורום אבל לא יוצא ממש אז: 050-6423591 זה הפון שלי תתקשרו במידה ואתם מאחרים או מכל סיבה שהיא.

חיפאים: אתם מצתרפים אלינו בחדרה? אם כן: נק' המפגש כאמור, ממשיכים ישר בכביש 4 אחרי צומת המשטרה בחדרה (AKA "בורקס ללא הפסקה"), ישר עד הרמזור האחרון של חדרה (ר"ח ביאליק), פונים ימינה למתחם הקניות שם. (פלאפון למתקשים ולמסתבכים).

חדרתים והסביבה: שימו לב לשעה ולמיקום.

נתניה \ כפר יונה: מה איתכם מקובל תחנת דלק דור? או שמחייב עוד עצירה בדרך?

רעננה צפון \ מרכז: לכל המעוניין וגם CAR PIMP יש מצב שתחכה כבר באזור הכביש בסביבות 8:15 או לפני תלוי בתנועה, ותתקשר אלי בבוקר של יום שישי, אני מאמין שתשתלב בתנועה בלי בעיה.

לגבי צומת סיירים וכל השאר יש פלאפון תתקשרו תתארגנו תודיעו איפה אתם וכשתראו רכבת של רכבים תצתרפו.

תגיעו בהמוניכם יהיה ענק :-D .

אני אצור איתך קשר טלפונית באותו היום אם אני אראה שמסתדר לי להגיע בשעות האלו, אם אני רואה שלא מסתדר לי אני כבר אסע לבד.
פורסם

*כל זה נכון במידה ואתה מדבר על היציאה מירקונים*

במידה ונצא ב 7:45 נגיע בערך ברבע לתשע.

אופק.

פורסם
רעננה צפון \ מרכז: לכל המעוניין וגם CAR PIMP יש מצב שתחכה כבר באזור הכביש בסביבות 8:15 או לפני תלוי בתנועה, ותתקשר אלי בבוקר של יום שישי, אני מאמין שתשתלב בתנועה בלי בעיה.

אני אצור איתך קשר בבוקר...

אני אחכה בתחנת הדלק בצ.רעננה צפון.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אני אחכה בתחנת הסיירים...

באיזו שעה להיות שם? ואיך נזהה אתכם? יש הרבה מכוניות שנוסעות בגהה, וקצת מסובך לדעת איזו מהשיירה ואיזו לא :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני עדיין חושב אם לבוא או לא...

מצד אחד, יש לי לימודים ואין מי שיבוא איתי כי יש לימודים וחברי לא מוכנים לוותר עליהם.

מצד שני זה אירוע מטורף ש99 אחוז אני יהנה בו.

במקרה שאני יבוא, 7:40 בירקונים?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

בקיצור, שמישהו יקח את היוזמה ויעשה דביק עם 3 נקודות מפגש ויציאת שיירה מסודרת משם. נכון לרגע זה יש עוד 36 שעות לאירוע ואין מקומות מפגש מסודרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יוצא מבת-ים ב8:20 אולי אני אעבור דרך ראשל"צ ואז אצא קצת יותר מוקדם.

מי שיראה אותי בדרך שיצפצף, אני נוהג על ספינה בצבע זהב, אי אפשר לפספס.

haters will hate

פורסם

אוקיי בסופו של דבר נפגשים בירקונים בפ''ת בשעה 7:40, חניה של אייס! אני אולי אגיע טיפה מוקדם יותר.

יוצאים משם איך שיצא...

הלאה עצירה בסיירים, אנחנו באים לשם בשביל מישהו אבל כנראה יצטרפו עוד?

בכל מקרה פרט קל לזיהוי זה 2 אלפות ספרינט, כסופה ושחורה :) (שלי ושל הראל)

הפלאפון שלי 0506530914 בשביל כל אלה שמתכננים להגיע לירקונים, אם אתם מאחרים תנו צלצול ונראה מה לעשות...

להגיע בזמן שהכל יתנהל חלקלק!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...