Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי בפאריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד באוגוסט 1978 הצמיד במאי הקולנוע הצרפתי קלוד ללוש מצלמה לפרונט של פרארי 275 GBT

וביקש מחברו הטוב, נהג מירוצי פורמולה 1 מקצועי לחרוש במהירות מטורפת את לב-לבה של פאריז :

מפורט דופין, דרך מוזיאון הלובר ועד כנסיית סאקר-קר.

הרחובות לא נסגרו לצורך המירוץ העירוני הזה, ולמסלול כולו הוקצבו 10 דקות. הנהג סיים אותו ב-9 דקות בלבד,

בעודו חוצה רמזורים אדומים רבים, במהירות שקשה לתאר. את התיעוד של המסלול אתם מוזמנים לראות בכתובת הזו.

אגב, זהותו של הנהג, שנגדו הוצא צו מעצר בגין ביצוע המירוץ הזה, נותרה עלומה עד היום

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא ידעתי

מצידי אפשר למחוק

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עד עכשיו לא הבנתי למה התלהבות כל כך גדולה מהסרטון הזה תצמיד לי לטמבון מצלמה ואני מבטיח שתהנה יותר מהסרט שלי מאשר הפרארי הזאת :wink:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כמה פעמים אפשר לשים את אותו סרטון בפורום?

מסתבר שהרבה!!

מנעול?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עד עכשיו לא הבנתי למה התלהבות כל כך גדולה מהסרטון הזה תצמיד לי לטמבון מצלמה ואני מבטיח שתהנה יותר מהסרט שלי מאשר הפרארי הזאת :wink:
אתה רוצה אולי לספר לנו מה אתה אוהב לעשות לפני הטמבון של המכונית שלך? (הדמיון כבר מתחיל להשתולל, במיוחד בזכות הקריצה...)
פורסם

כן כרגיל לדרוס הולכי רגל,חתולות, קיפודים, אפשר להכנס בכמה עמודי חשמל בשביל האפקט להכנס לשלוליות!

ועכשיו ברצינות אמרתי מה ההתלהבות מהסרטון כי פשוט כל משתמש ממשיך לפתוח את הנושא עליו ולצרף אותו בלי הרף!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...