Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שימו לב שהמאמר לא מתאר את המצב בפועל אלא משווה את דרישות התקנים במקומות שונים, עם זאת קרוב לודאי שהתקן המקל אצלנו לכלורידים בא למנוע מצב שחלק גדול מהמים יהיו מחוץ לתקן.
אכן הארה עיניינית וראויה ולכן התגובה:mm_yeah: .

בכל אופן צריך להבדיל בין המושגים:

*מים קשים

*כלורידים

וכפי שציינתי חובה לשמור על איזון תואם בין כל מרכיבי נוזל הקירור והתאמתו לתנאי העבודה(מערכות בימטליים, פתוחות, סגורות, חום מנוע, יעוד הרכב) וכמובן לשים לב שמים מינרליים אינם מתאימים למערכות הקירור.

מריוס

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן הארה עיניינית וראויה ולכן התגובה:mm_yeah: .

בכל אופן צריך להבדיל בין המושגים:

*מים קשים

*כלורידים

אני רואה שקצת קשה להגמל מהנוהג של חלוקת ציונים...;)

הכלורידים במשפט הראשון היו רק כדי להראות שתקן זה דבר שונה בתכלית מהמציאות אבל הוא עשוי לפעמים להתאים את עצמו אליה כדי לא ליצור "גזירה שהציבור אינו יכול לעמוד בה"

פורסם
נייר לקמוס (PH).ניתן לקנות בחנות חיות.
הדיוק שלו זה pH אחד (אם יש לך הבחנת צבעים טובה). מד pH מהסוג שיש במעבדות הוא סיפור של מאות שקלים אם לא יותר ואין לי רעיון למי יש כזה (אולי מדריכים חקלאיים של משרד החקלאות?)
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לילה טוב לכולם!

אני מצטער שאני מעלה את השרשור מן המתים אך קראתי אותו מ"ס פעמים ואני לא יודע מי צודק

1)מרק תומך במים אשר עברו זליון אז היום מילאתי ג'ריקן ב30 ליטר של מים מהמתקן המדובר.

2)אורן,תומך במים מזוקקים ולכן גם אותם רכשתי.

3)עפ"י ההוראות שעל הבקבוק מערבבים עם מי ברז אשר לדברי חלק מהאנשים אינם ברמה האירופאית.

אני אמור להחליף מחר במהלך הטיפול את כל המים מכיוון שהם עדיין מקוריים מהחברה(שנת8 9 ) ואני עדיין מבולבל.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

וולו 164 שנת 71- הבלוק מפלדה.אני מבין שאין חשש מקרוזיה וה"אויב" הוא בעצם האבנית לכן

מי מזגן הם הפתרון הזול והיעיל?..?

(אגב בסיטרואן מנוע אלומיניום --משתמש רק במיים יעודיים)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

דניאל,

אין צורך בציניות.

אני יודע לקרוא,הצרה היא שG12לא מגיעים מדוללים לרכישה עצמאית ובשל זה כל הצרות.

אני מקבל את תגובה מ"ס 20 אך התגובה של מרק הגיונית באותה המידה.

פורסם

הפתרון הכי פשוט הוא פשוט לבדוק לבד.

קחו מספר מסמרים וכוסות כמספר סוגי המים שאתם רוצים לבדוק.

על כל כוס כתבו את סוג הנוזל ששמתם(מים מהברז,מים מזוקקים,מים מהפילטר...)

הכניסו לכל כוס מסמר ואת סוג המים, המתינו מספר ימים ובידקו היכן נוצרה הכי מעט חלודה/בכלל לא נוצרה חלודה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה מה שקורה מעודף אינפו'

אני מתחיל להחרפן...:?

טוב...ננסה ונראה מה יהיה,אם היצרן הגרמני ממליץ על מי ברז בעירוב G12 אני לא מאמין שאני יזיק עם מים שעברו זליון בעירובG12(נקווה שהכול יהיה בסדר)

ד.א - ניקוז אויר אוטו' בקורדובה 8 9?

תודה לכולם,

תומר.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=948092#post948092

תקרא שוב.

מים מוכנים לשימוש מיצרן מוכר (ועדיף מומלצים ע"י יצרן הרכב הספציפי) הם הברירה הטבעית לתוהים על קנקנם של סוגי המים למהילה השונים.

מה הנק' בלהגיד שהכי טוב להשתמש בנוזל קירור מוכן לשימוש, אם ידוע שיש לא מעט נוזלי קירור שיש צורך למהול אותם ולפי הנחיות היצרן צריך להשתמש רק בנוזל קירור הנ"ל (G12 למשל) ?

שאלה נוספת: מה קורה אם לא מערבבים את הנוזל קירור אלא שופכים אותו כמו שהוא למערכת ?

Veni Vidi Vici

פורסם

היה כאן בחור שכל המים בפולו שלו היו מורכבים מG12 לא מדולל,נתנו לו פה הסברים מפה ועד ביירות (צמיגות,מוליכות חום וכו')למה הענין לא בריא,אני יכול לומר לך שאחרי שסיימתי את הטיפול שלי היום שכלל החלפת מים ברדיאטור הסתבכתי לחלוטין עם העסק,ציפיתי שיותר מים ייתרוקנו ולא כך היה,לא משנה מה עשיתי (כולל נשיפה להוצאת מים ב"כח" מהמערכת)ואז הייתי מבולבל לגבי יחס מים/נוזל קירור,בינתיים העסק עובד אך אני מקווה שלא גרמתי יותר נזק מאשר תועלת.

• תוכן חדש...