Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לארגן אוטובוס , הכי בטוח, ככה כולם יוכלו לדסקס ,לשמוע מוזיקה, לאכול ביסלי...יהיה כיף :)))

פורסם

עם כל הרצון הטוב של הדבר לארגן אוטובוס, לא חושבת שבפורום שאוהב מכוניות אופנועים, וציוד נלווה שלהם יסכים לעלות על אוטובוס, כאשר יש לו רכב משלו:lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חזק, כרגע החזרת אותי לטיולים השנתיים בתיכון..

אבל לא תודה...

בכ"א אני בעד נגיד שחברה מהצפון[איזורים חיפה,קריות,נהריה,זיכרון ,חדרה נתניה.ניפגשו בנקודה מתואמת מראש[נוטה יותר לאיזור חדרה נתניה כי גם ככה זה המסלול שלנו הישר לדרום] וניפגש במתחם החניה של וותקין [עצירה בטוחה]ומשם נצא דרומה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני יוצא מקיבוץ יקום (נמצא על כביש החוף בין פולג להרצליה)

אם מישהו רוצה טרמפ מאיזור פולג (לא בדרך אבל לא עיקוף גדול) או מכל מקום על הנתיב - אין בעיה.

פורסם

תרשו לי ?

אני לא ממש חושב שלהגיע בקבוצות זה רעיון טוב , במיוחד לא אם המכוניות שלכם עברו שינוי כלשהו מהצורה בה יצאו מהמפעל. ולא משנה אם מדובר על שינוי מכני או קוסמטי. אפילו אם הכל מוסדר ברשיון. גם סתם עיכוב לבדיקה יכול להרוס את היום כאשר מדובר בקבוצה.

מעבר לזה - אני מבקש בכל לשון של בקשה - מי שמתכוון להגיע - בין אם זה על סגווי או על מפלצת של 750 כ"ס.

תנהגו רגוע בדרך אל ומהאירוע. אל תתנו לנפשות הטובות של הרשויות למצוא צידוקים לטענותיהן.

פורסם

system_x, עמית, אני מאיזור ראש העין, ואני אשמח להגיע לשם לצד אחותה של הספרינט.

כרגע לא עולה לי בראש מקום מפגש הולם לתושבי הסביבה.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

דבר ראשון שמר והשאר (המודאגים ובצדק) צודקים, ובגדול... לגבי שיירות רצוי לנהוג בזהירות בשיירה מאורגנת ובנהיגה מנהלתית לחלוטין, (הכוונה עד 100 קמ"ש) גם ככה בשיירה קשה לשמור על טור מאוחד בגלל רמזורים ושאר סיבובים למיניהם, ולכן, נסיעה מאורגנת ומסודרת תראה כבוד לכל המתבוננים ולא יחשבו שאנחנו מטורפים שנוסעים אל עבר המוות (אמא שלי אמרה את זה פעם כשראתה שיירה של מועדון האופנועים :oops: )...

ד"א: אני ממליץ כזה דבר: (ראו ערך טיול לצפון מועדון PSI מוסך ENR).

תחנה ראשונה: איפשהו בחיפה (חיפאים לבחירתכם).

תחנה שניה: חדרה, מחלף אולגה בתחנת דלק (ליד מקדונלדס כדי לא לחסום את התנועה).

תחנה שלישית: מחלף נתניה דרום\פולג.

וכו' וכו' לגבי ההמשך תמשיכו אתם... המסר פחות או יותר הועבר...

זה נחמד מאוד לראות מועדון מאורגן ומסודר נוסע בשיירה ללא השתוללויות מיותרות ורעש מיותר, עושה רושם יפה.

אנחנו (PSI) נסענו לחיפה למפגש בשבת בבוקר, היה מסודר ומאורגן מוביל אחד קבוע שהכתיב קצב של 100 (+- 20) ועצירות בשוליים אחרי ופניות ראשיות לאיסוף זנבות... היינו עם דגלים של פיז'ו וסיטרואן והיה ממש יפה, כל הדרך צילמו אותנו ואנשים חייכו ברמזורים ובעקיפות מסויימות... ממש מרהיב ומכובד מאוד...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

אני מראש העין.

אני מעוניין לבוא, אבל אני שומר שבת.

אני לא יודע אם אני יגיע בזמן הביתה.

כמה זמן זה נסיעה הלוך וכמה חזור?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

לא יודע כמה זמן נסיעה זה בדיוק, אני מעריך בסביבות השעתיים+-, אבל זהו לא אירוע שאתה לא יכול לצאת ממנו.

תגיע בבוקר, תיראה כמה זמן לקח לך להגיע, ועל פי זה תידע מתי לצאת כדי להספיק לפני כניסת השבת.

פורסם

יוצא כנראה מאזור (יש מצב שאני אצטרך לצאת מראש העין), אם יוצא מאזור מגיע לסיירים, או לבית של גדעון ונוסע אחריו כמו צב :)

מי שרוצה להצטרף אני בה"פ...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...