Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 145 שנת 95, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אני מבין שאין לי אפשרות להשיג תלתן ירוק במחיר שנקבתי למעלה?

אז באות בחשבון גירסאות ה-1.6 וה-1.7 בלבד?

פורסם
אז אני מבין שאין לי אפשרות להשיג תלתן ירוק במחיר שנקבתי למעלה?

אז באות בחשבון גירסאות ה-1.6 וה-1.7 בלבד?

אין הרבה אפשרויות להשיג תלתן/TI בכלל, ובמחיר שציינת קשה עד בלתי אפשרי להשיג אחת טובה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני קראתי ברפרוף מה שנכתב מקודם ואני לא אומר שהיא הנעה קדמית :wink:

בכל מקרה מה שכן יהיה שונה משמעותית באלפא מן הגולך זה שיש רק כמה מקומות שמומלץ לפנות אליהם ע''מ לקבל מחיר בגיוני לטיפול ועל מנת לצאת בלי קומבינות מהמוסך.

תהיה צריך למצוא את האנשים המתמחים באלפות שאולי יהיה לך טיפה רחוק להגיע אליהם אבל זה עדיף מלטפל במוסך ליד הבית.

אחזקה? יש חלקים זולים ויש יקרים, חלקים יקרים משמעותית משאר הרכבים לא נראה לי שיש!

המנוע 1.7 (אצלי בספרינט 8 שסתומים, ב 145 16 שסתומים) חזק מאוד ומאוד מהנה!

ואם מעלים את עניין האמינות אז רוב האנשים אני מאמין סתם פןתחים את הפה משמועות, חבר של חבר הייתה לו אלפא ששחטה אותו בתחזוקה!

דבר עם מישהו פנים מול פנים שיש לו אלפא, תבוא למפגש של פורום אלפא רומאו ותדבר קצת אנשים, אולי תתפוס סיבוב עם מישהו ברכב.

בשורה התחתונה הרכב מאוד מהנה! לפעמים גם האחזקה שווה את החיוך ואת הכיף שיש מהרכב ולפעמים לא, בנתיים אתה צעיר ואתה בטוח תהנה מהרכב!

מי שלא מנסה לא יודע!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

OK, ראיתי כרגע בחיפוש מהיר אלפא 145 למכירה.

שנת 95, יד ראשונה, ידנית, 180 אלף קילומטרים, רשום שהיא ללא מזגן, צבע מטאלי עם כל התוספות מטופלת אך ורק במוסך מורשה, לא רשום את הנפח מנוע או את הדגם. מאזור הצפון. (יש לציין שאני מהמרכז אבל בשביל האהבת חיי אני ילך עד סוף העולם)

האם 180 אלף קילומטרים זה הרבה?

ועוד לא קיבלתי תשובה האם קיים בכלל דגם של אלפא 145 בעל הנעה אחורית?

אני יתקשר לברר מחר.

פורסם

עלויות לדוגמא:

גומיה לציריה - 800 שקל.

טיימינג בלבד - 2000 שקל.

טיפול 10 - 1100 שקל.

בולמים קדמיים - 1500 שקל.

ואלו רק בשוטף, שלא נדבר על תקלות ללא התראה מוקדמת ששם הנזק יכול לנוע בבום מכמה מאות שקלים ועד כמה אלפים.

אם אתה יכול לעמוד בזה אז בבקשה.

אתה צריך לדעת למה אתה נכנס.

פורסם
עלויות לדוגמא:

גומיה לציריה - 800 שקל.

טיימינג בלבד - 2000 שקל.

טיפול 10 - 1100 שקל.

ואלו רק בשוטף, שלא נדבר על תקלות ללא התראה מוקדמת ששם הנזק יכול לנוע בבום מכמה מאות שקלים ועד כמה אלפים.

טיפול 10 1100 ש"ח?

שגרת הטיפולים בבוקסרים היא כל 20 אלף, והטיפול מגיע לקצת יותר ממחצית הסכום אותו ציינת.

הגומייה לציריה שעולה 800 ש"ח כנראה עשויה מזהב טהור.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
OK, ראיתי כרגע בחיפוש מהיר אלפא 145 למכירה.

שנת 95, יד ראשונה, ידנית, 180 אלף קילומטרים, רשום שהיא ללא מזגן, צבע מטאלי עם כל התוספות מטופלת אך ורק במוסך מורשה, לא רשום את הנפח מנוע או את הדגם. מאזור הצפון. (יש לציין שאני מהמרכז אבל בשביל האהבת חיי אני ילך עד סוף העולם)

האם 180 אלף קילומטרים זה הרבה?

ועוד לא קיבלתי תשובה האם קיים בכלל דגם של אלפא 145 בעל הנעה אחורית?

אני יתקשר לברר מחר.

טעות לקנות רכב לא ממוזג

אתה יוצא סחוט מכל נסיעה

אין 145 הנעה אחורית

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
עלויות לדוגמא:

גומיה לציריה - 800 שקל.

טיימינג בלבד - 2000 שקל.

טיפול 10 - 1100 שקל.

אני לא מזלזל בך והבנתי שהייתה לך אלפא אבל מחיר טיפול 10K לא מוגזם?

אנחנו מדברים על מוסך מורשה או על איציק למשל?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין לי אלפא.

הנתונים לקוחים ממקורות שכן יש להם או יותר נכון היה להם אלפא.

ויש המון סיפורים, אין לך מושג כמה.

כנס לפורום אלפא ועשה חיפוש למילה "טיפול" או "מוסך" ותיווכח לעלויות המטורפות .

רק שתדע למה אתה נכנס.

פורסם
אין לי אלפא.

הנתונים לקוחים ממקורות שכן יש להם או יותר נכון היה להם אלפא.

ויש המון סיפורים, אין לך מושג כמה.

כנס לפורום אלפא ועשה חיפוש למילה "טיפול" או "מוסך" ותיווכח לעלויות המטורפות .

רק שתדע למה אתה נכנס.

סיפורים טובים ליוסף המספר ומקורות שהיה להם נוטים להגזים ולשגול במוחות של אנשים. בן אדם רוצה תשובות, תן לו תשובות הוגנות. טיפול 20 עולה 650-700 ש"ח, וגרמושקה לא עוברת 150 ש"ח וגם זה בהגזמה. הבולמים והטיימינג (במנוע TS במיוחד) אכן יקרים, אם כי בבוקסר ב-2000 ש"ח אתה סוגר טיימינג, טיפול וקצת מסביב.

מדהים כמה אנשים שאין להם ידע מוצק מרשים לעצמם לבלבל אנשים אחרים אשר שואלים שאלות רציניות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סיפורים הא...

נראה לך שאני שולף מהמותן וממציא לך מחירים,מה איכפת לי אם הוא יקנה אלפא או כל רכב אחר, אני רק רוצה שהוא יידע למה הוא מכניס את עצמו, אם הוא חושב על צריכת דלק בתור פרמטר אם לרכוש את הרכב או לא , אז הקו מחשבה מוטעה מהיסוד.

תעשה חיפוש , תנבור קצת בפורום אלפא ותיווכח.

פורסם
סיפורים הא...

נראה לך שאני שולף מהמותן וממציא לך מחירים,מה איכפת לי אם הוא יקנה אלפא או כל רכב אחר, אני רק רוצה שהוא יידע למה הוא מכניס את עצמו, אם הוא חושב על צריכת דלק בתור פרמטר אם לרכוש את הרכב או לא , אז הקו מחשבה מוטעה מהיסוד.

תעשה חיפוש , תנבור קצת בפורום אלפא ותיווכח.

למקרה שלא ראית מה כתוב לי בחתימה, אני חבר ועד במועדון אלפא ואת רוב מה שכתוב בפורום קראתי, מתוקף תפקידי כאחד המנהלים. חוץ מזה, אני מחזיק אלפא 146 מזה 3 שנים ואתה יכול להאמין לי שהחלפתי גם גרמושקות, גם טיימינג וגם עשיתי טיפול אחד או שניים, בהתחשב בקרוב ל-80 אלף ק"מ שעברו על הרכב מאז שהוא עבר לבעלותי. כך שאת יתרונותיו וחסרונותיו אני מכיר טוב מאד, ולצערי גם את מחירי הטיפולים, אשר אינם זולים, אך רחוקים שנות אור מהמחירים שזרקת, בלא מידע מבוסס. אז או שאתה מדבר בעלמא, או שדפקו את החברים שלך ששילמו את המחירים שפירסמת. either way, הם לא משקפים את המציאות.

אף אחד, כולל אותי, לא אמר שהרכב זול לאחזקה בדרגות של דייהטסו שרייד 1.0, אבל גם לא ברמות של יגואר או פורשה. סיפורים זה נחמד, אבל לא צריך להגזים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלפא צריכה להיות מטופלת בהרבה אהבה וחום, איך אני אמור לדעת שבעל הרכב שאותו אני לוקח לבדיקה אכן טיפל בה כראוי ולא עשה איתה "פתיחות" כל היום או חשב שהוא איזה "שומכאר" ולקח איתה במפרים על 100? מצאתי אחד שנראית במצבה יחסית טוב עם 78 אלף קילומטר שנת 95 (קצת הזוי לא?), יד 3, מנוע 1.7 16V.

איך אני אמור לדעת מה באמת עבר על האוטו?

• תוכן חדש...