Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 145 שנת 95, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך תוכל לדעת אם הכוסית שיושבת כיסא לידך באוניברסיטה קורצת לך כי היא מתה להתחיל איתך או כי נכנס לה משהו לעין?

אינטואיציה, ידידי, היא המפתח להכל. אין כאן מדע מדויק, אלא אם יש לך היכרות מוקדמת עם הרכב ועם בעליו. נסה לבדוק היסטוריית טיפולים ככל שאפשר, נסה למצוא סימוכין לכל תיקון שנעשה ברכב (קבלות ממוסכים), תראה את המצב התחזוקתי הכללי ונסה לחשוב בעודך מדבר עם בעליו אם הוא נראה לך אדם שהיית עושה איתו כזאת עיסקה.

אם אחרי כל אלה האינטואיציה שלך נותנת לך, לך על זה.

אם לא, עבור הלאה. תמיד תוכל למצוא אחת אחרת (אם כי זאת לא הולכת להיות משימה כל כך פשוטה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אני יודע שזאת לא הולכת להיות משימה קלה, אבל אני הולך לנסות בכל הכוח והפעם אני גם לא יורד מהעיניין. (יש לי כבר קונה לגולף שמוכן לתת לי 20 אלף) ד"א יש מישהו במועדון אלפא שעשה פרוייקט טורבו על אחת מהאלפות? לא שאני מתכוון לנסות משהו אבל סתם לידע כללי?

יש לי בעיה עם אבא שלי, הבנאדם פשוט לא נותן לבן שלו להתבטאות, אני אומר לו שאני רוצה גיר ידני והוא עושה לי "בשביל לעשות פוזות על הבנות?" הוא לא מבין שאני לא סובל אוטומט אני מרגיש כמו חרא שאני נוהג באוטומט עד שיוצא לי פעם ב.. לעלות על גיר ידני אני הבנאדם הכי מאושר בעולם - וגם אם זאת רק איזה פיאסטה 1100 מסריחה. בכל מקרה אני הולך להכניס אותו חזק לקטע של "חווית נהיגה" אולי גם הוא יתאהב באלפא ויבין מה זה מכוניות (כי הוא חושב שה-GMC שלו חיה :lol: ).

בכל מקרה תודה על התגובות ושיהיה לילה טוב לכולם ויום עצמאות שמח.

פורסם
כן אני יודע שזאת לא הולכת להיות משימה קלה, אבל אני הולך לנסות בכל הכוח והפעם אני גם לא יורד מהעיניין. (יש לי כבר קונה לגולף שמוכן לתת לי 20 אלף) ד"א יש מישהו במועדון אלפא שעשה פרוייקט טורבו על אחת מהאלפות? לא שאני מתכוון לנסות משהו אבל סתם לידע כללי? אכן יש כזה אדם - איציק מבית דגן. הוא לא עשה את זה רק על אלפא אחת: חוץ מה-33 המוגדשת שלו קיימת 33 מוגדשת נוספת, אף היא מעשה ידיו להתפאר.

יש לי בעיה עם אבא שלי, הבנאדם פשוט לא נותן לבן שלו להתבטא (גזרת ל"א, צורת שם הפועל תמיד תסתיים ב-א' :wink:), אני אומר לו שאני רוצה גיר ידני והוא עושה לי "בשביל לעשות פוזות על הבנות?" הוא לא מבין - כמו רוב עם ישראל ובכלל זה גם אבא שלי - שאני לא סובל אוטומט אני מרגיש כמו חרא שאני נוהג באוטומט עד שיוצא לי פעם ב.. לעלות על גיר ידני אני הבנאדם הכי מאושר בעולם - וגם אם זאת רק איזה פיאסטה 1100 מסריחה אוי, כמה שאתה מזכיר לי אותי :grin:. בכל מקרה אני הולך להכניס אותו חזק לקטע של "חווית נהיגה" אולי גם הוא יתאהב באלפא ויבין מה זה מכוניות (כי הוא חושב שה-GMC שלו חיה :lol: ).

בכל מקרה תודה על התגובות ושיהיה לילה טוב לכולם ויום עצמאות שמח.

גם לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני כחודשיים שחיפשתי רכב גם נתקלתי באלפא הזו, 1.7 שנת 95 עם 78K! יד שלישית בצבע לבן לא?

הבנאדם לא היה סגור על עצמו וכל פעם שקבענו להפגש הוא התחמק ואמר שהוא לא יכול. לאחר איזה 3 שבועות כבר ויתרתי. הוא אמר לי שהוא אוטוטו טס לחו"ל, כנראה שהוא עדיין פה.

פיליפ.

פורסם

כן... הוא עדין לא סגור על עצמו, כרגע בדיוק דיברתי איתו והוא אומר שהוא רוצה לדעת קודם מה קורה עם האשראי שלו ורק עוד שבוע הוא ידע וידבר איתי.. ניראית בובה רצינית האלפא שלו. אבל לך תידע :)

בכל מקרה רק שבוע הבא נידע.

• תוכן חדש...