Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציפור קטנה (וכחולה) לחשה לי שעדיף להיפגש אצל מאיר השתגע בגהה.

אין לי מושג איפה זה אז תגידו אם זה בסדר מבחינת כל הפתחתיקוואים והרושעיינים והסביבה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צומת ירקון ליד ה-ACE גם אפשרי - חניה ענקית...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אפשרי, תלוי באיזו שעה מדובר (לא בא לי להגיע מוקדם מדי)...

מגיע מאיזור המרכז, אפשר להיפגש בתנת דלק "הסיירים" על כביש 4 (אם לא יגיעו יותר מדי רכבים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ציפור קטנה (וכחולה) לחשה לי שעדיף להיפגש אצל מאיר השתגע בגהה.

אין לי מושג איפה זה אז תגידו אם זה בסדר מבחינת כל הפתחתיקוואים והרושעיינים והסביבה.

עזוב את הציפור, אנחנו נסתבך מלהגיע לשם... עדיף בירקונים (כל מי שגר בפ''ת והסביבה מכיר את המקום) גם אם זה יהיה רק אני, אתה ואיתי (שזה כבר מצויין) לפחות יהיה לנו נוח...

תחניה של אייס? בכיף.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לכל החברה החיפאים נראה לי הכי טוב להיפגש בחניה של מרכז הקונגרסים ומשם לצאת בשירה על כביש 4 לכיון אשדוד

מי שמעוניין לנסוע ואין לו מקום כנראה שיהיו לי 3 מקומות פנויים ברכב

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

מצטער על הזמן תגובה הייתי בהנג אובר :wink:

liranish , אלה שבאים מנתניה, לא צריכים לבוא לכביש החוף. אפשר לחכות אולי

בצומת בית ליד או משהו ומשם לנסוע בכביש 4.

לא יותר קל דרך כביש 4?

אם תרצו זה גם אפשרי מצדי...

אם ככה החברה מחדרה שימו לב שינוי כביש\מיקום מפגש!!!

חדרה - נפגשים בחוצות חדרה, (פורמה, אימפריה, סמי בכיכר וכ'ו).

נתניה - אין ממש איפה לעצור בכביש 4 אז בתחנת דלק אחרי בית ליד מצד ימין. (נוגע גם לכפר יונה).

אם תרצו נעצור בעוד מיקום לאסוף חברה מכ"ס\רעננה והאזור אפשרי גם במורשה (אלקו) יש שם מקום לתל אביבים והסביבה.

תרשמו מי מגיע... :wink:

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
אם תרצו נעצור בעוד מיקום לאסוף חברה מכ"ס\רעננה והאזור אפשרי גם במורשה (אלקו) יש שם מקום לתל אביבים והסביבה.

אשמח אם תהיה עצירה בצ.רעננה כדי שנוכל להצטרף לאחד מכם...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

ביינתיים אין אף תגובה נראה לי אני נוסע דרך כביש 4 ועוצר בנתניה עם חבר ואח"כ ישירות למקום...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
ביינתיים אין אף תגובה נראה לי אני נוסע דרך כביש 4 ועוצר בנתניה עם חבר ואח"כ ישירות למקום...

אני ככל הנראה אצא באותו היום או מכיוון צומת בני דרור או מרעננה, אני אצור קשר לקראת האירוע על מנת להודיע סופית.

פורסם
יש מצב שאני עובר דרך ב"ש לאסוף 2 חברים, אולי יהיה עוד מקום, תיהיה איתי בקשר בה"פ.
תודה..

אני אשתדל!

(רק לבדוק שזה מסתדר לי מבחינת הלו"ז..כי אני עדיין לא סגור מבחינת מה אני עושה באותו יום.. :-( )

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מצטער על הזמן תגובה הייתי בהנג אובר :wink:

אם תרצו זה גם אפשרי מצדי...

אם ככה החברה מחדרה שימו לב שינוי כביש\מיקום מפגש!!!

חדרה - נפגשים בחוצות חדרה, (פורמה, אימפריה, סמי בכיכר וכ'ו).

נתניה - אין ממש איפה לעצור בכביש 4 אז בתחנת דלק אחרי בית ליד מצד ימין. (נוגע גם לכפר יונה).

תרשמו מי מגיע... :wink:

למה אתה אומר שאין תגובה? הינה הגעתי!

שמע אפשרות להפגש כאילו אלו מנתניה, או פרדסיה שם ( יש שם מתחם גדול עם חניון שנוכל לחכות שם) או על הכביש לכיוון רעננה בצומת בית ליד ( נראה לי אפשרות לא טובה - הרבה מכוניות . )

טוב אז מה שנותר הוא להחליט איפה להפגש האנשים שבאים מנתניה + כפר יונה.

חדרה מסודרים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

שכל אחד יקח על עצמו אזור, ושיפרסם את הטלפון שלו ותתאמו בהודעות פרטיות, או כל דבר אחר.

אני מזכרון יעקוב, אין לי בעיה להצטרף לאזור חדרה או חיפה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בכניסה לבני ציון (על כביש 4) יש תחנת דלק עם בית קפה, אפשר להיפגש שם לשתות את הקפה של הבוקר, לעשות קצת הכרות ולהמשיך בדרכנו.

נשמע מעולה!

תחנת דלק "דור" עם מתחם רחב למספר רב של מכוניות.

בואו נסגור דברים, יוצאים מהתחנה הזאת ב-8:00 בדיוק! (מקדם ביטחון של שעה הגעה ל"מסלולים")

השיירה מחדרה יכולה לצאת בסביבות 7:45 מהמתחם של הג'מבו (מול UMI/סמי בכיכר) ולהחבור לשיירה של נתניה/כפר יונה בתחנת דלק בבצרה.

משם יוצאים כולם יחדיו.

• תוכן חדש...