Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפ שטח אמיתי 15-20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי חבר של אבי שמבין בג'יפים כאלה ומוכן לטפל לי בג'יפ שאני אקנה בעתיד בע"ה

עם הדלק אני אסתדר....

מישהו יכול בבקשה לרשום לי את ההבדלים בין

CJ5

CJ6

CJ7

CJ8

תודה רבה!

פורסם

CJ5 בסיס גלגלים של 80 או 83.5 אינטש, תלוי אם זה מנוע 4 או 6 צילינדרים.

CJ6, בסיס גלגלים של 100 או 103.5 אינטש , תלוי אם זה מנוע 4 או 6 צילינדרים.

CJ7 , בסיס גלגלים של 94 אינטש .

CJ8 , בסיס גלגלים של 104 אינטש, ועם סרח אחורי נוסף מאחורי הסרן האחורי באורך של כ35 ס"מ . הכי ארוך.

גוגל תמונות יתן לך את התמונות של הרכבים המדוברים ותוכל כך להתרשם מהצורה שלהם.

יש עוד ניואנסים בין CJים שיוצרו בישראל ובין כאלה שיוצרו בארה"ב, אבל הם לא מאוד חשובים. מה שכן חשוב לדעת, זה שCJ8 בישראל יכול להיות גם ללא הסרח העודף , כלומר באורך של CJ6 .

פורסם
איתי, אני לא אוהב את הצורה שלו

ותמיד אהבתי CJ למינהם.... בכל אופן הג'יפ ישמש אותי גם כרכב יום יומי אני רוצה לפחות לנסוע במשהו שאני אוהב... :)

אני לא רואה איך אפשר להיסתדר עם CJ כרכב יום יומי אלא אם אתה צעיר, רווק, עשיר, גר 5 דקות הליכה ממקום העבודה, בעל הרבה זמן פנוי להיתעסקות ויש לך בחורה שמאוהבת בך קשות ובמיקרה יש לה גם עסק של גרירת מכוניות והיא מוכנה לנסוע אחריך לכל מקום.

שיהיה המון בהצלחה!!!! וזה לא בציניות,

אופק.

פורסם
CJ5 בסיס גלגלים של 80 או 83.5 אינטש, תלוי אם זה מנוע 4 או 6 צילינדרים.

CJ6, בסיס גלגלים של 100 או 103.5 אינטש , תלוי אם זה מנוע 4 או 6 צילינדרים.

CJ7 , בסיס גלגלים של 94 אינטש .

CJ8 , בסיס גלגלים של 104 אינטש, ועם סרח אחורי נוסף מאחורי הסרן האחורי באורך של כ35 ס"מ . הכי ארוך.

. מה שכן חשוב לדעת, זה שCJ8 בישראל יכול להיות גם ללא הסרח העודף , כלומר באורך של CJ6 .

חנן, ז"א שההבדלים העיקריים הם:

CJ5 - מרכב קצר, אבל יכול להיות ארוך, מנוע 6 צלינדר, או 4 או 8.

CJ6 - מרכב ארוך ב 4 צלינדר, מרכב קצר ב 6 צלינדר ומרכב ארוך או קצר ב 8 צלינדר, אלא אם זה דיזל, ואז המרכב יהיה תמיד קצר, אלא אם מותקנת משאבת דיזל בלחץ גבוה ואז תמיד המרכב יהיה ארוך, אלא אם מדובר ברכב משנת 85 ואז הוא יהיה קצר, למעט רכבים שיצאו משערי המפעל בחודש אפריל ואז הם קצרים, או ארוכים. :-P

CJ8 - תמיד מרכב ארוך, אלא אם הוא ישראלי ואז בתהליך הגיור הוא היה חייב להיות נימול אז הורידו לו 35 ס"מ. ואיפה עשו את הברית הזאת לנוצרי שהתגייר? בנצרת !!!

מזל שלא התחלנו לפרט מתי גג קשיח ומתי ברזנט ולהתחיל להצליב מרכבים עם גגות ומנועים :lol:

גנובים האמריקאים האלה, ללא ספק

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

CJ8 בלי חלק אחורי נקרא CJ8 קצר.

(כנ"ל לגבי CJ6)

לגבי הCJ5 וCJ6 ואורכי המרכב- באופן משעשע, ה"אמבטיה" באותו האורך, רק תא המנוע ארוך או קצר.

יש עוד כל מיני תתי דגמים, כמו קאנט נמוך או גבוה (תלוי איפה הרכב עשה טירונות).... כיד הדמיון הטובה על אנשי תע"ר נצרת.

הדגם המוצלח ביותר הוא משלוש השנים האחרונות- 89 עד 91.

אסף.

• תוכן חדש...