Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שרשור שכל אחד כותב בו פשוט מאיפה הוא?

כה לא תוכלו להתארגן. פשוט תקבעו מקום ושעה.

אני מאשדוד, רוצים לארגן שיירה?

פורסם

אני מבוסטון, יש מצב לשיירה אוירית?

משמח מאוד לשמוע מאיפה כל אחד מגיע.. אבל יהיה יותר רלוונטי לקבוע נקודות מפגש ולראות אם זה מתאים למקומיים.

למשל, חדרה, יוצאים בשעה X:Y מתחנת הדלק פז ליד תחנת-הכוח.. !

פורסם
ראשון לציון/נס-ציונה/רחובות?

כנראה ששוב אני מגיע עצמאית :p

אני בעד רחובות :)

אני מציע לכל נ"צ\רחובות להיפגש בצומת ביל"ו - ואני יודע שיש בפורום הזה לא מעט רחובותים...

להתפקד!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לא צ'אט.

פשוט תרשום:

"כל מי שמעוניין לנסוע בשיירה מאזור רחובות והסביבה, נפגשים בצומת ביל"ו בשעה 8:00, פרטים בה"פ. תודה מראש.".

ושככה ירשום כל אחד לפי האזור שלו.

נ.ב : למי שמעוניין, השיירה מאשדוד יוצאת בשעה 9:00 מ"מסלולים".

פורסם

נמצא במושב בן שמן(מרחק יריקה מלוד/רמלה).

מי שצריך טרמפ מהאיזור ויכול להגיע לאיזה כביש ראשי - בכיפכיף.

מציע נקודת חבירה לשיירה פלוס החבר'ה מהסביבה בתחנת דלק סיירים.

משם ועד אשדוד אין יותר מדיי דברים....

פורסם

הרעיון היה שיתנו את מיקומם ואז כל קבוצה תקבע איפה שנוח להם...

אני בעד פ''ת, המקומות שנראים לי אולי מחניה של הקניון הגדול, חניה של טיב טעם בסגולה וכדומה... נתארגן?

תנו הצעות ונראה מה הכי נוח (אני מדבר על אנשי פ''ת והסביבה)

בכל מקרה קצת קשה יהיה להתארגן ורצוי לעשות חלק מזה בפרטי בין כמה אנשים ואז להודיע על המיקום של הפגישה... נגיד ש 5 אנשים מאזור מסויים יקבעו נקודת מפגש... בטוח יהיו קצת חילוקי דעות אז ההחלטה תהיה דיי ''דמוקרטית'' ואז פשוט שיפרסמו שנוסעים מישם ומי שרוצה מוזמן.

זה מה שנראה לי לפחות... אם נתחיל להתארגן בת'רד הזה והכל יעשה פה יצא בלגאן, חלק בפרטי וחלק ילך פה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רעיון שקפץ לי לראש הרגע:

איסופים וכו' מנוקודות שיקבעו בה"פ או בנקודות מרכזיות, נפגשים בחניון של קניון הזנב בראשל"צ וממשיכים דרומה בחבירה מסודרת ושיירה איכותית, רצוי עם דגלים!@#

שלד

עריכה: נקודה שקרובה לאיזור שלי: צומת ביל"ו על הרצל(כיוון לתוך רחובות).

לי אישית זה עיקוף להגיע לשם, כי זה אומר לחתוך אח"כ דרך הרצל ואז אללה גדול להגיע לקניון הזנב זה עוד רבע שעה משם.

מי שמוכן להגיע אליי - בכיף, תשאירו את הרכב וניסע עם שלי(אלא אם כן יש לכם אטרקציות יותר מעניינות... ;)), או שאני יאסוף מנתב"ג/שוהם(סביר בהחלט מבחינתי), וראשל"צ אם מישהו צריך(ויהיה לי מקום)

עד כאן.

מי שרוצה לתאם - בשלב זה בה"פ, בקרבה למועד האירוע נתאם טלפונית.

פורסם
בכל מקרה קצת קשה יהיה להתארגן ורצוי לעשות חלק מזה בפרטי בין כמה אנשים ואז להודיע על המיקום של הפגישה... נגיד ש 5 אנשים מאזור מסויים יקבעו נקודת מפגש... בטוח יהיו קצת חילוקי דעות אז ההחלטה תהיה דיי ''דמוקרטית'' ואז פשוט שיפרסמו שנוסעים מישם ומי שרוצה מוזמן.

זה מה שנראה לי לפחות... אם נתחיל להתארגן בת'רד הזה והכל יעשה פה יצא בלגאן, חלק בפרטי וחלק ילך פה.

עמית.

כדי לעשות סדר בבלגן...

בואו נקבע 4 נקודות מפגש ראשיות/עיקריות:

צפון (אזור חיפה/צומת גולני/מגידו)

ירושלים (לא מכיר מקום טוב למפגש, חניון בניני האומה?תחנת הדלק בשער הגיא?)

דרום (היציאה מבאר שבע?)

מרכז (תחנת הדלק סיירים?)

כל מי שרוצה להגיע למפגש בשיירה שישלח אלי נקודת מפגש טובה לטעמו תוך התחשבות באנשים נוספים באזור שלו, לקראת הארוע אני אכתוב הודעה רשמית ומסודרת שתסדיר את נקודות המפגש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

Casper

בעקרון נחמד יהיה לעשות נק' מפגש עירונית לכל אנשי העיר, משם נק' מפגש שתשלב 2 ערים וכך הלאה, ז''א יהיו כמה שלבי שילוב של השיירה.

מה דעתך?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין בעיה, ברזולוציה של כל עיר ועיר אנשים יכולים להתארגן בה"פ, אבל לתאם זאת על גבי הפורום יוצר עמוס ואי סדר.

על גבי הפורום יפורסמו נקודות מפגש ראשיות כך שאנשים שלא מכירים אחרים מהפורום יוכלו להגיע לנקודות מפגש ראשיות אלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אכן יצור בלגן, אולי כל 6-5 מכוניות שקובעות לנסוע יחד יפרסמו את מיקומן וזהו? מי שירצה שיצטרף... רק הפירסום יתבצע על גבי הפורום והדיונים ודיוקים כבר בפרטי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מנהריה, ככול הנראה אגיע גם כן לאירוע (הורים בחו"ל, אוטו שלי לבד :p).

יש לי מקום ל-2 נוסעים, מכל איזור שרק תרצו בדרך, אין לי בעיה לאסוף אתכם.

לכל מי שמעוניין להצטרף אליי לשיירה מנהריה, או לצרף אותי לשיירה בחיפה ומטה... ICQ תיהיה אחלה דרך לייצור קשר, אם לא אז גם ה.פ.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה קורה עם איזור נתניה? יכול לכלול גם את איזור חדרה ומה שביניהם (כפר ויתקין וכו' למשל), אבן יהודה, מקומות כאלה.

• תוכן חדש...