Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי בסופו של דבר נפגשים בירקונים בפ''ת בשעה 7:40, חניה של אייס! אני אולי אגיע טיפה מוקדם יותר.

יוצאים משם איך שיצא...

הלאה עצירה בסיירים, אנחנו באים לשם בשביל מישהו אבל כנראה יצטרפו עוד?

בכל מקרה פרט קל לזיהוי זה 2 אלפות ספרינט, כסופה ושחורה :) (שלי ושל הראל)

הפלאפון שלי 0506530914 בשביל כל אלה שמתכננים להגיע לירקונים, אם אתם מאחרים תנו צלצול ונראה מה לעשות...

להגיע בזמן שהכל יתנהל חלקלק!

עמית.

מצויין. רשמתי את המספר שלך. ב07:40-07:45 אני וtomz נהיה שם.

אגב, נשאר מקום פנוי ברכב. מי שמאיזור הוד השרון, כפר סבא, רעננה מוזמן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק על הפדיחות שחבר שלי עשה לך עם השכנים והג'ק אני בא לאסוף אותך :roflmao:

תישלח לי את הפלאפון שלך בפרטי ובמידה ואני יעבור דרך שם אני ייקח אותך.

אופק.

פורסם

אנשי השיירה היקרים - מתי בערך תהיו בתחנת דלק "הסיירים"?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני כנראה הצפוני ביותר בפורום שבא ,

יוצא מנצרת בערך ב 6:30 בבוקר . אולי קצת מוקדם אבל אני מעדיף להיות מוקדם יותר מאשר לבוא באיחור :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אוקיי אז שינויי בתוכנית...

מפאת חוסר הזמן (לא יהיה לי זמן לשטוף את האוטו היום ואם אני לא אשטוף יתלו אותי מאיפה שכואב כי אני מציג)...

לכן אני בוחר בדרך המהירה...

אני יוצא במחלף אולגה ב-8:00 ממשיך דרך נתניה, פולג, וכו' וכו' ממשיך עד מסלולים ...

כל מי שמעוניין יכול להצתרף, נסיעה מנהלתית לחלוטין ללא לחיצות שיחכה על הדרך איפה שהוא ויצור קשר טלפוני...

לגבי כל הנוסעים מכביש 4 תוואי הדרך מוגדר כבר בהודעות קודמות אז נסיעה נעימה וסעו לאט ובטוח.

ניפגש במסלול :wink: .

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

טוב אני מחר בלי נדר יבוא לירקונים, אני בא עם פולו לבנה 3 דלתות.

רשמתי את הפלאפון שלך עמית, אם אני יאחר בלי נדר אני יתקשר.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תוכן חדש...